Se votează

Cititor SF vă invită la vot (pe voi, că eu nu votez 😀 ). Aşa că, dacă aveţi un SF, Fantasy sau un Horror preferat, nu vă sfiiţi să alegeţi şi să propuneţi.

Lista cărţilor propuse este aici, iar categoriile aici. Multişoare categorii, dar nu cred că ia prea mult timp votul. Bine, ar fi interesant de ştiut dacă trebuie votată fiecare categorie, dar presupun că da. Oricum, dacă aveţi cinci minute ar fi interesant să votaţi, până la urmă ce aveţi de pierdut? Hai, la vot cu voi.

 

P.S: Pentru categoria poveştilor vedeţi aici.

20 comentarii la “Se votează

 1. Salutari,
  Precizari:
  Este vorba de nominalizari deocamdata, crearea listelor scurte (5 titluri maxim) pentru fiecare categorie. Votul propriu-zis o sa inceapa in 1 Februarie, si o sa fie in format poll (ca la testele grila, cu o singura optiune la fiecare categorie)
  Nu este obligatoriu sa propuneti la toate categoriile, asa cum nu este oblogatoriu sa propuneti trei titluri. Daca doar unul va place, unul propuneti.
  Mutumim de sprijin si bafta!

 2. Aspoiu, te mananca? Nu de alta, dar te-as putea si scarpina, numai ca imi e foarte lene si sunt letargica. Asteapta, nu zic nu, dar daca nu o sa-ti placa, s-ar putea sa iti dau cu ea peste nas 😉

 3. Da-mi voie sa nu te cred 😀 .
  Oricum, cineva a propus volumul tau.
  E prea devreme sa zic ceva (vedem vineri 30 Ian.), dar cine stie, poate aduni destule propuneri sa intri pe lista scurta in poll.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s