Printese

Mă credeţi că scriu? Mă credeţi că nu aveţi ce face. Mă credeţi că e tot mai rea. Cum cine? Starea. Devine din ce în ce mai agitată, tot starea. Devine de la isterică la deplorabilă. Tot starea. Şi Fraã, ca să fie treaba, treabă, are chef de glume. După ce că starea mea era mai proastă şi tot mai proastă. Mă trezesc şi cu Prinţesa, drept la mine pe mess. Îi zic aşa că vrea să rămână anonimă. Priceperea mea de ce, e peste putinţă. Deci nu am insistat. Mi-a zis că mă citeşte şi pe mine, dar îi place blogul Manei şi nu o ajut şi pe ea să-şi facă unul?
Nu prea am gândit, eram nervoasă, am zis da. Fie, îţi fac eu, care e problema. Păi, problema… wordpress. Eu fac, dar el îmi zice ca tot mie îmi aparţine, cu poză cu tot. Îi zic prinţesei să îşi facă ea că o îndrum eu, iar ea nimeri în blogspot. În fine, bine şi acolo. Apoi m-a rugat să o ajut un timp, până se prinde. Am acceptat, că nu prea am treabă, normal. Oricum, drăguţ, ce să zic, Mana a dat startul unei mode în lumea virtuală. Mă aşteptam ca cineva să îşi dorească până la urmă şi un astfel de blog. Desigur, acum fac reclamă, doar am tot umblat prin blogul ăla să mă prind şi eu de ce şi cum şi tot nu m-am prins de toate. Deci jumătate din muncă îmi aparţine, chiar şi poza îmi aparţine 😀 Cel puţin, o jumătate de oră am uitat că sunt nervoasă, dar mi-am revenit repede, nici o grijă.

11 comentarii la “Printese

  1. Ce bvine ca eu mi-am anulat bloggul,nu am batai de cap cu WordPress,Blogspot si alte marafeturi ce ma zapacesc.Bine ca tastez prepede,de ma intelegeti, in rest D-zeu cu mila.
    Tu ,Oana sa poza frumoasa expui ,in ce esti ?Blogspot ori WordPress ca n-am ochelari?:)

  2. am ajuns tarziu acasa, tare tarziu… voi visa printese si, poate blogul ” ionborgo „…. Oana, pai musai sa il daruiesti, na ca uitai, multumesc pentru vizita si coment, zilele astea eu voi rataci singura pe aci, cand voi deja va intalniti cu zambetul somnorici si spiridusii …
    vise senine tuturor… )(
    Sibilla

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s