Lansare Europeană la Piteşti

Ce titlu pretenţios 😀

 

Aşa cum ştiţi deja, Corina Creţu a fost azi la Piteşti pentru a lansa cartea „România Europeană”, dar şi pentru a ne simţi bine. Na că am zis-o!

1

Au fost câteva lucruri care m-au impresionat. Oamenii, de la mic la mare, au aşteptat-o afară, în grădina restaurantului Cornul Vânătorului. Nimeni nu a intrat înaintea ei. În sfârşit, am văzut şi eu în ţara asta o dovadă de bun simţ. Au venit mulţi. Mulţi la care nu mă aşteptam, cum ar fi domnul Oprea şi Giorgiu Gingăraş. Alţii la care mă aşteptam şi au promis, aşa cum se întâmplă, nu şi-au făcut apariţia. În fine, dar nu prin orgolii mărunte se rezolvă lucrurile măreţe.

2 Gingaras, Corina, Eu, Tudor Pendiuc, Octavian Stireanu

Una peste alta a fost extraordinar. A ieşit frumos, iar cei prezenţi s-au simţit bine. Corina, de asemenea, iar pentru mine asta este cel mai important.

3 Cred ca a facut scurta la mana 😀

Din punctul meu de vedere, azi, la Piteşti, nu a fost un politician, ci un OM. Eu nu o pot asocia pe Corina unui politician. Puteţi să mă omorâţi şi nu pot. Eu tot omul din ea îl văd. Mă bucur mult că până la urmă a reuşit să vină şi în Piteşti şi o să mai trag de ea să revină.

4

Să nu uit, alături de mine – şi în special de Corina – au fost şi Răzvan Dolea cu Bogdan Hrib. Mulţumesc că nu m-aţi lăsat pradă emoţiei. Şi lui Bogdan trebuie să-i mulţumesc şi pentru că m-a ajutat cu invitaţiile.

5 Corina a fost asaltata, toata lumea a vrut sa faca poze cu ea 😉

29 comentarii la “Lansare Europeană la Piteşti

 1. Da, văd că a fost frumos, îmi pare rău că nu am putut să vin. 😦 Dar mi-ar fi părut rău şi dacă pierdeam cele două evenimente la care am fost în seara asta 🙂

 2. Mai vedeta mica ce esti, cu ghetele tale! Pitestiul l-ai facut praf, Iasul nu-si revine…iar Corinaaaa, Corina e deosebita!
  Eu, evident, am fost la munca.

 3. ,,Bocancii” aia ieseau in evidenta pe ,, planetarele” tale… 🙂 Au fost primul detaliu pe care l-am remarcat.

 4. Draga Oana, nu cred ca te-am laudat prea mult.. Ma bucur ca a iesit bine.. Imi plac mult pozele postate de tine.. Poate vii si la Satu Mare, numai sa ma lamuresc cum e cu data. Ma simt si prost ca i-am tot amenintat pe Crina si Darius…
  Va doresc o zi frumoasa, o saptamana minunata, sa fiti fericiti. Ieri a fost o duminica cu totul si cu totul deosebita. Salutari alor tai, Oana!

 5. Adrian si Darius, nu vorbesc cu voi 😀

  Crina, in sfarsit, asta asteptam de la tine 😆

  Corina, o saptamana frumoasa si tie. Totusi, m-ai laudat prea mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s