Aş spune că îmi e lene…

Nu, de fapt, sigur îmi e. Nu ar trebui, dap, ştiu. Sunt tânără, în forţă (râdeţi voi că eu n-am putere). Adică totul ţine cu mine. Numai eu nu ţin cu mine. Blue vrea poze de la lansare. Lasă, îmi e prea lene, uită-te la alea de la vulcani, da? Alea de la lansare ţi le dau pe mess. Pe toate, să le pui pe monitoare 😀 Ziceam că am fost plecată. Mă rog, am zis eu zilele astea, nu acum. Nu mă luaţi şi voi adliteram. Nu de alta, dar unicul neuron e cam confuz. E o treabă. Mă rog, am fost la Casa Matei, în Berca. Dacă ajungeţi în Berca, desigur, nu o să vi se pară nimic interesant. Un sat cu sens giratoriu. Dumnezeule, e cumplit, vă jur. Ţăranii ăia nu au auzit de prioritate în sens, dar contează mai puţin. Părăsiţi sensul pe prima ieşire şi daţi de Casa Matei. Mişto pensiune, şi totuşi… În capul meu patru stele înseamnă altceva. Adică, uh… ştiu că sunt cu nasul pe sus, dar… Nu, ei, a fost bine. Camerele exagerat de mari, paturile exagerat de joase. Curat. Foarte chiar. Restaurant. Şi se mănâncă, nu glumă. Teren de tenis, piscină – nerecomandată pe frigul ăsta – bibliotecă, masaj, echitaţie, plus animăluţe şi animăloaie 😀

Ce nu mi-a plăcut? Camerele fiind foarte mari, era cam frig. Ne-au dat ei un calorifer din ăla electric, dar tot cam frig. Ce am detestat? Ei bine, apă fiartă aveai doar zece minute, apoi gata, se răcea. Nesuferită mi s-a părut chestia asta. Exagerat de nesuferită.

Alte neajunsuri? Ei, au mai fost. De exemplu, discriminarea fumătorilor. Discriminare pe bune. Acolo mai bine te lăsai cu totul decât să stai în frigul ăla. Serios. Inuman, nene, inuman. Ei, dar am avut vulcani. N-am avut zăpadă. Am avut căţei şi pisici. Şi cai, dar mai la deal şi era cam frig pentru echitaţie.

Ce să mai zic? A fost bine, dar şi rău. Şi totuşi, la patru stele e mai mişto 😀

Aş vrea să vă mai spun o poveste, dar ţinând cont că trebuie să-mi fac caietul de practică, deoarece mâine am examen, am să tac. Şi, aşa cum spuneam, oricum îmi e lene 😉

19 comentarii la “Aş spune că îmi e lene…

 1. No.1:Vreau si eu pozele de la lansare!
  No.2:Daca vrei sa stii ce inseamna cu adevarat lene,stai de vorba cu un expert{si sint modest}.Mie mi-e lene sa-mi fie lene!

 2. Mie îmi e lene să comentez 😀 Ne mai faci mult în ciudă ăstora care din lene muncim? :)))
  Mda, veşnic nemulţumită. Cred şi io că o regină vrea măcar cinci stele 😛

 3. Bafta la examen Printeso! Cum ai zis? Ca esti sefa lenesilor? Pai daca esti asa cum te lauzi, cand poti sa scrii atat de mult, dar mai ales atat de bine? Sau… stai ca stiu, Printeso! Stiu, ai dreptate, ti-e lene, dar… ti-e lene sa dormi! Zi-mi ca n-am dreptate! La ora cand comentez,(01,50), in mod sigur, ti-a pierit lenea si…dormi! Acst somn ti-l doresc plin de vise frumoase, cu regine si printese, cu noi neamuri si civilizatii, vise pe care, maine sa le asterni pe…tastatura. Sarut mana!

 4. Este si aer conditionat in camere. Functioneaza si pe cald… In industria hoteliera sunt definite diferit criteriile de clasificare pentru turismul rural si ecologic de cele pentru turismul de masa. Pensiunile se clasifica dupa numarul de margarete, hotelurile dupa numarul de stele. Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o pensiune pentru a fi clasificata la 4 margarete sunt diferite de cele pentru un hotel de 4 stele.

 5. Octav, multam! Ii spunn doar Cellei cat am luat 😀

  Nea Costache, ooo, ieri chiar a fost o zi plina de lene, asa ca… nu ma mai scoate, ca tot lene se numeste 😆

 6. Oana, Domnita, magnific peisaju’ „La vulcani” ! Pfooooaaaa, realmente poezie! Multam de…trimitere! Total schimbati! (nu mai fusesem de prin anii ’95!) 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s