Nimicuri

Zi grea, asta de azi sau de ieri. Mă rog, fiecare zi e mai bună sau mai rea. Depinde. Acum, că ziua cu infernul a trecut, mă gândeam la ce să vă povestesc. Nu vă povestesc despre ce am făcut în capitală pentru că mi se face iar somn. Poveşti nu am mai scris, pentru că imaginaţia mea a stat puţin pe bară. Aşa că vă spun că m-am uitat la Matrix, nu de alta, dar, uneori, singurătatea omoară neuroni. Şi apoi, era gata dat pe Canale 5. Da, drăguţ, nu ştiu. Mai văzusem ceva din el când a apărut, dar nu mi s-a părut a fi ceva prea, prea. Efectele speciale, prea speciale, spre sfârşit am adormit. Şi, spre bucuria mea, pisica mea depresivă, nu m-a trezit. Ce am înţeles? Am înţeles multe, dar m-a şi intrigat. Tot SF e, iar eu vreau fantasy.
În final m-am trezit pe la 22:30, şi acum vine testul. Mai adorm sau caut Matrixul ăsta pe net şi văd şi sfârşitul? Da, m-a ţinut puţin lângă ecran. Ideea e originală până la un punct. Şi dacă e s-o luăm pe aşa, din punctul meu de vedere tot Cubul rămâne pe primul loc. Cubul I că alelalte m-au plictisit teribil. Asta aşa, ca să vorbim despre filme. Pe urmă am rămas tot la C.S.I şi apoi, cu aplomb, o să mă distrez puţin cu Pratchett, aia distracţie. Adică Pratchett. Îngerul l-am terminat, dar încă nu am luciditatea necesară pentru a vă povesti. Am pierdut şi ştirile. Ce s-o mai fi întâmplat prin România? Să îmi spună şi mie cineva. Ceva interesant? S-au ucis între ei politicienii sau tot la vorbe au rămas? Şi dacă sunt doar vorbe, care sunt ele?
Or fi astea dileme de ora 23:21, nu ştiu. Tot ce e posibil. Şi ca totul să fie perfect, mâine am şi muncă de prestat. Adică muncă din aia de gândit. Urăsc gânditul. Mă slăbeşte cu cel puţin două kg. Şi cum cred oamenii că o blondă poate gândi? Asta e adevărata mea dilemă.
Bine, acum că v-am împuiat capul cu nimicuri, cred că mă duc să fac ceva inteligent. Cam ce lucruri inteligente face o blondă?
Doamne, era să uit. Ce i-am adus Isabellei de la capitala: Capitala 😀 Ţi-o dăruiesc. Dar ai grijă să repari străzile, da?

29 comentarii la “Nimicuri

 1. Mulţumesc foarte mult, foarte frumos etc.
  Adevărul este că îmi lipsea.
  Mulţumesc.
  Eşti foarte, fooooooooooarte drăguţă.
  Îmi lipsea atât de mult!
  Să mai zic?
  😀 😀 😀

 2. Dl.V.,de cîte ori am poftă de originale…intru pe blogul autorului…la dv.-s lacăte …cu tot respectul că spun asta la Oana…iartă-mă Merlin…

 3. Mie mi-au placut si Matrix-ul si Cubul si Kafka la vremea lor. Acuma sunt la faza la care nu mai imi pun intrebari marete ca stiu ca nu voi gasi raspunsuri marete 😉

  Isabela:

  Cu multa putere si cu tot Bucurestiul vin si multe responsabilitati. 🙂

 4. ştie şi Oana da-i plecată…suntem cu dl.V. pînă-şi stîmpără foamea şi vezi că ne Şaormeşte; cu ce crezi că-l putem mitui ?

 5. super…vă trimit tot stocul pe săptămîna în curs…cu baxul
  da de un Irish Pub Tour 6 days/4 nights ce ziceţi că la respectul meu pt.dvs. nu pot rămîne la ţigări,mai bine le fumăm cu Oana şi Isabelle…muzică tradiţională şi bere neeeeaaaggggrrrăăăă

 6. Cella, schimbă locaţia. Că am păţit-o io, la Dublin, într-un pub.. Cer o Irish Coffee, pe la 11 din noapte, că am zis că nu-i de mine berea, aşa o doamnă. Şi am primit. juma’ de kil de whiskey în trei linguriţe de cafea. Iar de fumat … afară, în frig.
  😀

 7. Muzică aş pune de-acasă, că nu prea înţeleg irlandeza. Da’ bere Guinnes dreasă cu rom n-aş refuza. Numa’ să nu-mi curgă-n inbox…

 8. mă omorîţi cu superstiţiile alea,ieri m-am ţinut toată ziua după ele din respect pt.dvs.;cum să fie romul că-mi zic băieţii că-s de mai multe feluri şi alea precis ruginesc inbox-ul ; şi vă trimit şi muzică rusească….plîngi şi mori şi plîngi şi înviezi şi mie aia-mi place ţigănească(ungurească şi rusească)

 9. Romul să fie de cea mai bună calitate! Nu mă pricep la mărci, căci sunt axat, de regulă, pe coniac. Da’ nu stric coniacul cu bere, fie ea şi Guinnes!

 10. da ce credeţi că io mă pricep ?
  da-mi fac o listă şi cer : rom marca cea mai bună calitate aveţi ?
  cogniac franţuzesc,englazesc,irish,aveţi ?
  şi-mi răspunde : peruci blonde nu ţinem…
  acuma io ce fac ?
  cred că vă propun …un compromis : PĂLINCĂ DE BIHOR ???

 11. Un cadou de la un prieten virtual. De care nu măi pot desprinde (de cadou)
  “nedumerire…conteaza prima impresie ori ba?!”
  http://www.trilulilu.ro/spor2/71ad510779e4ec

  Un Număr pe un Om. 31.829.
  Un Nimeni. Un Anonim. Un oarecare Paul.
  Apoi am privit în dreapta: Paul Potts în semifinală: Time To Say Goodbye. Paul Potts în finală: Nessun Dorma. CÂŞTIGĂTOR: Paul Potts.

  Dau cadoul mai departe.
  Aşa, despre nimicuri …

 12. o fi dat ea da eu n-am” interese” io vă dau din respect …şi schimb locaţia…
  în Stîna de Vale ori în Peştera Urşilor (mai intim… club) şi nu concurez cu nima decît admirînd…

 13. isabelle dragă îl admir pe domnul da pe COSTEL BUSUIOC ÎL IUBESC şi l-am votat …www.babel.rtve.es,ce stai….fuguţa….

 14. pe cuvîntul tău ?
  eşti precis ?
  OANA unde-a rămas ? a…la votat la Palat
  nu-i S. ? ( ştim că-i plecat da parcă pot fi sigură…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s