M-am mutat… aici, adica…

M-am mutat, nu ştiu dacă e temporar ori ba, dar vom vedea. Cert e că până nu găsesc un host ca lumea, nu plec de aici. Şi de o fi să plec înapoi pe ro, ceea ce nu cred că mai am chef să fac, o să vă anunţ. Acum lăsaţi-mi doar puţin timp să mă pun pe picioare şi să îmi dau seama ce vreau, pentru că nu prea îmi dau. În materie de posturi vorbesc. Normal, pierd multiplele facilităţi ale lui ro, dar asta este. Decât să fie vizitatorul nemulţumit, mai bine lipsă. Şi oricum, duceam dorul domnului youtube şi alte alea. Cu timpul veţi uita că a existat şi un punct ro, zău că aşa va fi. Şi nu, nu voi transfera nimic de acolo, nu de alta, dar nervii mei sunt la maxim. Ori aici, ori acolo, tot aia. Poate chiar mai bine. Se pare că aici e sfârşitul blogului plătit. Să îl…

11 comentarii la “M-am mutat… aici, adica…

  1. Merci, dar tocmai ce mi-am gasit hosting, cred ca maine voi fi la loc. Nu stiu, poate merg concomitent cu doua. Vom vedea.

  2. Este foarte bine ce faci , desi imi va trebui un timp de acomodare.Este greu , dar ar trebui ca aceasta pagina noua sa aiba alta personalitate , nu ai tu dubla personalitate?

  3. Felicitari pentru noul look si adresa. Sincer cred ca continutul e ceea ce conteaza si nu numele domeniului. Ca e .ro sau nu, de mine tot nu scapi 🙂

  4. Momentan vechiul blog a revenit, dar, o sa merg in paralel, un timp. Sa vad cum merge si sa ma hotarasc. Merci tuturor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s