Tot pe drum

Gata, gata, nu vă înghesuiţi. Zilele astea au fost zilele Şaramei. Cum adică cum? Vă spun eu cum. Toată lumea caută: „Şarama, Oana Mujea, Eminescu” sau „Şarama, Eminescu” sau altfel, dar ideea e aceeaşi. Hei, opriţi-vă, nu am scris numai Şarama. Aia e doar o carte. Cu un prim volum destul de stângaci. Mă rog, volum doi e super mişto. Dacă mi-a plăcut şi mie, ştiu eu ce zic. Dar am mai scris, zău aşa. Da, corect, nu prea aţi auzit de restul. Ştiu. E o problemă. Cella le-a citit pe toate şi Mioara, o prietenă pe care nu am mai auzit-o de ceva vreme. Cred că şi Bebe şi Voicunike, dar nu sunt prea sigură. A, să nu uit de Arhi. El sigur le-a citit.
Şi gata, adică gata cu câte trei mailuri pe zi de la aceeaşi persoană. Oameni buni, primesc în jur de treizeci de mailuri cu aceeaşi întrebare: „Când apari în librării?”. Dumnezeule, puţină răbadre, zău aşa. Îmi cer scuze, dar am renunţat să mai răspund pentru că nu mai ştiu nici eu ce să zic. Nu, nu e vina voastră, dar, pur şi simplu eu nu mai ştiu răspunsul. Aveţi răbdare, azi, de la Bucureşti poate voi veni cu veşti bune, poate nu. Nu ştiu. Dar oricum: AVEŢI RĂBDARE! 😀
Sigur, mă simt flatată că mă băgaţi în seamă, dar şi ruşinată că nu am făcut mai multe pentru voi. Adică că nu am ieşit mai repede pe piaţă, că nu m-am zbătut mai mult. Dar s-au schimbat multe. De acum voi lupta cu fiecare fir de păr. O să lupt pentru a reuşi, promit.

31 comentarii la “Tot pe drum

 1. Şi io am citit toate cărţile ce mi le-ai trimis. Prima a fost Colecţionarul de vise, apoi Interviurile şi Antologie presarata. La sfârşit Şarama, care mi-a plăcut cel mai mult deşi am avut reţineri să o încep la cât a fost de stufoasă. Critici nu am, Şarama chiar m-a prins rău, iar când nu poţi lăsa o carte din mână până ce o termini înseamnă că e bună rău 🙂 Mai ai şi alte cărţi publicate? Nu-ţi trimit „New weird” până nu le primesc 😀 Vezi că am găsit formula? :)))

  Te aşteptăm cu veştile bune!!!! Nu acceptăm altfel 😛

 2. Am răbdare. Şarama, ce-i drept, ne-a marcat pe toţi, primul volum în special (plagiez pe Arhi). Dar, Colecţionarul e dinamită, ca să nu zic sfiorant!…

 3. Eu sunt privilegiată şi adînc recunoscătoare
  dar nu sunt egoistă , în jurul meu am dat la citit …
  pînă la cărţile Oanei nu citisem fantasy … acuma sunt cucerită , fără nicio luptă , doar prin harul scriitoricesc al autoarei
  DA !!! cărţile Oanei chiar trebuiesc citite de cît mai mulţi , apoi … vorbim 😀

 4. De obicei scriu doar cu majuscule, fiind un tânăr suferind de sifilis congenital. Însă, aflându-mă pe blogul unei scriitoare pe care o respect, până şi eu, fostul teofob, mă sfiesc să scriu tâmpenii majore!

 5. Bineinteles ca am citit Sarama , chiar de mult si pot sa spun ca mi-a placut cel mai mult.Plus ce am primit de la Infodata,asa ca sint la zi.Si avind in vedere ca rabdarea mea este incomensurabila,nu te impacienta!O sa apara usor,usor si celelalte carti!Eu astept la cotitura!Nu ai scapare!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s