Căutări simpatice…

carti

Cu toţii aveţi parte de căutări simpatice venite direct din google şi aterizate în blogurile (siteurile) pe care le deţineţi. Oh, da, să nu le uităm pe cele porcoase sau pe cele fără nici o legătură. De te miri şi tu, biet proprietar de bucată virtuală, cum s-a ajuns în pagina domniei tale. Ne mai facem şi semnul crucii uneori, pentru că prostia îşi atinge limitele sau îl vedem pe însuşi diavolul mărşăluind prin virtual.

Cu toate astea sunt şi lucruri drăguţe, unele disperante. De exemplu, cel puţin de 20 de ori pe zi, cineva tot caută „delfini”. Nu înţeleg nici să mă tăiaţi. Ce treabă au delfinii? O fi ceva mistic, peste puterea mea de înţelegere. Desigur, cele mai multe căutări sunt: Oana Stoica Mujea, Oana Mujea, Oana Stoica sau Oana Stoica Mujea blog. Cu toate astea, trebuie să recunosc, uneori, „delfinii” sunt pe primul loc. Şi iar mă întreb de ce?

Dar acum vreo săptămână am dat peste ceva cu adevărat simpatic. Aşa că nu avea cum să nu îmi aducă zâmbetul pe buze 😀

„ Oana Mujea, cu ce carte ai dormit în braţe?”. Da, da, era o întrebare. Aş fi vrut să mi se pună direct, dar ştiţi cum e cu blogul. Uneori se formează comunităţi, iar ceilalţi au impresia că ei nu vor fi la fel de bine primiţi. Mă rog, eu cred că le e frică de Vania 😀

Nu îmi amintesc dacă i-am povestit sau nu Crinei, cred că ei i-am povestit treaba cu „Reginele Oanei Mujea”, probabil, nu ţin minte – poate ucide cineva pisica?, că nu mă pot concentra.

Ei bine, am zis să răspund acelei întrebări, dar am tot amânat. Păi… 😀 Nu, nu e suficient. Dorm cu cărţile lângă cap, nu le iau în braţe. Singurul lucru pe care-l suport în braţe când dorm e perna. Iar dacă simt că adorm citind las cartea pe noptieră, ca să nu existe vătămări ulterioare. Poate că nu e răspunsul dorit, dar altul nu am. Şi nici n-am chef să fabulez cum că odinioară… ştiţi voi. Deci nu, nu am dormit cu nici o carte în braţe, oricât de dragă mi-ar fi fost. 

 

P.S:

 Invitatie Razboiul Reginelor2

24 comentarii la “Căutări simpatice…

 1. „Oana Mujea, cu ce carte ai dormit în braţe?” 🙂

  Oana, răspunde-i printr-o căutare pe google…

 2. Credeam ca pe tipul ala macho din poza aia mai veche, stii tu… 😀 Bucura-te ca doar aia te-au intrebat.Exista unii dilii pe aste coclauri care te-ar intreba altele si mai si… 🙂

 3. OANAAAAAAAAAAAA=)))))))))
  Eu am cautat aia=)))))))))))Ideea era ca tata a facut o lista cu intrebarile pe care mi le-ar putea pune cineva in viitor si la care voi fi nevoita sa raspund repede. Si mi-am amintit de lepsele de pe blogul tau/alte bloguri.

  Si tot dand inapoi inapoi pe blog, mi-am amintit de o leapsa unde era un raspuns cu Quo vadis, cu Dune… si cum imi aminteam cateva intrebari, aerian..cateva cuvinte, am cautat=)))))))Raspunsul la intrebarea aia era Dune=))))

  deci zii de nu e extrem de amuzant==))))))))))pentru ca eu chiar rad=))))))

 4. Idea era – „Cu ce cărţi ai dormit în braţe de plictiseală?”:))))))))

  :))))))OMG

 5. Sky, s-a lamurit 😀

  Silvana, da imi amintesc :D, dar aia era de plictiseala 😛

  Doru, nu stiu ce sa scriu despre delfini 😛

 6. acuma dormi ori eşti la vînătoare de delfini ?
  ştiam că alea de la mis-uri caută 😆 balene albastre
  să se fishimbat trend-ul ?

 7. Eu în locul tău aş fi răspuns că dorm cu colecţia integrală a Enciclopediei Britanice. 🙂

 8. Pingback: Ciutacule, tată, iar te ratez « Picătura chinezească

 9. La mine conduc detaşat două search-uri:

  – fete frumoase;
  – gripa porcină.

  Ioan Usca vine pe un umilitor loc III…

 10. Oana, eu i-am dat ‘finii oanei’, nea google m-a corectat ‘poate fanii oanei’ si mi-a dat un pomelnic cu fanii oanei zavoreanu si finii lui prigoana , e ne bun nea google! Sa incerc cu delfinii … 😀

 11. aş pune emoticon care se tăvăleşte de rîs, da’ nu ştiu 😆
  nu-i mai bine de mine că am două mîini stîngi ?
  a, şi-o gaură-n creier

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s