Crina mea!

De ce îi zic „Crina mea”? Ca doar nu e proprietate privată o să-mi spuneţi voi. Şi oricum, chiar dacă ar fi, nu e a mea. Dar, oricum, ca să ştiţi de la mine, nici un om nu îi aparţine altuia, ci doar sie. Îi zic aşa pentru că îmi e dragă. Şi aş vrea să o spun cu accentul ăla mişto al ei, dar nu pot. Mi dragă tare. Şi o apreciez mult, dar mult nu aşa. Pentru că luptă pentru ceea ce îi place să facă şi munceşte ca un rob. Uneori ar trebui să mai ia şi o pauză. E veselă, glumeaţă, mai ales glumeaţă. Şi ştie de glumă, nu e supărăcioasă. Ceea ce îmi place cel mai mult. Pentru că eu sunt tot timpul ironică şi îmi e greu să mă abţin faţă de persoanele supărăcioase. Dar ea ştie că o zic cu drag.

Dar nu despre ea e vorba, dar cum face, cum nu face că îmi umple pagina 😀 Să nu uit, e şi nesuferită 😆

Aşadar, azi, nu, de fapt mâine, pe data de trei, blogul Crinei face un an de existenţă. Mă rog, că s-a mutat după o platformă pe alta nu contează. Important e când a început şi că nu s-a lăsat. Pentru că nebuni apar pe orice blog, e legea firii. Unii te admiră, alţii te înjură. Aşa e normal să fie. Dacă nu te urăşte nimeni înseamnă că nu exişti, face parte din legea firi.

Aşa că ne adunăm azi aici, dar mai ales aici, pentru a sărbători un an de la înfiinţarea unui blog tare de tot. Că trebuie să recunoaştem, e un blog de top, ca la carte. Cu tot ce cere un astfel de blog. Are vizitatori, stă bine cocoţat în topuri şi, mai ales, are mulţi prieteni. Prieteni pe care i-a adunat datorită… nu firi blogului… ă…ă…ă, firii Crinei, da? Pentru că atât condeiul cât şi sufletul… hai bine, o laud prea mult. Dar, nu pot să nu îi zic „La mulţi ani!” la un an de blogging. E încă bebeluşi, dar creşte el şi noi vom fi acolo să-l vedem cum se măreşte pe zi ce trece.

Nu o să-i dedic o melodie blogului ei, şiţi de ce? Pentru că Sătmăreanca atunci când e fericită ascultă melodii din alea de îţi vine să te tai cu lama, iar mie nu îmi vine 😛 Ei bine, glumeam. La mulţi ani, blog de Sătmăreancă!

UPDATE:

Pot eu sa ma supar daca intr-o zi asa de speciala, primesc un montaj atat de frumos? Multumesc Spedy, e un cadou minunat. Mi-a trezit multe, multe amintiri din primii ani ai asa zisei mele „cariere”. Book of days a devenit noua mea melodie preferata:

22 comentarii la “Crina mea!

 1. Multe mulţumiri din partea blogului. Io ce să zic… numai pentru faptul că am câştigat un prieten nesuferit ca şi tine şi a meritat :))) Am zis multe la mine, credeam că m-am întins prea mult, dar când văd cât ai scris tu mă gândesc că mkai trebuia să bag câetva mii de caractere.

  Merci, Oana! Merci pentru toate vorbele şi în special pentru tot ceea ce eşti! Trebuie să-mi plătesc cumva datoriile că prea se adună 🙂

 2. Crina, datorii intre prieteni? Hmmm, vezi ca esti nesuferita? 😛 Garfield e cadoul meu, acum ca iti place sau nu, imi place mie :lol;

 3. Apoi musai cu plăcere :
  La Mulţi Ani, blog de Sătmăreancă dragă nouă tuturor !!!
  Un dar pentru Crina, :

  Un dar pentru Crăiasa frumoasă, Oana, cu mult drag :

  Multe bucurii, vouă tuturor, împliniri de suflet şi calde îmbrăţişări !
  Sibilla

 4. Deci, nu mă pot abţine, vă dedic tuturor melodia mea de suflet … p-asta mi-aş biciui parte din duşmani, oy, ioi ioi, maijko … :

  Gata, am fugit la ale mele, mâine sunt iar citată la TPI C-S , apoi să-mi ţineţi pumnii, că le-oi arăta io judecăţi 😉 :))
  zdravo,
  Sibilla

 5. Trebuie sa recunosc ca sunt atat de prost incat nu ma pot abtine, de fapt, dupa cum te-ai prins ma cheama Bodnarescu, dar cred ca toata lumea stie deja cat de prost sunt. Nu mai am nevoie de introducere. Si nu o sa va mai deranjez.

 6. Sandel, iti multumim ca ai luat o decizie atat de inteleapta. Nici noi nu vrem sa ne mai deranjezi pana nu inveti sa te porti. Drum bun!

 7. Crina, eu zic sa-l lasam. Mai bine sa ne distram ca e ziua blogului tau. Pai nu? Ca nu degeaba ne-a dat Sibilla muzica si a fugit la culcare 😀

 8. ca va bucurati de o prietenie dincolo de timp si distanta ce va desparte am observat inca de cand am facut primele accesari si am aflat de blogul crinei.
  ca ma simt bine si ca traiesc si eu din umbra bucuriile si succesele voastre ,ati intuit si va asigur de tot respectul cuvenit .si pentru ca ei, la implinirea unui an de blogareala i-am trimes suficiente a promis sa-nparta si cu prietenii,nu pot sa nu te plictisesc si pe tine cu un montaj care nu-i al meu dar este expresiv si se potriveste ca mesaj cu postul anterior al crinei-Printesa fantasy.

 9. Spedy, imediat o sa ma uit la montaj. Iti multumesc din suflet si iti garantez ca nu ma plictisesti. Prietenii Crinei sunt si ai mei si invers. Nu suntem egoiste.

 10. CRINOAN. !!! 😆
  am căutat urări neinventate şi neurate 😉
  cum n-am găsit … asta-i viaţa : toate urările convenţionale 😆 da’ din suflet
  vă mulţumesc amîndurora şi fiecăreia

 11. Spedy, no… atâta trebuie să-ţi mulţumesc încât nici nu mai am cuvinte. Cu Enya m-ai dat gata, şi, uite că, în mod foarte curios, îi place şi Oanei. Altfel zicea că e muzicăm de tăiat venele 😆

  Trexel, logic, normal şi altele asemeni 😀

  Cella, asta-i neurată :))) Mulţam vecină! 🙂

 12. La mute postări la multe cărţi, amândurora!
  Mă bucur pentru Crina. Şi pentru tine că ai reuşit s-o păcăleşti să-ţi fie prietenă. 😀
  Curând mă aniversez şi eu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s