Blogareala

050demetia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eu nu mă întreb de ce nu dorm la ora asta, pentru că mă uit la „Grande Fratello”. În timp ce scriu mă uit. În timp ce scriu, de obicei, mă uit la câte ceva. Cred că altfel n-aş putea. Dacă nu aud pe cineva vorbind în cameră, mă apucă bâzdâcii. Uneori ascult muzică, dar nu pot să cânt pentru că aş deranja toată casa, aşa că prefer să mă uit la TV.

Bine, dar nu de asta vă vorbesc în această minunată zi. Ci că de ieri – Doamne – Xreder mi-a dat şi blogul lui în grijă. Aşa că mi-am făcut de lucru, de parcă aş şi avea cine ştie ce timp. În plus, sunt mult prea obosită zilele astea. Am nevoie de mai mult somn, aşa că azi, mâine, o să dorm. Şi o să dorm mult. Poate o să fac ceva sală, dar de mai mult nu voi fi în stare. Deja mă simt mai epuizată ca niciodată. Şi, vă spun sincer, sunt şi foarte nervoasă. De ce? Habar nu am. Pur şi simplu sunt nervoasă. Şi nu mai ţin cont de nimeni şi nimic. Bine, e târziu, aşa că o să dorm… poate.

8 comentarii la “Blogareala

  1. Dar nici nu trebuie sa te intrebi de ce esti nervoasa. Axiomatic, domanele, din cand in cand sunt in situatia asta fara nici un fel de motiv. Sau ma rog ar fi ala fegat de duzina pe an :))

  2. As vrea sa va spun „buna dimineata”, dar, din pacate, tot n-am reusit sa dorm 🙂 Logic, incerc acum 😛

    M3, da, cred ca sunt in clubul doamnelor nervoase doar de dragul de-a fi 😀

  3. neata! auzi, tie iti plac ciupercile? mananci de obicei?
    stii de ce? pentru ca io mi-am gatit niste ciuperci,…, la tava. si acum stau cu ele in fata (nu ma intreba de ce mananc la ora asta) si mi-e teama ca poate nu-s coapte bine. deci, ca o concluzie si in final: mi-e foame si stau cu ciupercile si mujdeiu-n fata, dar mi-e c-o dau cotita…
    in rest? toate bune? deci da.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s