M-am gândit să vă povestesc repede cum e cu tatăl regelui 😀
Da, din punctul meu de vedere, fiul lui King este mult, mult, superior tatălui. Fără doar şi poate. King senior m-a dezamăgit de multe ori. Cu miile lui de pagini, rar m-a făcut să îmi doresc cu disperare să termin cartea. Culmea, fiul său, cu doar trei sute de pagini, a reuşit să creeze cea mai bună poveste horror din ultimii cinci ani.
Mircea Pricăjan a fost cel ce a tradus cartea, şi cu toate că unii spun pe la colţuri „Mircea nu ştie să traducă”, iată că ştie. Nu îl plac pe Mircea ca om, să nu mă întrebaţi de ce pentru că nu l-am văzut decât o singură dată în viaţa mea şi n-am schimbat nici un cuvânt. Culmea e că de obicei atunci când instinctul îmi spune că nu îmi place omul, oricât aş încerca eu să-i dau o şansă, tot nu o să-mi placă vreodată. Dar gurile rele n-au dreptate şi ce e al lui, e al lui. Omul ăsta ştie să traducă. Se simte, el a simţit cartea, personajele şi nu pot decât să-i dau o notă maximă, cea mai maximă şi să-l încoronez pe King JR în locul tatălui. Categoric!
Ei bine, „Cutia cu fantome” o puteţi comanda dând click pe titlu, vă jur că e genială. Şi rar sunt impresionată de un horror.
Şi ca să termin şi cu asta, aşa a început povestea indiciilor anatomice 😉
Nu e chiar aşa de horror, am citit-o. Nu speria lumea 🙂
Deocamdată indiciile tale par onomastice, nu anatomice 🙂
Nu, nu sperie lumea, dar e foarte sadica 😀
Da, indiciile sunt colorate 😛
Pingback: Tenebre - 22 « Ioan Usca
Pingback: Tenebre - 23 « Ioan Usca
Mă bucur sincer că ţi-a plăcut cartea. Asta contează, până la urmă. Noi, ca oameni, suntem efemeri. Ce rămâne în urma noastră e cartea asupra căreia ne-am pus amprenta.
Oana,imi plce horrorul,o saptamana frumoasa! 🙂
Mircea, perfect de acord cu tine.
De acord cu tine. Este mult mai superior. A fost geniala cartea!