Nu vreau sa fiu promovata…

Toată lumea vrea să mă promoveze, numai pe mine nu mă întreabă nimeni. Primesc cel puţin trei mailuri pe săptămână cu subiectul „Promovare”. Firmele diferă, promovarea e cam aceeaşi. Vreţi să fiţi în toate motoarele de căutare, primii în google şi pe o navă spaţială? Atunci noi suntem soluţia. Vrei să vinzi? Cumperi pachetul nostru pe care îl lăsăm la 2000 ron de la 7000 ron şi eşti în vârfuri. În vârfurile cui? Cui îi pasă?
La început, drăguţă cum mă ştiţi, le răspundeam cam aşa: „aaaaaa….mnu”. Simplu şi la obiect, cum altfel? Dar cu timpul am început să ajung la disperare. În primul rând că eu nu vând nimic, în al doilea rând că nu mă interesează traficul şi în al treilea rând mă simt bine aşa, mulţumesc. Nu am pretenţii măreţe de la blog, am pretenţii măreţe de la scriitorul din mine. Şi ăla nu poate fi promovat de un program ce se rulează pe net. Aşa că vreau să fiu lăsată în pace, în pacea păcilor.
A, să nu îi uit pe cei cu bloguri care trimit sute de mesaje, toate odată, se înţelege, ca spam, iar se înţelege, şi mă freacă la creier cu „Cel mai tare blog”, „Citeşte blogul meu şi vei vedea un OZN”, „Intră pe blogul meu…” şi tot aşa. Una e să primesc un link pe mess, alta e să primesc zeci de mailuri de la eu ştiu cine, oameni pe care nu i-am cunoscut în viaţa mea, dar care îşi doresc cu ardoare trafic. Intru unde vreau eu, da? Nu îmi ocupaţi mailul cu prostii că oricum nu ţin. Eu nu rog pe nimeni să intre pe blogul meu, nu dau mailuri ca disperata şi tot aşa. Şi NU, NU VREAU SA FIU PROMOVATĂ. Acum că am lămurit asta, cred că pot să îmi văd de treabă.

19 comentarii la “Nu vreau sa fiu promovata…

 1. Sti ce e cel mai dur? Ca eu nu cred ca „promovarea” asta functioneaza. Adica chiar si daca dai banu, tot nu ajungi sa fi primul pe Luna 🙂 Solutia, asa cum zicea si Manole e delete. Dupa ce ai citit vreo 2 mailuri de genul, cine le mai citeste pe urmatoarele?

 2. Bine că te plângi tu, cu promovarea ta pe e-mail! 😀
  Da’ io? Pot io să-i ignor p’ăia de-mi tooot fac cadou câte un troian? Pe e-mail?
  Cum zic ceva de „ba’ p’amă-tii dumneavostră” pe la Împăratu, hop şi troianu’!
  O avea ochi albaştri? Că nu mă lasă „insecticidu'” să văz prea bine!
  😀

 3. Merlin e mort, nici de vraji nu mai e in stare, dar o usa in nas o inchide oricand, ca na. Vania, treci la baie. Merlin, treci la masa – adica eu. Anaayana, Isabelle e peste tot. Merlin o trimite peste tot. Iti povestesc mai tarziu ca acum nu sunt in stare 😀

 4. Cella, domnita a domnitelor, cu regret iti spun ca domnul V inca nu si-a spalat pantalonii 😀 Dumnezeu stie ce o fi facut el pe aici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s