La multi ani, sora bloaga!

Cadouri din suflet, cu suflet, ar trebui să primim cu toţii. Materialul contează mai puţin atunci când dăruieşti un suflet pentru un suflet. Desigur, dacă aş fi fost mai aproape fizic de sora bloagă, i-aş fi cumpărat cel mai frumos cadou. Apropo, Isa, care e cel mai frumos cadou pe care ţi l-aş putea oferi? Nu, încă nu e ziua Isei, dar mai e puţin. Puţin de tot. Iar eu vreau să-i ofer cadoul meu. Desigur, îi dăruiesc doar suflet, o melodie şi multă, multă dragoste.
Soră bloagă, soră om, soră siameză, îţi doresc să ai parte de tot binele din lume şi să fii mereu fericită şi împlinită. Sănătoasă, foarte sănătoasă, ca să poţi trece peste toate. Fiecare zi din viaţa ta să-ţi aducă cel puţin un zâmbet. Chiar dacă e unul mic. Toţi oamenii sunt frumoşi când zâmbesc. Tu eşti frumoasă prin sufletul tău, ştiu, dar vreau să zâmbeşti mereu. La mulţi ani! Şi să ai parte de tot ceea ce îţi doreşti. Şi inima ta să rămână veşnic tânără şi frumoasă.
P.S Gata e 12, e ziua Iseiii, puteti incepe 😀 La multi aniiiiiiiiiiiii!!!!!!

52 comentarii la “La multi ani, sora bloaga!

 1. „LA MULTI ANI” !!!!!!!!!!!!!!!
  CA ALERG CA DISPERATA DINTR-UN LOC IN ALTUL SA MĂ ŢIN DUPĂ VOI 😛

 2. 😀 😀 😀 Mai, chiar nu am uitat de tort, dar sunt varza azi, toate le-am zis pe dos 😀 😀 😀
  Si mi-a placut raspunsul 😀

 3. 12 martie, mai, stiu 😀 Stiam ca esti in martie, stiam. La X stau mai rau, ca niciodata nu stiu daca e august sau octombrie, ma iau dupa clima 😀

 4. Păi am avut profesoare ca lumea 😉
  io mai sau cinci minute
  dacă nu ne dă de băut ,mă culc pe sec
  şi mîine-o fac de ruj 😛 😀

 5. Eh, nu cred ca ne da de baut azi, dar asteptam pana maine 😀 Sora bloagaaa, la multi ani. A venit si Cella cu pomii verzi 😀 Sora bloaga, treci la beut, pai se poate?

 6. La Multi Ani fericiti si sanatosi pentru Isabelle!
  Ce ma bucur ca regasesc atmosfera pe care o stiam pe acest blog. Ma bucur foarte mult. Spor in toate, Oana!

 7. Merline, nu pentru că tu eşti cel mai mic din gaşcă (aproape cel mai mic); nu pentru că ziua mea este cea mai scurtă zi din an; nu pentru că mă sărbătoreşti; nu pentru că … multe.
  Pentru că este ziua mea şi îmi permit; pentru că în ultima lună ai descoperit în tine sentimente şi trăiri de care nu te credeai în stare; pentru că ai început să înţelegi, am să-ţi spun ceva. Un adevăr îmbrăcat într-o metaforă:
  Noi nu ne cunoaştem între noi, corect? Dar ne cunoaştem între noi, corect? Eu sunt mai mare, tu eşti mai mică, corect? Tu eşti mai mare, eu sunt mai mică, corect? Eu te iubesc, tu mă iubeşti, corect? Tu mă iubeşti, eu te iubesc, corect? Eu îl iubesc pe Ion Iliescu, pentru că îl cunosc ca OM-OM. Tu nu îl iubeşti pentru că nu îl cunoşti ca OM-OM. Ai scris pe undeva că nu îţi place.. Am reţinut. DAR. Niciodată nu am încercat să îţi schimb convingerile şi sentimentele. Şi nici nu te-am iubit mai puţin. Şi nici nu ţi-am spus ceva, nu ţi-am reproşat ceva. Pentru că pot să vă iubesc indiferent de părerile voastre sau de ceea ce gândiţi. Nu ştiu dacă ai înţeles prea mult, pentru că tu te grăbeşti foarte mult şi sari peste cuvinte. Dar să ştii că atunci când sari peste cuvinte sari şi peste om. De aceea vedem sau nu vedem. Judecăm oamenii sau nu îi judecăm. Am să spun mai multe de luni în colo.
  Şi tot pentru că este ziua mea, am să-ţi spun Manole că şi eu te iubesc. Deşi nu te cunosc. Nu te cunosc? Sau te cunosc? Ce nu ai sesizat nici tu, nici Oana, probabil ar fi trebuit să vă spun, este că mie nu îmi place să mă bag în relaţiile altor oameni. Dacă nu aţi sesizat, vă spun acum: am rămas să mă lupt de una singură la un moment dat doar ca să nu se distrugă anumite legături. Legături, vă amintiţi? Micul Prinţ.
  Cella, şi eu te iubesc. Vezi, ce ciudat, ţie nu trebuie să-ţi spun prea multe lucruri, că tu ai înţeles din prima. Dar ca să te „măgulesc”, Primăvara ta a ajuns prima la mine. Şi tortul, mulţumesc. Dar de ce ai mâncat din el? 😀
  Corina, jur că de abia aştept să ne vedem la o cafea. Şi să te strâng în braţe, că mi-e tare dor de tine.
  Kmi, mândro, ai văzut cum am ajuns la vârsta asta? Cu răbdare … D Ai grijă cu maşina prietenilor. Că dacă se strică …
  Vă mulţumesc frumos şi vă mulţumesc frumos. 😀

 8. La multi ani, Isabella! cum ziceai ca e cu „universu”…? te gasim, domnita, te gasim! 😉
  A-lo! mai usor cu stransu’ ca abia ce ne-a adus gaufra de Liège, se striveste! 🙂

 9. Am să vă spun ceva: înafară de voi şi de copilul meu, nimeni nu mi-a spus La mulţi ani. Diferenţa dintre voi şi copilul meu este că voi mi-aţi spus primii.

  Blue, da’, este adevărat. Depinde în care univers mă găseşti.

 10. Vezi tu, Blue, eu intru în oricare univers vreau eu. Tu intri doar în anumite universuri. Cam asta este diferenţa. Eu decid. Tu? Tu limitezi universurile.
  Fapt pentru care te întreb aici, în universul ăsta, mai este valabilă întrebarea ta, cum că ne vedem la o cafeluţă? Îmi vine să cred că nu. Chestie de limite şi universuri. Universul meu o fi el o gaură neagră, dar este una liberă.

 11. Isabelle: „…eu intru în oricare univers vreau eu. Tu intri doar în anumite universuri…”
  e acelasi lucru! numa’ formularea difera! suntem liberi sa…credem ce vrem! atat!

 12. Blue, serios? Cam ce anume te-a reţinut să-mi spui la mulţi ani pe blogul meu?
  Este mai simplu aşa? Este o întrebare mai facilă?
  Nu contează, oricum. Stai liniştit. Era simplu: blog. Dar, cum bine spuneaţi voi, eu sunt neînţeleasă. Ei şi? Noi să fim sănătoşi.

  Bun, acum doresc să vă anunţ că sunt o persoană ff importantă. Sunt VIP. M-a felicitat Vodafone! Aşa se scrie? 😀

 13. Alooooooo …
  se „leagă”careva p-aici de Şeful Peştilor ????
  ăl mai OM dintre ….
  Isabelle fă-mi un tabel … că-i spag 😛
  Blue ? 😦
  da’ io nu cred … da chiar nu cred ?
  da’ cine-s io ?

 14. Bun. Acum, Oana, a venit timpul să îţi mulţumesc, cumsecade.
  Îţi mulţumesc frumos, Oana, pentru gestul tău foarte frumos. Îţi mulţumesc mult pentru ce ai scris, acolo sus, pentru mine, mult, foarte mult. Am să copiez şi am să păstrez scrisoarea ta lângă scrisorile copilului meu.

  Întrebarea mea ar fi, Oana, căci există o întrebare, acum, în acest moment, după toate cuvintele pe care le-am spus eu, mai crezi ceea ce credeai? Despre mine?
  Te întreb pentru că eu am întodeauna un scop: să fie lucrurile un pic mai clare. Căci prea multă ceaţă învăluise totul. Şi era păcat de Dumnezeu.
  Îţi mulţumesc şi, la rândul meu, indiferent de ceea ce crezi acum, vreau să îţi urez şi eu aceleaşi lucruri. Soră bloagă sau nu, tot soră bloagă da. Din partea mea.
  Mulţumesc, Oana.

 15. Unchiu’ Vania, vă mulţumesc.
  Care întârziere? Este fix 2 – 0. 😀
  Să fiţi sănătos şi fericit. Mulţumesc.

 16. Sora bloaga, am adus si tort si sampanie. Corina a zis ca nu lipseste, Manole si Cella ce sa mai zic. Il invitam si pe Vania, dar stii cum e, trebuie sa pitim tortul ca il mananca pe tot. Si, Isa, am aceeasi parere despre tine, intotdeauna voi avea aceeasi parere. Nimeni nu mi-o va schimba. Cu toate ca asa cum ti-am zis, dar asta cred ca e o neintelegere, eu nu il urasc pe Iliescu, Doamne fereste. Dar asta, pana la urma, e o chestie mai putin importanta, tu tot sora bloaga ramai. Punct.

 17. Da? Bine, Merline. Atunci fac eu cinste cu pui şi cartofi. 😀 Şi cu Şaorma 😀
  Sau Şarama. Of, Unchiu’ Vania … 😀

 18. Aoleu, nu mai zice de pui cu cartofi ca ii vine rau lui Vania. Mai, unchiule, pune mana si scrie pe blogul ala al tau ca ma tot perind si nimic, nimic 😀

 19. La multi ani! Se cuvenea sa-ti transmit la momentul potrivit,acum ce sa mai fac?Isabelle,important este sa fii fericita!Eu asta iti doresc.

 20. P.S.Prea multe emotii pentru un singur om in cateva zile.Eu ma dezmeticesc greu dar sigur.Acum pot sa-ti spun”frumoasa-i prietenia adevarata si sincera mai ales cu OAMENI pe care nu-i cunosti „la fata”.In astfel de prietenii ,liantul este doar sinceritatea.Da ,Isabelle-Lorelai, sinceritatea si afectiunea reciproca.La multi ani !tata Borgo.

 21. Oana ,
  treci urgent la sor-ta pe blog că ţi-am lăsat nişte numere de telefon
  scuteşti nişte „conversaţii” cu „edturile” da’ dai 2 euroi la copii 😀
  sau cît te lasă romtelecomu’ că la ei poţi da şi 5,7,10
  că-i postul Paştelui,da’nu de aia
  pînă scrii cărticelele pentru ei şi dai banii de pe ele
  tot la copii 😉

 22. Isabelle-lorelai,sigur ca nu azi:)Nu trebuie,oare, sa mas serbati pe mine la 101 ani?Voi ati propus,eu ma conformez !Tu sa fii fericita ca de restul au grija altii:)tata Borgo.

 23. Tati, acum sunt aici, dar cum e si ziua nepoatei mele, trebuia sa fug putin de acasa. In plus, am vrut sa scot calul la plimbare, ala incepator. Si tinand cont ca era sa lovesc doi cai, m-am potolit, dar apoi mi-am revenit repede 😀

 24. Oana,tu a mica si cu a mare, Isabellelorelai,mai sunteti si pe „acasa” mai greu dau de celelalte:0Inteleg,ca de maine si eu devin”zugrav” si sa vezi apoi oboseala.Ca si batranetea si condusul masinii este o „stare de spirit”.Trebuie sa te obisnuiesti cu ea.Am zis!La multi ani nepoatei si sanatate tuturor.tata Borgo.

 25. ” LA MULŢI ANI !!! ” PENTRU AIA MICĂ … (pe linia punctată numele)
  ai grijă „cum o creşti” să-ţi semene
  şi ascunde fardurile de mămica ei,să nu vă prindă 😉
  că te … „sparge” (tu-ai zis,io numa te citez 😀
  şi vad că azi a fost ziua accidentelor,în politică, GEOANĂ,BĂSESCU
  tu mai lipseai 😀 😛
  ai de grijă … dă-le la ăia întîietate
  măi 😛

 26. Cella, merci, o cheama Diana Elena, lumea ii zice Dya, ea isi zice pussicat, eh, e complicat 😀 . Cu fardurile… si aici e complicat, ca acum e domnisoara are 14 ani. Ce pati Geoana cu Base ca eu habar nu am?

 27. Cella, ai văzut ce fericiri le-a făcut unora ziua mea? Marte, frate. Nu se dezminte. La accidente auto mă refeream. 😀

 28. Isa,
  alo , auzi lasă tu ştafetele la ăia cu flacăra olimpică 😛
  noi avem altă multtttttăăăăăăăăăă TREABĂ măi
  iar tu BLONDO 😀 😛
  mai uită-te la „unle” ştiri
  că te lăudai că faci (ai) politică
  io mai explicit decît nume ce să-ţi explic
  du-te la secţia de acidente (din unele păcate uşoare) şi te lămureşti)
  iar tu bestialo ,cam nu te baza pe MARTE ăla că-i la voi acolo 😉 … deranjul
  la noi,la peşti marte-i numa’iubire (mama Urania dixit)

 29. uitam,
  apropos de ştafetă
  MILITEZ PENTRU DREPTURILE TIBETANILOR 😀
  ŞI PENTRU CEL MAI „TARE” DALAI LAMA

 30. Explică,că fac scandaluri,ce-i aia ANF ,mai ales F
  şi-ţi doresc succesuri dacă nu-mi aminteşti,ce-mi scăpă
  Încep să devin blondă sau jucăm şarade ? 😀
  să ştiu …
  că la voi,pînă aprobaţi moderaţia (tu şi şefa bloagei tale) pierd şirul
  şi-s bătrînă şi oloagă … la ora asta 😉

 31. Eh, Cella, bine ca esti batrana si oloaga doar la ora asta, eu sunt batrana si oloaga toata ziulica, cred ca si in somn 😀

 32. blondă rău
  mănînc cratime na
  pune-o tu la şi-ţi … aşa zici şi cînd hîşîi mîţa
  da nu pe Piţi,stai liniştită Oana
  cu Isa mă esplic acuma 😀

 33. Merci ,
  va pupăcesc că văz că sunteţi la băi marine şi universuri concentrice 😉
  plec la prizat un contract de asociere în participaţiune şi nani,nani
  pupă-le pe Manole şi pe Isa că pînă moderează ele pupul îmi sare somnul
  pa 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s