Ar fi mai bine sa pot dormi

Foto: Alex Mazilu

Mda, cam aşa stă treaba. Adică aşa cum aţi văzut pe la TV. Mda, la vot mă refer. Mă enervează Satu Mare, dar asta e alta discuţie. Şi n-ai ce-i face.
Acum la ce să trec eu? În Piteşti e bine, mă rog, e normal. Noi suntem în normalitatea noastră. Ştiţi cum e, ca atunci când te obişnuieşti cu propria banalitate şi o accepţi ca atare ştiind clar că aşa e bine. Nu e spectaculos, nu e ieşit din comun şi nu rişti. E bine aşa, oricum, altfel clar nu ne era bine. Mă rog, aţi înţeles de nu aţi mai putut. Da, a ieşit PSD, e bine. Adică aia am vrut, aia a ieşit. Acum nu pot jubila. O să mă întrebaţi de ce. Pentru că am stat până la trei noaptea să aflu rezultatele, apoi am fost la capitală să lucru. Deci sunt obosită şi n-am chef de jubilat. Mă bucur, dar nu exult. Na. Nu pentru că în mod obişnuit nu aş face-o, dar acum sunt obosită. Am adormit, m-am trezit, m-am enervat, m-am uitat la TV şi am avut o mică discuţie bloggeristică cu Crina. Trei cuvinte schimbate cu Mana şi un chef nebun de-a nu mai vorbi. Dacă puteţi pricepe. Dintr-o dată mi s-a tăiat cheful de vorbe. Mi se întâmplă des în ultimul timp. Pur şi simplu, vreau să tac.
Acum aş avea eu câte ceva de spus. Dar mi-a trecut cheful şi de asta. Vă daţi seama în ce armonie sunt cu propria persoană. Nu? E perfect. Armonia cea mai cea. Şi ca totul să fie perfect, ţinând cont că i-am dat Crinei rolul Iarei, m-am gândit să-i dau Omului rolul vampirului. Da, ce legătură are asta cu alegerile? Păi nu are. Dar nu vreau să fiu coerentă. Vă anunţ eu când voi avea chef de asta. Revenim. Aşa că, de acum în colo, Crina va trebui să-l înfrunte pe Omu’. Sau invers, vom vedea, crimele continuă, misterele se intensifică şi e doar o poveste de blog. Adică altfel le scriu când sunt poveşti de hârtie, aşa că sttt.
Bun. A fost un bun motiv să dau linkuri. Aşa că merg şi la Vania. Nu s-o fi săturat de mine şi de câte linkuri îi dau? Nu? Mă rog, să-l lăsăm pe Vania, mergem mai bine la Gabriela. Cred că îi voi da şi ei un rol în povestea Iarei, dar momentan nu am gândit decât două personaje. Trei. Nu ştiu dacă lui Vania i s-ar potrivi rolul de mai mare al vampirilor. Nop. Ăia nu sunt pragmatici, adică nu au haz. Deci îi găsim altceva.
Dar ce tot spun eu aici? Hai mai bine să aveţi cu toţii o săptămână frumoasă! Corina, vezi?, m-ai molipsit 😆

 

20 comentarii la “Ar fi mai bine sa pot dormi

 1. O inteleg p’aia cu „cheful de a nu vorbi”, da’ mie imi place de tine si cand scrii „fara chef (de a vorbi/scrie)”. Spor!

 2. păi da,că doar d-aia avem NECUVINTELE
  şi alţii,mai înţelepţi ziceau că vorbele le-au fost date oamenilor să ascundă ce simt ( aici am dubii serioase dar cine-s eu să contrazic înţelepţii 😆 )
  tezaurizează-ţi tăcerile … din transformarea lor în vorbe vom avea de cîştigat poveştile

 3. Cella, hehe, sper sa fie si povesti, povesti din necuvinte 😀

  Tata Borgo, nu, tocmai, politica ma tine treaza 🙂

 4. Cre că ar fi mai bine să poţi dormi, deşi, sincer, eu prefer să nu o faci ca să ne poţi scrie la fel de mult şi bine în continuare. Numai noi contăm, restul nu valorează nimic :)))
  Mă pregătesc să înfrunt Omu’ 😀

  Mulţumesc pentru link 😉

 5. Vania, da, ai inteles bine 😀

  Crina, deci da, inainte, mai tarziu, in seara asta, te vei infrunta cu Our. Pe omu’ il lasam pe maine 😉 Linkul e cu bani 😆

 6. Mana, multumesc pentru 13! Da, la tine e doar pe cafea, la cat e de scumpa aia de acolo… 😆

  Petrisor, sa dea Domnul sa iasa. Sper sa fie asa cum zici tu, sper din suflet 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s