Documentul din New York

 

Documentul de faţă – daţi clik pentru a-l mări – mi-a fost trimis de Robert Horvath.

Am promis că o să public neregulile ICR-ului la New York şi mă ţin de cuvânt. Ştiu că mulţi vor fi deranjaţi de acest post, tocmai de aceea vă rog să vă reveniţi, aşa cum am mai spus trăim în democraţie şi fiecare e liber să-şi exprime părerile.

Atenţie, documentul ataşat nu poate fi îndepărtat fără permisiunea autorului.

document12

Adaug un fragment din raspunsul primit, la sezizarea mea catre Health Department.

DOHMH inspectors note signs of rat activity and conditions that encourage rats to seek shelter on the property. If rats are found, the owner of the property is issued an inspection report and aCommissioner’s Order to fix the conditions.
Owners have five to fifteen days to correct conditions, after which the Health Department will conduct a second follow-up inspection to check for compliance. If the conditions have not been corrected, the owner will receive a compliance inspection report and a Notice of Violation. The Notice of Violation will include a hearing date at the Health Department’s Administrative Tribunal.
If the violations are not dismissed at the Tribunal, the owner will be fined. Fines begin at $200 and can be as high as $2,000. Additionally, the Health Department may apply bait to the property and perform any clean up that is necessary and then bill the owner. Property owners will be billed up to $1,000 a day for this work.  Property owners that fail to pay fees or fines will eventually have a lien placed against their property.

Semnat: Robert

21 comentarii la “Documentul din New York

 1. deci aia au sobolani la ambasada. asta stiam. altceva? ce are asta cu neregulile de la ICR? tu chiar esti in stare sa pleci urechea la ce zice un frustrat si sa te faci portavocea lui? cred ca esti in tare mare criza de inspiratie pentru blogul asta… mai intii vadim, acuma horvath… ce urmeaza? se poate oare si mai rau? 🙂

 2. Pai New York-ul are una din cele mai mari populatii de sobolani din lume. Asa merg lucrurile, unde-s oameni multi, sint si multe animale „domestice”.
  Si as fi preferat sa vad articolul din ziar, nu tidula aia, ca din alea pot sa fac si eu, si nu cu sobolani, ci cu alieni sau sperieni.

 3. Va multumesc pentru demnitate si curaj. Cenzura a fost sparta. Robert
  CUIBUL ICR DE LA NEW YORK ESTE INCOLTIT DE SOBOLANI. O CLADIRE DE 16 ETAJE VA FI PRELUAT DE PRIMARIE. JEGUL,MIZERIA SI SOBOLANII NE FAC DE RASUL SI RUSINEA LUMII. AM PUS PE EI POLITIA, FBI. DEPARTAMENTUL DE STAT, ANTIDEFAMATION LEAGUE FARA NICIUN REZULTAT. CEA CE NU AU REUSIT ALTII, REUSESC SOBOLANII CARE AU INVADAT INSTITUTIA SI INSPECTORII LOR. AMENDA DE 1000$ PE ZI. SCOPUL MEU ESTE SA ARAT CELIOR DE ACASA CA CU CEVA CURAJ SI INGENUITATE CLANUL POATE FI TRANTIT LA PAMANT.DEOCAMDATA SUNT SINGUR ,POATE MAINE VOM FI MAI MULTI.

 4. NOUA ACTIUNEA DE TIP BUMERANG INITIATA DE PATAPIEVICI LA NEW YORK COSTA STATUL ROMAN UN MILION DE DOLARI.
  POLITIA AMERICANA PARTICIPA LA ZIUA NATIONALA A ROMANIEI IN CALITATE DE CINEAST, AM FOLOSIT PRILEJUL PENTRU A AFLA OPIINIi DESPRE EXPOZITIA PORNOGRAFICA,ANTICRESTINA SI ANTISEMITA ORGANIZATA DE STATUL ROMAN, LA ICR NEW YORK. (Blasfemia a luat sfarsit ieri, cand peretii au fost vopsiti in alb). TOATE REACTIILE AU FOST NEGATIVE. MATERIALUL FILMAT VA FACE PARTE DIN DOCUMENTARUL “DESECRAREA MENORELOR”. (Prezentat de majoritatea statilor TV va fi preluat poate si la Antena 3) AM INCERCAT SA IAU UN INTERVIU DIRECTOAREI CORINEI SUTEU. NU AM APUCAT SA AFLU RASPUNSUL EI PENTRU CA A FOST CHEMATA POLITIA. VAZAND CA REPREZINT MEDIA ( press badge oficial autorizat si verificat de politie anual ) POLITIA SA SOLIDARIZAT CU MINE SI A PLECAT. AM TRANSMIS IMEDIAT MATERIALUL DESPRE DESCINDEREA POLITIEI LA”PUBLIC LIBRARY “DE PE 5 AVENUE( loc cunoscut intregi lumi )STATIILOR TV LOCALE. IN CONCUZIE AMERICA RAMANE O TARA A LIBERTATII. NUACELAS LUCRU SE POATE SPUNE DESPRE ROMANIA. Robert Horvath New York 1Decembrie 2008 (Descinderea va putea fi vizionata in curand pe You Tube) PS.DOCUMENTUL DE DARE IN JUDECATA(La New York )A LUI PATATAPIEVICI SI ICR PENTRU INCERCAREA DE A BLOCA UN JURNALIST IN EXERCITIUL FUNCTIUNII SI DECLATII FALSE, A FOST TRIMIS MEDIEI ROMANESTI IN CURSUL ZILEI DE ASTAZI. 4 decembrie 2008 MAREA PARTE A BANILOR VA FI FOLOSITI PENTRU CREIAREA UNUI INTRADEVAR CENTRU DE CULTURA, IN CARE INTREBUINTAREA LIMBII ROMANE SA NU FIE INTERZISA.

 5. Robert Horvath: Uriaşa acţiune de spălare a banilor la ICR New York
  BUGETUL ICR , NY ESTE 3500000 EURO
  (1.000.000$ FURATI DIN BUGETUL ICR IN TREI ANI )
  U.S. Treasury – Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) The goal is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. (Fragment de articol DIN NEW YORK MAGAZIN).Pentru a inchiria un spatiu la o galerie, timp de o luna de zile, costa in jur de 40.000$. Trebue mentionat ca toate expozitiile si evenimentele culturale ,de la venirea directoarei Corina Suteu sunt facute la galerii,teatre si cinematografe particulre.Este o operatiune de peste un milion de dolari.Faptul ca ICR, New York are o superba galerie de arta si o sala de spectacole face ca lucrurilr sa fie extrem de suspecte.( Mentionez ca nici odata inainte de directoratul Patapievici ,nu sa facut vreo actiune culturala in afara perimetrului ICR, pentru a nu se arunca banii pe fereastra ) Desvaluind aceste lucruri este evident ca trebue deschisa imediat o ancheta si gangul PATAPIEVICI bagat in puscarie. AM ATENTIONAT FBI SI TFI DESPRE ACEASTA ACTIUNE DE “SPALARE A BANILOR “

 6. Oana Cer milioane de scuze pentru intrebuintarea spatiului.Trimit acest articol pentru a clarifica unele opinii despre mine. Nu tin sa fiu alaturat de Vadim, desi balada este fenomenala.
  „New York Magazin”
  MORMINTE LA BUCURESTI, MENORE LA NEW YORK (O unitate a serviciului american descinde in miez de noapte la ICR New York)

  In timp ce Reuters anunta lumea civilizata :” In data de 22 octombrie 2008 a avut loc cel mai mare atac din lume (dupa cel de al doilea Razboi Mondial) asupra unui cimitir evreiesc. Persoane necunoscute au vandalizat peste 130 morminte din Cimitirul Evreiesc din capitala Romaniei”,purtatorul de cuvant al Politiei Captalei, Christian Ciocan declara :”In prezent, la nivelul Sectiei 16 a fost declansata o ancheta pentru profanare de morminte, iar primele cercetari nu contureaza un act antisemit”. In timp ce principalele statiI TV din lume preiau imagini sfasietoare de la” Procesiunea durerii”, care a avut loc la cimitirul din Soseaua Giurgiului, Pro Tv relateaza profesional :”Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, suspectii sunt copii. Politistii au reusit sa stea de vorba cu o parte dintre ei, iar varianta care se contureaza este cea a unui exemplu clasic de vandalism facut din teribilism. In timp ce Ambasadorii Frantei si al Statelor Unite prezinta oficial ingrijorarea guvernelor respestive surse de la Politie ne linistesc spunand ca” nu sau găsit urme sau înscrisuri cu caracter antisemnit”
  Acest tip de nesimtire abjecta face ca un cunoscut jurnalist dambovitan sa comenteze:Ideea de a zvârli actul de barbarie făptuit în Cimitirul Evreiesc în cârca unor copii inconştienţi pare să facă parte din vechiul scenariu antisemit, unde criminalii noştri sunt consideraţi de obicei mai buni decât criminalii altora.In timp ce scriu aceste randuri pe ecranul televizorului american vad imagini cutremuratoare in care celebra actita Maia Morgenstern printre mormintele profanate cu lacrimi in ochi spune:”Toate mormintele devastate sunt ale mele,Acuz aici indiferenta si superficialitatea care vor sa transforme inacceptabilul in acceptabil” Reporterul preia ideia spunind “Cum poti ramane insensibil cand stii ca acele pietre amintesc de niste suflete traitoare pe aceste pamanturi care au suferit si s-au bucurat ca oricare alta fiinta.El incheie reportajul cu o voce usor ironica spunand:Deocamdata, singura certitudine ce vine din parteaanchetatorilor este aceea ca la fata locului nu s-au gasit urme sau mesaje care sa arate ca ar fi vorba despre un act de antisemitism. Despre cele intamplate la Bucurest,reluarea oricarui comentariu este de prisos. Nu acelasi lucru se poate spune despre ce se intampla la New York unde prestigioasa revista Metropolitan comenteaza in cei mai tari termani posibili “Imaginati pe un perete urias o menora pe care este manjit cu un rosu amestecat probabil cu sange cuvantul Fuck. Aceasta lucrare intitulata “Desecrarea menorei” este piesa centrala a unei expozitii de arta antisemita si poate fi vazuta la o galerie de arta cu adresa 200 east 38 Street. Daca acesta oroare este acceptata in centrul centrului lumii pe 3 Avenue,colt cu cladirea Natiunilor Unite intr -un oras cu trei milioane de evrei, ce ne asteapta maine? Acest articol se refera la expozitia de acum celebra “Freedom for lazy people”care a dus la scandalul monstru de la ICR New York.Pentru a vizualiza grandoarea nenorociriI sponsorizate de Patapievici aici la New York cititorul trebue sa cunoasca faptul ca Galeria Romana cuprinde doua largi incaperi in care un perete da in strada. Cu alte cuvinte intreaga expozitie poate fi vazuta din strada si toata omenirea (Este vorba de un cartier diplomatic, plin de turisti care vin sa vada ONU)poate sa fie consternata de ura de rasa promovata de regimul de la Bucuresti. Trecatorul nu poate scapa de la vedere si din vedere o alta menora, pe care este imprimata amenitator o cruce iar pe fiecare brat al obiectului sacru, este scrijelit semnul $ al dolarului. El poate fi consternat vazind un evreu religios impreunanduse cu un fel de elefant, un rabin care se bucura ca are tatuat pe brat semnul SS, Iar prea veneratii patriarhi ai bibliei Moise sI David dupa ce au facul un schimb simbolic (un falus contra stelei lui David) se pregatesc de un sex strasnic. Toate acestea si multe alte opere de arta pot face deliciul oricarui antisemit de pe acest glob inclusiv pe presedintele sirian de curand vizitat. Pentru ca sclipiciurile licuricilor arabi bucura ochiul si chiar buzele presedintelui Traian Basescu,in ultimul timp, sunt convins ca se va lauda chiar antisemitului sef Mah-mud Ahmadinejad de deschiderea si promovarea unei expozitiei dure anti-israeliene. Adevarul este ca trebue sa ai un curaj nebun sau chiar sa fi intradevar nebun, sa deschizi prima expozitie majora antisemita, de la sfarsitul nazismului incoace, chiar aici in metropola marelui licuric tradat. Pentru orice politician desecrarea unor menore ar insemna o reala sinucidere ,dar se pare ca nu va avea nici o repercusine pentru presedinte, in cazul lui putem spera la mai mult. Este greu sa estimez surpriza diplomatilor care trec prin fata galeriei, dar pot estima surpriza autoritatilor americane cand au aflat ca expozitia ICR, ESTE O EXPOZITIE ARABA A CETATIANULUI MARVAN AMBAKI UNDE ROMANII AU FOST DECORUL SI DIVERSIUNEA. Ancheta americana a expozitiei Al Queda a luat sfarsit saptamana trecuta si fapte cu intradevar surprinzatoare for fi facute cunoscute mediei internationale. Cenzura despre expozitia araba este totala, dar presiunea internationala legata de profanarea cimitirului de la Bucuresti va sparge valul tacerii.Scandalul urias care se intrevede la orizont va clatina din temelii regimul Basescu si va alunga clanul de rasputini de la putere. Asa cum dupa revolutie nu sa gasit nici un terorist, nici acum nu se va gasi nici un vinovat. Cei care lau tradat pe Ceasescu pregatesc debarcarea lui Basescu. Dovada cea mai elocventa este soarta expozitiei extremiste de New York. De si sa anuntat inchiderea expozitiei acum doua luni si jumatate ,de si a creiat un scandal fara precedent,aceasta expozitie a urii fara limite, a ramas deschisa. In afara ca poneiul roz cu zvastica la fund care lipseste, nimeni nu sa atins cu un fir de par, de ea .Faptul ca
  sediul celei mai puternice organizatii evreiesti din lume Anti-Defation League este in coltul strazii face ca lucrurile sa fie clare. Expozitia trebue sa ramana deschisa pana se creiaza un scandal care sa duca la ca la caderea lui Basescu.
  . . In articolul trimis spre publicare celei mai curajoase publicatii de opinie New York Magazin,ocazionata de prima descinderea politiei, am facut o prognoza politica. Daca presedintele nu se distanteaza de grupul, opus interesului national Patapievici,Tismaneanu,” va trebi sa plece impreuna cu ei”. Acum cu ocazia unei noi descinderi afortelor de ordine mentin aceasta opiniei,mentionand ca toate datele interne si internationale converg in aceasta directie De curand a fost trimis acasa diplomatul pisat pe el, Cristian Neagoe organizatorul expozitiei antisemite. Dupa lumpen, directoarea ICR Corina Suteu va pleca si ea, cu catuse grele la maini pentru deturnare de fonduri publice.(Un milion de dolari in trei ani de zile.Gasiti amanunte despre aceasta “spalare de bani” in articolul “Dupa expozitia nazista una comunista”,New York Magazin) .Semne de suturi in fund sunt si pentru rasputinul Patapievici, de si situatia lui este mai putin clara, el trebuind sa aleaga intre puscarie si casa de nebuni. Pentru ca un presedinte extrem de periculos pentru imaginea si interesle tarii incearca sa mentina in perpetuitate o expozitie a urii,impotrva oricarei norme de umanitate, aici la New York am apelatdin nou la fortele de ordine. Simbolismul acestui gest este prea evident pentru a mai fi comentat, La 7 Noieembrie, dupa miezul noptii, o unitate especializata in˙˙Hate Crime,a descins la Galeria ICR, pentru a lua probe. (Sper sa fie ultimile). A fost o actiune profesionala extrem de rapida care a durat doar cateva minute. Sa intrebuintat o tehnologie speciala .Pentru un timp extrem de scurt ,la o lumina ca de zi sa fotografiat si filmat din exteriorul cladirii prin geamul galeriei. Trebue sa mentionez ca un automobil cu numar de inregistrare oficial a fost parcata pana in zorii zilei in fata cladirii oficiale,care gazduieste galeria.
  Cu alte cuvinte purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei poate anunta mediei locale si internationale ca profanatorul de morminte si de obiecte sfinte afost identificat la New York,el este un fost ofiter de marina numit,Traian Basescu.

 7. Deci, o data ce poza e facuta mica nu prea mai am cum so maresc la mine pe calculator. In ideea ca sa se mai si inteleaga ceva dupa aia. Parerea mea.

  P.S. Ce se aude cu lansarea de la SM ca, cartea mea plange dupa un autograf.

 8. Darius, deci: office manager pictures, o si mareste, o si micsoreaza, o face si intr-o parte 😛
  P.S: Cu lansarea se aude asa: Dupa sarbatori in Pitesti, apoi plecam drept spre SM 😉 Bine, asta daca il bate SM suficient pe domnul blog tritonic la cap 😀

 9. Presimt ca ne-am putea certa pe tema pozei mult si bine asa ca pentru a arata cine este persoana matura in aceasta discutie, o sa renunt eu primul. 😛

  PSS. Deci atunci asteptam.

 10. ARGUMENTE PENTRU HORIA
  ziarul gardianul Vineri, 19 Decembrie 2008 Nr. 1995

  Românii se afla pe ultimul loc in Europa in privinta consumului de sapun, detergent si pasta de dinti, potrivit datelor publicate ieri de Institutul de Sanatate Publica Bucuresti, cu ocazia lansarii Campaniei Nationale de Promovare a Normelor de Igiena Personala si a Mediului Inconjurator. Cu toate ca suna rau de tot, de fapt pute de-ti muta nasul, trebuie sa acceptam autocritica si sa admitem ca suntem jegosii Europei. In raportul institutului nu se spune nimic despre consumul de deodorant si parfum, dar as putea sa pariez ca ne aflam pe un loc fruntas…Un român foloseste anual patru sapunuri, doua paste de dinti si patru kilograme de detergent, situatie in care, obligatoriu si in contrabalanta, foloseste cate un spray deodorant pe saptamana si un pumn de bomboane mentolate pe zi. Altfel, am fi murit cu totii, in chinuri, de foarte mult timp… In aceeasi idee, Romania este singura tara europeana unde cetatenii convietuiesc in “armonie” deplina cu raia capreasca si cu paduchii. Sistemul sanitar, puternic implementat de reformele lui Nicolaescu, are o jena in a raporta bolile generate de nespalare, motiv pentru care medicii dermatologi, ingrijorati de cazurile cu care se confrunta in spitale, au cerut disperati demararea acestei campanii. Cum se simte Romania, natiune europeana, cand i se spune de la obraz: “Da’ mai spala-te, madam, ca strici aerul!”? Credeti ca se rusineaza? Ca da fuga la dus si se freaca pe spinare cu o perie de sarma? Ca-si schimba chilotii, macar saptamanal? Nici vorba! Se rusineaza cu adevarat, doar daca nu face “baie” intr-un parfum scump, “sa moara tot autobuzu’ de oftica”… Nu se rusineaza nici pentru ca ocupa ultimul loc la igienizarea strazilor, avand cei mai putini gunoieri pe artera de circulatie, cea mai mare nesimtire pe cap de locuitor si cele mai imputite bulevarde din Europa, naclaite de rahat de caine si sufocate de mucuri de tigari si peturi… Si aici pute de se onduleaza asfaltul, dar mai astupam din duhoare cu “deodorante” marca BMW, Audi, Mercedes, Ferrari, Bentley, Aston Martin… Acelasi jeg de la subrat si de pe strazi il regasim si prin case, Romania fiind singura tara din Europa unde un post de televiziune are o emisiune despre conceptul de “jeg”. O armata de salahori intra in casa cuiva, o casa care ar putea fi numita la fel de bine si “cocina” – cu toate ca multi godaci ar refuza cu demnitate sa locuiasca in asemenea conditii -, si se da cu DTT, cu acid sulfuric si cu aruncatorul de flacari, doar-doar vor scapa de gandaci, de mazga si de mirosul de hoit. Iar telespectatorii se amuza, emisiunea fiind una de “divertisment”… Daca “jegul” cu luciu este considerat un divertisment, atunci este clar de ce folosim detergentul, sapunul si pasta de dinti doar asa, simbolic. Daca nu ne mai sufoca mizeria in casa si pe strada, daca nu ne mai put picioarele a oua stricate si gura a closet, pur si simplu, nu ne mai distram…
  Igor Drag

 11. Domnule Horvath, chiar nu ma intereseaza argumentele dumitale. Toata campania ta impotriva ICR (precum si limba in care scrii, stilcita pina la irecognoscibilitate) e de-un jeg infinit mai puturos decit toate gunoaiele capitalei la un loc (si nu-s putine). Prin urmare, ti-as cinta precum ii cinta fanii Stelei lui Becali, da’ n-am voce: LASA-NEEEEE, LASA-NEEEE!

 12. DOMNULE HORIA. A TE IMPOTRVII DARAMARII STATUII LUI EMINESCU SI INTERZICERII LIMBII ROMANE LA ICR ESTE O ACTIUNE POZITIVA. A PUNE UMARUL IN APARAREA CULTURII ROMANE ESTE O ACTIUNE NOBILA. TRAIND DE 3O DE ANI PE „MELEAGURI STRAINE”LA TOKIO SI NEW YORK POATE AM UITAT
  SA SCRIU, DAR NU SI SA SIMT ROMANESTE. SCAPAND CU VIATA
  DIN ANCHETA SECURITATII AM PROMIS SA NU UIT, DECI NU POT SA VA LAS IN PACE. MEMORIA SUPARA. ROBBY HORVATH

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s