Veşti şi poveşti

Astăzi voiam să vă vorbesc despre rubrica „Voi propuneţi”. Aşa că am să vă vorbesc 😀 Dar, înainte de toate, trebuie să fac un anunţ important. Aşa că vom începe cu:
 

P.S: Cu toate că draga noastră Crina îmi va scoate glanda, eu vă anunţ 😀 Diseară de la 22, Crina va intra în direct la emisiunea Andreei Creţulescu – habar nu am cum se numeşte şi nici cine-i tipa, dar aflu eu – de la Realitatea. Credeţi că are emoţii? Nu, nu are că i-am dat reţeta lui Piţi 😛 Aşa că urmăriţi-o. Uite de aia sunt eu mândră că o cunosc. Pot să strig pe stradă: „O cunosc pe roşcata care a intrat în direct la Realitatea” 😀 Mamăăă, şi să vedeţi ce trafic face. Sunt geloasă 😀 Crinaaa, suntem cu tine. Fără emoţii. Da?

 
Acum continuăm cu ceea ce ne-am propus. Am fost cuminte, am pus-o pe Crina sus şi l-am lăsat pe Trexel mai jos. Doamnele au prioritate, nah.
Povestea noastră, „Minţi rătăcite”, o ştiţi, dacă nu o ştiţi intraţi la rubrica „Povestea comentatorului” şi o veţi afla.
Azi când am deschis mailul am găsit partea a treia scrisă de Trexel. Am citit-o, şi, în bunătatea-mi, am hotărât să vă spun şi vouă ceea ce nu am reuşit până acum să-i comunic coautorului.
Aşadar, am salvat, am deschis şi am citit. Uimită? Ho, ho, a scris de trei ori şi deja şi-a schimbat stilul, deja se simt îmbunătăţirile. Dap, sunt geloasă. Eu a trebuit să scriu 270 de pagini ca să se simtă o îmbunătăţire. El a scris câteva şi deja se vede. Şi, vă jur, nu am avut timp să îi dau prea multe sfaturi. Nici măcar nu am ştiut ce va scrie unul şi celălalt. Totul a mers aşa din inerţie. Şi da, sunt foarte plăcut surprinsă. Habar nu am dacă blogul are o contribuţie. Faptul că a tot scris, chiar şi tâmpenii în spaţiul virtual. Oricum, a început să se dezvolte foarte repede. Să fie un talent nedescoperit? Nu îmi dau seama. Totuşi, e ciudat. Unii se chinuie de ani buni şi nu le iese atât de bine. Da, şi eu mă chinui de ani buni. Doar v-am spus, la mine a fost nevoie de mult mai mult pentru a simţi o îmbunătăţire, pentru a-mi găsi un stil. Aveam diverse stiluri în minte şi le combinam. Dar aşa zău că nu mi s-a întâmplat.
Hehe, Trexel, na că o spun public, zău că sunt mândră de tine. Când vrei şi ai entuziasm din ăla adevărat poţi. Partea a treia a poveşti va fi disponibilă, aici, mâinie seară.
Apoi urmează ultima parte din „Prima şi ultima zi”, iar săptămâna viitoare trebuie să veniţi din nou cu propuneri. Aveţi timp până luni să vă gândiţi şi să veniţi cu propuneri proaspete. Desigur, foiletonul lui Trexel şi al meu va continua. Doar e foileton, nu ştiu exact când se va termina.
 
Aşa… De două zile încerc să introduc Tenebrele la pagini, dar îmi trebuie mult calm, aşa că sâmbătă sau duminică o nouă pagină va fi disponibilă. Povestea „Tenebre” a lui Ioan Sorin Usca, mare scriitor 😉 Eu zic că pagina aceea nu trebuie ratată.
Şi, cum v-am dat veşti cam pentru toată săptămâna, mai am un singur lucru de făcut. Dar asta nu înseamnă că e cel mai puţin important.
Felicitări, Corina! Ei, ştie ea pentru ce 😉

20 comentarii la “Veşti şi poveşti

 1. Lucrul care-a mai rămas de făcut presupun, din experienţă, că este somnul aducător de coşmaruri întremătoare…

 2. Cred că o mînă bună m-a adus p-aici seara şi la timp p-aici
  da,da,da … şi la Crina ( o văd neapărat că altfel la madama aia Creţuleasă nu mă uit, noroc cu tine ) şi la Trexel ( nasul meu zice că o să mai ai surprize şi absolut bune dinspre partea acestui domn , nu-l lăsa să „şomeze” , exploatează-l la sînge 😛 ) , de dl. V ce să mai zic , doar DA !!! ( respect )
  felicitări Corina şi eu chiar dacă nu ştiu azi , de ce( ce ştiu este că merită sigur dacă zici tu )
  mulţumesc de veşti eşti o minunată specială ( deja-i obişnuinţă 😉 ) 😆

 3. Cella, la madam aia nici eu nu ma uit, dar pentru Crina zau ca merita. Ma bucur ca ti-am dat vesti bune. Cum e si cu soarta asta uneori 😉

 4. Oana!
  Crina Dunca-Satmareanca la Realitatea Tv ?Mare minune,mare !Am sa ma uit cu toate ca Cretzuleasca-i de partea …stii tu cine. Ca maine apari si tu si voi privi cu drag,tata Borgo 🙂

 5. Pingback: Colecţionara de coşmaruri (XXXVII) « Ioan Sorin Usca

 6. Ma bucur din toto sufletul meu pt Crina noastra ar trebui ca toti sa ii urmamexemplul si ininte de a ne gandi la consecince sa ne gandim la ce castigam atuni cand facem pubilic ca asa zisi smecheri de Romania incalca legea.Sa punm punc odata dragilor coruptiei si mizerilor!

 7. Asta zic si eu: ca-i prea multa coruptie si mizerie, dar, pana cand guvernul cel stralucitor din tara noastra nu va gasi leacul impotriva coruptiei, eu m-am hotarat sa incep pe cont propriu, prin a nu dau spaga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s