Martisor pentru voi… Doamnele mele

Cel mai frumos mărţişor pentru mine, rămâne melodia de mai sus. Are un efect major asupra mea, mă ajută să mă conctentrez şi mă inspiră la maxim. Datorită acelei melodii reuşesc să interacţionez cu personajele mele. Vă daţi seama că ascult la infinit melodia respectivă când scriu. Altfel nu aş putea să continui. De obicei, prefer clipul „Tristan şi Isolde”, dar ţinând cont că e mărţişorul, zic să fie puţin mai vesel, măcar clipul. Am ales varianta şi pentru că e cea autentică, adică cea de şapte minute.
Fetelor. Adică, fetele mele. Ăsta e mărţişorul meu pentru voi. Sper doar să puteţi visa alături de melodia asta. Cine ştie, poate că îi găsiţi şi voi o trebuinţă sufletească. Aşadar, după cum v-am spus, ăsta e mărţişorul meu pentru voi.
ATENŢIE: BĂRBAŢII A SE ŢINE LA DISTANŢĂ, TRISTEŢEA, MELANCOLIA, DUREREA, DAR ŞI FERICIREA, AZI, NUMAI PENTRU DOAMNE ŞI DOMNIŞOARE.

15 comentarii la “Martisor pentru voi… Doamnele mele

  1. Merci, Vania. Uh, e 22, acum am intrat in casa. Te-am chinuit azi, poate ca tu meriti martisorul, doar ca nu se cade 😀

    Manoleee, cu toata placerea. 😀

  2. Din pacate eu n-am putut asculta melodia. Nu stiu din ce motiv dar nu a mers. Si nu inteleg dece noi barabatii sa stam deoparte. Noi nu suferim, noi nu suntem melancolici? Eu unu sunt si poate pare ciudat, dar totusi am suflet si apreciez femeia si iubirea.

  3. Apreciez persoanele care merita. Am oferit martisor celor care au meritat:). Apreciez iubirea si femeia dar numai cele care merita. Voi va cam bateti joc de baieti:).:P

  4. Noi? Cred ca ai citit in alta parte. Cum sa ne batem joc de ei? Noi nu ne batem joc de nimeni. Cel putin, noi, fetele de pe acest blog. Fii pe pace Sorin. Daca nu intram la tine pe blog, as fi jurat ca esti sotul meu 😀

  5. Mărţişorul tău nu este frumos doar pentru că este frumos. Este frumos pentru că este al tău, iar tu l-ai oferit prietenilor.
    Aşa că: mulţumesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s