Postul doi – de maine la treaba

Cu ce să încep? Zile grele. Arhi mi-a oferit hosting, eu ciudată, am vrut, ca apoi să o vreau tot wordpress. Ei, da, s-a dus club-fantasy, într-un fel mai bine, scap de o etichetă. În alt fel, îmi va fi dor de el. Şi totuşi, e bine oricum, comunicare să fie. Să ştiu că am unde posta nebuniile care îmi trec prin cap. Cititorii fideli se vor întreba dacă anumite seriale vor continua. Sigur că da, doar nu vreţi să îl fac fericit pe Teofob.

Vania va fi şi aici, ca reprezentat al legii şi ordinii, asta pentru că m-a ameninţat că îmi schimbă parola, nu de alta. Şi ştiţi ce sensibilă sunt la ameninţări. Oamenii ăia de la MISA nu vor mai intra toată ziua pe blogul meu. Vedeţi? Şi asta e o treabă, nu că m-ar deranja. Dar aşa. Lumea se va roti la 450 de grade, de o fi posibil aşa ceva. Viaţa va merge înainte. Acum, tot o să-i trimit cărţile promise lui Arhi, că doar el a sărit în ajutorul meu, iar eu… eh, aşa e viaţa. Dacă am uitat să trec pe cineva în blogroll să îmi spună. Nu mai ştiu. Totul s-a petrecut repede, cu nervi, ţipete şi urlete. Aşa că… Da, acum mi-am revenit. Cred că încă mă mai pot considera un pic sănătoasă cu capul. Mai mult nu mai ştiu nici eu. De mâine începem şi cu lucrurile serioase. Şi nu, nu fac import. Nu ştiu de ce, dar nu vreau. Aşa. Fără nici o legătură.

Vreau să o iau de la început, ca un nou născut. Şi ăsta va fi cel de-al doilea post. Da, mâine şi lucrurile serioase, am zis. Dacă o mai fi ceva serios la mine 😀 Vom vedea. Voi încerca să mă axez mai mult pe povestea blogului. Eu zic că voi reuşi. Oricum, sunteţi şi voi aici, şi de o iau pe arătură îmi spuneţi.

10 comentarii la “Postul doi – de maine la treaba

 1. Iti uram bun venit din nou. Stii foarte bine ca inceputurile sunt de bun augur doar daca lasi in urma trecutul. In cazul de fata e un mix… Dar iti doresc mult succes, chiar mai mult decat pana acum!

 2. Vezi Merline?
  Ţi-am zis io!
  😀
  P.S. Mai rămâne să te şi găsim. Ca să îţi spunem. Când e vremea de cosit.
  Da’ numa’ dacă stai locului.
  Hai cu semănatul, dă-i bice! Ce stai?
  😀

 3. Stefan, merci, vezi sa stai pe aici, ca vin dupa tine 😀
  Isabelle, gata, gata, am inceput deja sa seman. Stai sa ajung si acasa, la un computer decent, atunci sa te tii 😀

 4. Anaayana, ehe, eu sunt ciudata 😀
  Pisoiule, la cat de mult mi-a lispit youtube, e bine ca am cucerit pe cineva 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s