Despre prieteni

Anaayana zice că rar se mută omul de la casa lui la bloc. Pai de, întreţinerea era cam mare la casă şi nu îmi mai permiteam 😀 Acum, la drept vorbind, blogul meu nou şi drăguţ a avut o zi bună, chiar dacă eu nu prea am fost lângă el. Ceea ce e minunat.

Nu, nu asta e minunat. Minunat e să îţi dai seama că atunci când ai prieteni te urmează oriunde. De ce să nu fiu sinceră. Cred că acum am văzut că sunt oameni care îmi sunt aproape. Şi poate că nu i-aş fi observat niciodată dacă nu făceam mutarea asta. Păi, nu sunt eu câştigată.

Ce mai contează blogul când ştii că ai prieteni gata să te ajute la greu. Oameni adevăraţi care te încurajează. Pentru că, sincer, dincolo de tastatură, de blog, e un om real. Dincolo de comentariu e un om real. Iar mie mi-a plăcut să simt asta. Să simt că omul există. A fost ca şi cum aţi fi trecut toate barierele timpului pentru a-mi fi aproape, iar asta îmi întăreşte încrederea că pot atrage în jurul meu şi oameni de ajutor, că de lichele mi s-o fi luat. Şi v-aş enumera pe toţi, dar nu cred că are rost. Vă ştiţi fiecare în parte. Pentru că toţi aţi trecut pe la apartamentul meu să îmi spuneţi o vorbă bună. Şi nu numai că mi-a plăcut, dar am reuşit şi să-mi dau seama că nu contează ce faci şi cum, atâta timp cât ai prieteni. Iar astăzi, mi s-a confirmat din plin. Acum nu mai am de ce să am inima îndoită şi nici nu mai am de ce să-mi fac griji. Am zis eu, cu voi aici, va fi şi greu să greşesc. Şi apoi, mă bizui că îmi daţi o urecheală bună în caz că o fac. Normal, ca între prieteni.

Cine ştie, poate că am să vă fac personaje de poveste pe fiecare în parte, ca să poată Vania spune că i-am furat ideea 😀 Acum mă întorc la treabă, dar revin repede. Vă mulţumesc tuturor! 😀

25 comentarii la “Despre prieteni

  1. P.S.Oana! daca ne condideri de-ai tai,oameni apropiati sufleteste,daca vei scrie o poveste,mie ce rol imi dai?

  2. Oana,daraga,voi fi sincer.La anii mei m-a incercat un puseu de tensiune ce ma „enervat la nervi”,dar nu v-am uitat.Apoi,mi-am dat p.c.-ul la „spalat” si la „dezinsectie”,i-am instalat un program cu licenta,etc.Azi la ora 21 l-am reinstalat si uite…m-am prezentat.Oana eu stiu ungureste(maghiara) asa ca pot sa-ti traduc un ..sarut.Glumesc,dar chiar stiu.Vorbim maine.O noapte frumoasa cu vise reale,placute.
    p.s.tin regim de azi! Ha.Ha……nu cinez,dar beau ceai de tei facut de manole!

  3. Tati, protestez: io sunt responsabilă cu ceaiu’ de tei!
    Manole răspunde de cafele cu cai-maci!
    😀

  4. Oana … puţină îngăduinţă … pentru cei ce nu fac parte din … visul de mai sus …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s