Zile inedite cu interviuri inedite

Toate zilele frumoase, până la urmă, se înghesuie într-o singură amintire, unică şi comună. Un vis, întotdeauna te trezeşti dintr-un vis, cu o amintire plăcută sau nu. Poţi avea o rază în inimă sau poţi avea un ghimpe. Şi de aici, ajungem la poveste.
Nu a trecut un an de când am blog. Mă rog, bloguri. Au fost multe, zăpăceală mare. Şi pentru voi şi pentru mine. Cred că mai mult pentru mine, decât voi. Că Tata Borgo a constatat ieri că nu sunt în toanele mele, despre asta nu vă mai zic, a fost, s-a dus, mai este, dar eu nu vă mai zic. Nici de blog nu vă mai zic. Doar trebuie să îi fac poveste şi mai e până atunci. Îl sărbătorim abia în iulie. Vă spun eu. Era prima săptămână din iulie, că aveam examene şi am plecat la mare 😀 Ho, după examen m-am dus direct pe şezlong. Am făcut o baie în piscină, nu de alta, dar marea era murdară, că marea era tot la români, deci murdară rău; şi am stat vreo două zile la soare. Mai puţin atunci când nu era soare. Şi da, mai intram şi pe blog, mai mult noaptea, dar intram. Pentru că atunci, ideea mea de blog era alta, acum, s-a schimbat, s-a rotit, ceva cu o sută optzeci de grade. Şi de ce să mint, dar ideea de blog se roteşte în fiecare zi. Mereu descopăr ceva, pe cineva. E o treabă cu suflete, cu surori, bloage sau nu. Cu oameni care sunt oameni, dar şi cu oameni care nu sunt oameni. Şi ca să nu mai lungesc vorba, ţinând cont că am fost nevoită să las calul (desigur, cine ştie cunoaşte 😀 ), vă las cu un interviu inedit pe care l-am „furat” de la Petria. Have fun!

3 comentarii la “Zile inedite cu interviuri inedite

  1. Oana,asa-mi placi!Optimista,mai vesela ,cu chef de viata!L-as parafraza pe I.Creanga”Iesi,copila cu parul balai si rade la Soare”.Blonda esti,Soare este, nu lipseste decat sa razi,copila!:)tata Borgo

  2. Tata Borgo, sa vezi ce rad ca am iesit cu calul, pardon, masina in oras 😀 Toti au impresia ca ma distrez de moarte 😛 Din cauza falcilor inclestate.

  3. Oana,se intampla si la case mai mari.Mai bine ras cu falcile inclestate sa moara altii de prosti.Conducerea „calului”este o treaba extrem de serioasa si vorba de carier „se merita”.Cine vas fi ca tine cand vei fi independenta la volan?”Succesuri”si pe mai departe:) tata Borgo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s