Domnule Preşedinte, cartea e la mine :)

În ziua de azi e greu să „furi” o carte cu autograf, mai ales dacă vorbim despre o ediţie aniversară şi, mai cu seamă, dacă este vorba de scriitorul Ion Iliescu. Dar, normal, am reuşit. A fost scandal, mama a zis că vrea să o citească prima pentru că ea m-a făcut pe mine şi nu eu pe ea. Aşa că i-am dat dreptul de-a o citi. Tata a zis că lui i-a trimis, singurul preşedinte al acestei ţări, cartea şi să-mi pun pofta în cui. Unde mai pui că autograful îi dovedeşte spusele.

coperta1

aniversara

autograf

Dar nu m-am lăsat până nu am pus mâna pe ea aşa cum se cuvine. Nu am apucat să o citesc, dar am răsfoit-o.

Culmea, am dat peste ceva cu adevărat interesant. Dacă revoluţionarii îşi plănuiau mişcările în cafenele şi ceainări, astăzi, guvernul, tot cam pe acolo se face. Ceea ce dovedeşte, încă o dată, că e greu să fii original în politică.

citat

coperta4

Sunt mândră de cartea mea, şi v-o arăt doar aşa să vă ofticaţi 😛

19 comentarii la “Domnule Preşedinte, cartea e la mine :)

  1. Buna treaba, asta e chiar trofeu. Cand eram mai tanar, am facut si eu un interviu cu presedintele Iliescu, pe la Istanbul, dar fara autograful de rigoare.

  2. Dacă-ţi place să strângi autografe, n-ar fi mai simplu ca, la fiecare carte nouă, să-ţi trimit autograful? În ianuarie îmi ies două volume, trimit două autografe.

    Am şi eu „Revoluţie şi reformă” cu autograful autorului, însă nu mie îmi era dedicată, ci unui coleg de breaslă.

  3. Vania, dupa cum vezi, nici mie nu imi e dedicata, dar, oricum, e in neam acolo 😛 Ok, poti sa-mi trimiti carti cu autografe, dupa ce mori si devii mare le vand 😆

  4. Vai, vai, cate intepaturi pentru o carte! Bucura-te, Oana! Ai, totusi, o carte cu autograful unui sef de stat! Pe-ale lui Ceausescu, unii le-au ars, altii le-au vandut cu 500 de dolari, cand o leafa era 50.

  5. Simona, eu vorbesc serios, nu intep deloc. Mie chiar imi place cartea si ma bucur. As fi vrut sa am si eu din cartile lui Ceausescu, dar bunicu’ meu a considerat de cuuvinta ca le sta mai bine la carciuma 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s