Inainte de plecare

Cella mi-a amintit de surpriză. Ei bine, da, pentru voi nu va fi una, dar pentru cumnaţii mei zău că a fost. Nepoata mea e creaţă şi îşi urăşte părul. Face tot felul de nebunii pentru a-l avea cât mai drept. I-am cumpărat şi placă, dar aia nu e bună, arde părul. Aşa că muma-sa nu o lasă să se facă atât de des cât ar vrea ea. Normal. Nici eu nu aş lăsa-o. Dar, gândindu-mă că mergem împreună în concediu şi că nepoata mea e foarte cochetă – dracu’ ştie cum de-a ajuns să semene cu mine – ei bine, am decis să o duc la coafor. I-am făcut şuviţe, nu, nu vă speriaţi, nu sunt prea evidente, totuşi începe şcoala şi i-am îndreptat părul. Apoi, ca să nu zică copilul că l-am făcut frumos degeaba, am dus-o la Mall, unde eu am ras o cafea, iar ea a băut un Pepsi. De la Mall, s-a dus acasă cu Xreder. Că na, aşa a fost să fie. Eu m-am dus singurică… ăăă… nu chiar acasă 😛 Ei bine, cumnatul meu a avut o reacţie destul de drăguţă. Sunându-mă: „Pizda mă-tii şi a întregului tău neam”. 😆 Cumnată-mea mă întreaba: „A, mai ai curaj să îmi răspunzi?”. Hmm, dar, desigur, le-a plăcut ambilor. Mă rog, că dacă nu le plăcea lor, muream eu, ce să-ţi spun. Una peste alta, nepoţica mea a avut zi grea azi. Să stai trei ore pe un scaun nu e uşor. Păi nu?
 
Partea a doua sună aşa: Rex, v-am spus eu de el, căţelul din faţa blocului, mare şi agresiv. Sufletul meu. E bolnav. După una bună, vine una rea. L-am dus la doctor. Are probleme la plămâni. Mă prăpădesc de mila lui. Îmi vine să-l jelesc non-stop. I-am făcut perfuzie şi vreo cinci injecţii. E cca drogat. Vreau sfaturi. Poate ştiţi vreun tratament băbesc care să dea rezultate. Orice, orice ar fi de folos. Nu mai vreau să-l duc la bază. Vreau să se facă bine. Îl ador pe Rex, e un suflet şi cred că dacă el moare, mă duc şi eu.
 
Ei, bine, vine şi treiul. Da. Mâine ştiţi şi voi, bagaje, extraveral pisicii care a înnebunit şi plecat la bulgari. Cu sufletul îndoit: Rex, Piţi… ufff. Parcă nici nu îmi mai vine să plec. Am aşa un nod în stomac, mai ales când mă gândesc la Rex. Dar sper să fie bine. Vecina de la patru se îngrijeşte de el. Sper.
Aşadar, de plecat tot plec. Fără pisoi. Cu bagaj o groază, că eu aşa plec, cu toate alea după mine. De, ce să fac, sunt nebună, dar sunt un geniu. O să-i las lui Vania câteva materiale. Cu toate că mai are din Sărutul Morţii. Vania, eu zic să mergi cu Sărutul mai departe. Cât o mai fi, apoi, îi trimit eu de acolo. Nu cred că mai am timp mâine, dar să vedem, poate las mai multe materiale. Unul pentru fiecare zi. Cella şi Crina, chiar dacă Vania e cu parola, am nevoie de voi să fiţi acolo, pe blog, gata de sărit la beregată. Voi ştiţi cel mai bine să întreţineţi atmosfera. Oricum, o să mai auziţi şi de mine din când în când, sper că cel puţin o dată pe zi.
Cum cadouri văd că nu vreţi, ce să mai zic eu? A, desigur, să nu uităm. Chiar nu trebuie să o facem. A fost ziua Corei, aşa că să-i urăm cu toţii: La mulţi ani! Cerul vieţii să rămână mereu senin şi plin de speranţe! Tot ce îţi doreşti Cora!
Şi cu asta, mă îndrept spre pat. Mâine voi fi un zombie 😀
UPDATE:

Naşa eu 😛

23 comentarii la “Inainte de plecare

 1. Ce surpriză! Bine i-ai făcut fetei! 🙂
  Vacanţa frumoasă, Oana! Aşa ca-n vise! Sper că visezi frumos de obicei 😀

  La mulţi ani fericiţi Corei, însănătoşire căţelului şi spor la împachetat! :)))

  PS. Eu am cerut cadou. Nu te face că uiţi! 😛

 2. Bestială mătuşa , bestială naşă 😛 !!!
  Rex : dragoste + tratament + hrană + dragoste = viaţă lungă
  Piţi : extraveral 😉 + surogat de Oana = problem !!!
  Crina + dl.V + Je = blog evanescent 😛 EJTI BAZATĂ !!! da’ o să fie interesant de stabilit vinovăţiile ( propun culpă comună 😉 )

  VACANŢĂ !!! FĂRĂ EVENIMENTE 😉

 3. Vacanta frumoasa, cu iz dulce-acrisor bulgaresc, ca acei fenomenali castraveciori cu care ne delectam pe timpuri, draga Oana ! 🙂
  Vad ca ne-ai lasat pe maini bune, poti pleca linistita 😉
  Iti multumesc ca in nebunia si febra pregatirilor dinaintea plecarii nu ai uitat ziua aniversarii mele, prilej si de bucurie, dar si de tristete ca timpul curge neiertator peste buletinele (sau mai nou cartile de identitate, europenizate )noastre 🙂
  Crina draga, satmareanca noastra de isprava, multumesc mult pentru urari ! 🙂
  Sa-ti faci de cap si sa-l plimbi pe Our prin nisipurile de aur ! 🙂

 4. Oana, ai plecat? Dacă nu, am un sfat: nu-ţi lua toate dulapurile cu tine, cum am făcut eu. Poţi lăsa purcelul şi căţelul acasă 😀

  Urările, cu plăcere şi din suflet Pescăruşule argintiu 🙂

 5. Blue: Nasa 😛

  Vania, ei, lasa, ca daca poti, poti, daca nu Cella si Crina vor incepe sa scrie povesti. Vii tu, ca doar nu ramai acolo.

  Forevergreen, Doamne pazeste, sper sa nu raman pe intuneric 😛

 6. Cella, dupa o discutie indelungata, am decis ca Piti trebuie castrat, imediat ce venim din concediu. Gata, nene, m-am saturat de prostiile lui din cap 😛 Merci, sper sa fie o vacanta fara evenimente.

  Cora, multumesc! O sa incerc si partea cu distractia. Sau cu somnul 😀

  Crina, unde sa plec, la noapte, la doua. Pana atunci tot spal, tot pun, tot, tot. Nu imi iau tot sifonierul, doar jumate 😆

 7. Imi imaginez ce bucuroasa trebuie sa fi fost nepoata ta! Deosebita nasa, placut la mine :)) Drum bun si sa te intorci cu multe poze 😀

 8. concediu linistit si agreabil!. Super poze, ma rog cum iti sta cu palarie si ideea in sine.
  Aseara, pentru ca am fost „marcata in avans” de eclipsa de azi, am fost la cosmetica si fiind nevoita sa petrec vreo ora jumate acolo, am facut conversatie…cand n-am tacut 🙂 intreband de x si y si mi-a povestit cometiciana de o cunostinta comuna ca a fost la o nunta in weekend si pentru ca nu se putea decide care din cele doua perechi de pantofi acelasi model, culori diferite (galben si negru) sa si-i puna, si-a facut o combinatie de galben cu negru si, nu-i asa? si-a pus un pantof galben si unul negru…foarte tare!

  Concediu agreabil!

 9. Servus Omu 😆 , eşti cam trist de-o vreme , şterge-ţi lacrima , viaţa-i lungă
  avem vremuri de povestit , da’ după două noaptea , atunci sigur Oana-i pe drum şi încă nu ne-a lămurit ce-o duce ( nu ne mirăm , ceva vehicol fantasy că umblă doar noaptea 😉 )
  sunt p-aici buzz , buzz 😆

 10. AICI NU SUNT PAZNICI ŞI NICI GÎND SĂ FIE VREODATĂ !!! 😆
  poate doar cîţiva ÎNGERI PĂZITORI 😉 să dea bineţe şi să grijască locul , după rugămine …

 11. Buzz, buzz! Oanaaaaaaaaaaaaaaaaa!
  Fata dragă, am dat fuga mare să-ţi mai fac înc-o urare. Deci, cum era? Odihnă plăcută, spor la scris, inspiraţie multă şi să ni te întorci sănătoasă şi voioasă! Şi bronzată, normal 🙂
  Ai uitat să ne dai raportul despre perioada în care lipseşti. Ori nu am reţinut io 😀

  Cella, calc pe vârfuri, io nu-s p-aci. Revin după 2.00 :)))

 12. Pingback: O zi sfiorantă « Sătmăreanca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s