O altfel de relatare

Mulţumesc, Crina!

 

A început cu o invitaţie şi o bătaie de inimă. Mult prea sulfetista Crina s-a gândit să mă lanseze – desigur, mi-a lăudat şi continuările lui Bogdan :D.

Crina e prea doamnă pentru vremurile astea. Nu am cum să nu îi rămân veşnic recunoscătoare. S-a ocupat de fiecare detaliu al lansării şi a ieşit minunat de bine. Mai bine decât minunat. Trebuie să spun că mai era nevoie de o Regină, şi cu toate astea nu au mai fost. Blesteme şi Regine, toate se vândură. Sigur, s-au vândut şi multe din celelalte titluri ale editurii.  

Pe Crina o s-o tot laud, aşa că o las puţin acum şi vă voi povesti şi altceva 😀

chinezu-drum

După minunata lansare, despre care am povestit aici, am plecat spre Chinezu, acolo unde se lansa cu fast Sportlocal. După cum se vede drumul a fost greu, iar fulgii de zăpadă păreau a fi pietre.

 

 

hrib1

 

Am luat toată gaşca: Bogdan Hrib, Tritonicul Sorin, Xrederul Sorin, Marian (soţul Crinei) şi ne-am dus să fim alături de Chinezu şi Adina (minunată soţie de Chinez cu clop). Ne-am simţit mai mult decât bine. Oricum am stat din bar în bar şi din restaurant în restaurant 😀 Am avut şi laptopuri la dispoziţie pentru a intra pe minunatul site sportiv – recunosc, în viteză ne-am verificat şi blogurile 😀

Păcat doar că cei doi chinezi (soţ şi soţie) au plecat aşa de repede.

chinezu1

chinezu2

chinezu3

chinezu-ultim

Totul a decurs minunat pentru toată lumea, şi încă o dată mulţumiri Crinei 😉

 

Ce am mai aflat în acest scurt turneu:

Crina are un soţ minunat. Are un râs de-a dreptul bestial, se vede că ori râde, ori nu râde. Bogdan Hrib este cel mai mare domn pe care l-am cunoscut. Ehe, aveam eu bănuiala asta dinainte, dar deh, ştiţi cum sunt oamenii şi încearcă să-ţi schimbe părerea. Noi ne-am simţit super alături de tritonici, chiar sunt nişte oameni deosebiţi şi poţi discuta orice cu ei. Totul a fost bestial. Mai bine decât mă aşteptam să fie. Minunat, minunat, minunat!!! Se vede, da, că sunt încântată? În plus, trebuie să recunosc că eu aşa mi-am imaginat întotdeauna că ar trebui să fie relaţia dintre editor şi scriitor, adică aşa cum e acum.

Cu poveşti o să revin, dar acum oboseala m-a răpus. Mulţumiri pentru cuvintele frumoase domnului Chinez, domnului Darius şi lui Horia. Mulţumiri pentru trandafiri lui Trexel şi Cellei – Cella, mă bucur tare mult că am reuşit să ne vedem. Mulţumiri şi Corinei, care ne-a sunat să vadă cum au mers lucrurile – mare doamnă!!! Mulţumiri şi lui Vania pentru deplasare.

Desigur, le mulţumesc bloggerilor sătmăreni şi piteşteni: Ema, Dumis, Killer etc… Dar, în special aş vrea să le mulţumesc ziariştilor sătmăreni şi piteşteni: Gazeta de Nord Vest şi Nord Vest TV, Argeşul, Curierul şi Jurnalul de Argeş, dar şi celorlalte ziare sătmărene şi orădene.

A fost un turneu frumos. Voi avea şi alte surprize, dar cu rândul 😀

 

P.S Mai multe foto aici

38 comentarii la “O altfel de relatare

 1. Pingback: Dovada « Ioan Usca

 2. Am visat că halesc mici de Deduleşti şi beau ţuică de Piteşti. Pe trezie, m-am consolat cu afinată. Apoi am visat din nou diverse chestii…

 3. Bine ca mai sunt si oameni care se ocupa de carti! V-am citit pe toti, asa ca am fost si eu cu voi. Azi ma ocup de ziare, maine de cartile voastre si sportul Chinezului. Mi-a strecurat Crina niste poze.

 4. Crina, dar tu pentru ce ai putea sa-mi multumesti? A? Pentru treaba pe care ai facut-o? Hmm…

  Simona, sarut mana, stiu ca esti cu noi 😉

 5. Cum ti s-a parut wiskiul de Turtz,daca ai cunostinta de asa ceva.N-ai gustat tzuica de Tutz ,n-ai fost la Satu mare.Punct 😛

 6. Pingback: Ghicitoare 2 « Manelist

 7. remarc in prima poza o Crina care exclama ceva de genul:
  Now, that does it! I’ve had it! Enough of this!
  si o Oana care sper ca purta lenjeria de blana

  apoi se vorbeste despre, citez: „cei doi chinezi (soţ şi soţie)”, se afiseaza prima poza monochineza, apoi in a 2a apare un chinez cu cineva, mai departe iar intre barbati… de unde presupun ca domnul cu mustata si chelie prezent(a) in a 2a poza este sotia chinezului pe care, btw, il felicit pentru initiativa cu sportu local

 8. Asta ca asta… dar cineva se lauda ca a fost fotografiat fara a dori in mod special asta si ca a aparut in diverse fotografii. Probabil ca la momentul respectiv isi pusese mantia de „om invizibil” ca eu nu l-am remarcat in nici una din poze. Si din cat am inteles, a „disparut” imediat dupa ce a oferit Oanei buchetul de trandafiri…
  🙂

 9. @Satmareanca,
  Pacat ca nu s-a dedulcit la palinca.Palinca incalzeste sufletul iar vinul ascute mintea.N-am spuso eu am extraso din Anton Pann:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s