E noapte

Încă n-am poze, dar nădăjduiesc că vor veni de undeva. Dar, mai întâi, încep cu mulţumirile: Îi mulţumesc Simonei pentru că a fost alături de mine sufleteşte şi pentru semnalarea din Click a evenimentului. Crinei, normal, pentru că şi-a ros unghiile. Lui Vania şi Chinezului pentru publicitate şi, desigur, tuturor celor prezenţi. Ziariştilor şi celor de la TVR Cultural.

Mulţumiri deosebite scriitoarei Lucia Verona – cea mai tare 😀 ; Silvanei, pentru că iar a fugit de la şcoală pentru mine – o ador 😀 ; doamnei blonde, dar foarte, foarte rea: Teodora Georgescu; celei mai frumoase surprize: Isabelleeeeeeeeeeee şi, desigur lui Mary Lou, care ne-a făcut onoarea de-a bea o cafea cu noi. Şi, am mai zis, tuturor celor prezenţi.

Lucia şi Bogdan m-au lansat. Nu, nu pe o orbită, chiar dacă mulţi s-ar fi bucurat 😀 Da, a fost ultima lansare a Reginelor pe anul ăsta, urmează un an de „Indicii anatomice”. Cred că va fi foarte, dar foarte interesant. Şi da, vom începe cu Satu Mare pe 11. Hai, săriţi în sus sătmăreni, că poate vă prind că lipsiţi după ce m-aţi ameninţat atât că sunt neserioasă că n-am venit şi alte cele. Dacă nu primesc câte o cafea de la fiecare, fac urât. Şi dacă nu vă văd la lansare, ooo, crimele alea s-ar putea transforma în realitate.

Aşadar, a fost foarte mişto. Le mulţumesc celor care s-au gândit la mine în timpul lansării, şi sunt câţiva la care mă gândesc acum 😀

Voi reveni cu poze… într-o zi 😉

39 comentarii la “E noapte

 1. Brrr, deja mă tem de atâtea ameninţări. Satu Mare se aude???? Toată lumea la astupat gropi, vă rog 😀

  Io te-am şi sunat în timpul lansării, doar să vezi că m-am gândit 😀

  Mă bucur pentru reginele tale, să le aduci cu tine pe lângă indicii 🙂

 2. „Io” – tu de când te-ai ardelenizat? 😀

  Aş fi preferat o lansare pe orbită, că-i în drum spre Satu Mare. Ajungeai mai repede 😀

 3. Io m-am ardelenizat de cand vorbesc zilnic cu o roscata la telefon, dar nu spui cine 😀 Vin pe 10 plec pe 12, asa am negociat acasa.

 4. Haaaa, haaaaaaaa, bataie, dar si asa a fost greu, nu de la X, de la altii 😦 Mno, culca-te, vorbim maine la tel 😉 Poate il pierd si plec pe 13 😀

 5. Pingback: Dezvăluiri « Sătmăreanca

 6. Eu oricum nu dorm
  aştept poze 😆
  felicitări şi pupici şi Satu Mare să se prezinte la lansare cu lectura făcută 😆 să ştii de ce „faci toţi banii”

 7. Inseamna ca vii cu gipanu…. Alta belea pe capul nostru…:) cu gropile nu-ti fa probleme cas pe cale de disparitie. Temporara ce e drept….

 8. Oana, m-ai dezamagit ! Cum adica iti lansezi mai intai la Satu-Mare noul roman? Si la Pitesti? Sau pitestenii nu sunt demni de romanele tale?

 9. Geocer, acţiunea şi o parte din personaje sunt din Satu Mare, este normal ca prima lansare să aibă loc la noi 😛 În plus, cartea a venit în urma promisiuni făcute la lansarea reginelor în Satu Mare 😉

  So, Oana, unde-s pozele?

 10. @Satmareanca : aaaa, scuze. Nu cunosteam aceste amanunte. Lasa ca si-o lanseaza ea si la Pitesti !
  Cat despre poze, cred ca trebuie sa mai asteptam. Precis ca Regina Oana inca nu s-a trezit.

 11. Nu poate decat sa-mi para rau ca n-am ajus. Cesul rau, ghinionul dracu, s-a suprapus cu alte trei evenimente, unde apucasem sa zic da. Oricum am ajuns numai la doua… Banuiesc ca nu voi fi iertat… 😀 Dar voi eu indrepta pr viitorul apropiat aceasta situatiune 😉

 12. @ Satmareanu Sa moara de invidie aia de la Cape Canaveral. Saracii or crede ca cine stie ce cosmodrom minune avem noi pe aici.. 🙂

 13. Cella, eu dormeam 😀 Acum pun poze, dar nu am cu Lucia, pentru ca Lucia mi le-a trimis 😦

  Adrian, doar cu tocurile si cu avionul 😛

 14. Geocer, mai intai acolo pentru ca acolo se petrece actiunea romanului, sigur ca va fi si la Pitesti, am lansat mereu la Pitesti.

 15. Ma bucur pentru tine Oana, cum eu nu puteam să vin am trimis fata că lucrează în Bucureşti, dar din pacate a ajuns prea târziu.Pune pozele să le vedem şi noi.

 16. Sunt putin derutat !
  Nu Vol 2 se lanseaza + reeditarea Vol 1 din Razboiul reginelor ?
  Este si ceva roman polititst la orizont pe bune ?
  Cu actiunea in SM ? (poate e o gluma si eu nu am fost pe faza)

 17. Pingback: Ruşinea blogosferei – III « Ioan Usca

 18. Zamfirpop, sunt in postul de pe prima pagina.

  Alex, merci! 🙂

  Cristian, aia ne chinuim si noi sa spunem 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s