Revenind la WebEvent

În primul şi primul rând, Dumis e de admirat că la cei douăzeci de ani a reuşit să organizeze un asemenea eveniment. Şi mai de admirat e că a reuşit să strângă mulţi bani pentru acea locaţie scumpă, care, sincer, copil căpos, nu şi-a meritat costul.

No, evenimentul în sine a fost bunicel, desigur, fiind doar începutul nu o să exultăm, dar e un început bun. Dar nu despre asta vreau eu să vorbesc. Eu vreau să vă zic despre Yaky piteştean. De ce e cu doi „y” ? Nu îmi explic.

Ei bine, când eşti ţăran, dar faci bani – hai că nu i-o fi făcut muncid pe brânci – să-ţi faci hotel, tot ţăran te numeşti. Şi aici nu vorbesc de omul câmpului, că el are bun simţ. Dar partonul lui Yaky din Piteşti e vai şi amar. Dacă se discută una şi se ajunge la alta e nasol. Oricum, să-l las pe patron că mă enervez şi să trec la inepţia inepţiilor.

Am mai stat şi eu pe la diverse hoteluri, chiar şi de cinci stele, aşa că am învăţat că o sală de conferinţe nu are ce căuta printre camerele hotelului, acolo unde ar trebui să fie cazaţi oamenii. Asta ca să nu deranjezi tu, ăla cu conferinţa, dar nici tu ăla cazatul. Pe lângă asta, sala aia de conferinţă nu avea nici un geam care să poată fi deschis. Pur şi simplu îi lipsea mecanismul. Aşa că aveai sală de conferinţă şi saună în acelaşi loc. Dacă stau bine să mă gândesc, ăsta chiar e un câştig. Vă daţi seama cât s-ar fi plătit pentru saună separat?

Gustarea şi băuturile, care au costat exagerat, dar exagerat. Cu banii ăia făceam la mine acasă şi mânca tot piteştiul de băunea. De mâncat, n-am mâncat. Dar am băut o cafea. De fapt, un fel de apă colorată. Foarte, foarte proastă. Şi cred că o simplă cafea costă destul de mult.

Sunt atât de dezamăgită de marca Yaky încât îmi vine şi acum să plâng. Dacă vreţi să ascultaţi de un om bătrân, când treceţi prin Piteşti, nu vă cazaţi la Yaky. Nici la ăla din centru, nici la ăla de lângă gară. E o locaţie pentru parveniţi, părerea mea. Desigur, dacă eşti manelist şi îţi plac chestiile exagerate, n-ai decât. Că nu îmi pasă. Prostia şi domnia se plătesc. Culmea e că locul nici nu e foarte fiţios, mai degrabă are renumele de fiţos, dar nu e. Şi atunci când patronul stă după fundul tău, tu ăla care ai plătit, parcă îţi vine să îi zici una de dulce. Frate, am plecat cu garda după mine la hotel? Lasă-mă în puii mei în pace.

Cert e un singur lucru, eu nu o să mai calc niciodată în acea locaţie. Dumnezeule…

În rest, e totul ok 😛

UPDATE: DOUA ZILE…

20 comentarii la “Revenind la WebEvent

 1. nu draga, noi eventual banuim da la baunit nu ne bagam
  oricum asta imi aduce aminte ca atunci cand am venit in satu mare am avut impresia ca astia vorbesc limbi straine. da se pare ca-s bun la limbi

 2. Pingback: Relatare “realistă” a unei vizite la Bruxelles (VI) « Gabriela Savitsky

 3. Oana.
  Yaki seamana cu Yeti ? Mie asa-mi suna! Referitor la preturi de fitze cred ca inca nu te-ai obisnuit,Cunosc localuri de doua-trei stele cu preturi de sapte stele,Nu-i asa ca „traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”?(vorba unui clasic al gazetariei 🙂 Asa ca… „obrazul subtire..” Seara frumoasa,tata Borgo

 4. Pingback: Ziare si reviste Romanesti Online

 5. Am citit povestea lui Yaky cel de peste Argesul…Dar si evenimentul a parut un mare ,,catastrof,, uite de ce:
  dumis wrote: Pe tot parcursul sesiunii, am putut observa cum unii participanti au ramas, practic, cu gura cascata. Erau foarte atenti si chiar se implicau punand intrebari care mai de care mai interesante.>>
  si acum ce spunea un participant ( chinezu): ,,Aia rece. Vă că zici că totul a ieşit OK. Nu prea, prietene. Nu are importanţă că au fost de alea tehnice, că speakerii au promis că vin şi nu au venit, că speakerii care au venit nu prea au fost briefuiţi la ce public să se aştepte. Când organizezi un event nu cauţi explicaţii de ce nu a mers. Tot ce se întâmplă după e doar la nivel de (extrem de importantă, de altfel) analiză. Pentru început, să zicem că a fost cât de cât ok. Dar nu mai mult de atât.,,

 6. @Valkiria hai sa organizezi tu WebEvent 2, ce zici ?
  Ma scapi si pe mine de stres si de toate problemele de dupa. N-ai vrea ?
  Gasesti mailul meu pe site, contacteaza-ma si te pun in contact cu tot ce am facut pana acum pentru a doua editie. Preia tu evenimentul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s