Şi cică nu sunt frustraţi =))

Sunt anumite bloguri cărora nu le mai fac trafic, ştiţi asta deja. Ei bine, cu ceva timp în urmă am fost acuzată că l-am ameninţat pe unul dintre cei ce scriu pe un astfel de blog. Era ceva cu moartea. În fine, eu n-am ameninţat pe nimeni. Dar dacă oamenii citesc fără să o facă de fapt, nu am eu nici o vină. Cred că a fost tocmai invers. În fine, n-am reacţionat. Pur şi simplu am râs vreo două ore gândindu-mă cum se dau unii deştepţi dar nu ştiu nici să citească.

Eu tot primesc pe mess offlineuri, doar ştiţi că am renunţat la acest mijloc de comunicare, dar mai verific uneori. Ei bine, şi tot primesc, aşa cum spuneam, citate din domnii respectivi. Cu toate că le-am spus unora să înceteze, au început alţii. Nuuu, nu mi-a sărit nici o ţandără. Dar mă întreb şi eu, dacă asta nu e frustrare, ce dracu’ o fi. Domnul care mi-a lăsat offlineul mi-a zis, citez – sorry, de fapt a fost un mail:

 

„Pe langa faptul ca la postul asta de unde ti-am dat citat, aseara, ala de a scris postul, nu facuse acordul intre subiect si predicat – a corectat azi, asa ca nu te repezi, imi pare rau doar ca n-am apucat sa salvez – la doua trei posturi te pomeneste in comentarii. Daca nu el, alalalt. Au inceput sa devina atat de penibili ca imi e greata sa-i mai citesc. Chiar daca pana acum o faceam cu drag pentru ca ma interesau recenziile si aparitiile”

 

Eu mă bucur că mă pomeneşte, înseamnă că exist, ceea ce nu aş putea spune şi despre el. Nu vă voi da citatele respective pentru că nu are nici un sens. Adică ce spun oamenii ăia despre mine mă lasă rece. Ştiu că nici nu ar fi trebuit să-i aduc în discuţie, dar ei au sărit de fund în sus spunând că nu au frustrări. Aha, au dovedit-o 😆 Da, cunosc, nu ar trebui băgaţi în seamă, dar eu ce să le fac dacă nu au astâmpăr. Multă prostie. Şi mai rău e că unii o duc şi peste graniţă, şi ne mai mirăm că suntem de râsul universului. Sau să fie vorba de Liost, vorba Manei: „Iar sufletele celor aflați în litost sunt pline de fisuri…” De la fisurile astea apar şi frustrările, probabil.

16 comentarii la “Şi cică nu sunt frustraţi =))

 1. Oana , nu merita sa te superi mami, ai atat de multi cititori, ca nu trebuie sa-ti pese deloc.Bucura-te,scrie,distreaza-te, esti tanara.

 2. Offtopic, că ontopic oricum nu există. N-am ajuns la lansarea de la Cărtureşti, mîine la cafea spune-i domnului Rocha sau cum îl cheamă că-mi pare rău.
  Dar nu asta e offtopicul. Luni să citeşti „Săptămîna financiară”.

 3. Pe când postai asta, eu chiar mă amuzam cu un derbedeu:

  92.80.109.79

  Şi-a luat nume apropiat de-al altcuiva, pe ideea că, la repezeală, scapă. Aşa-i când li se îmbolnăvesc părinţii, se plictisesc!

 4. Eu chiar cred ca tu, Oana, ai amenintat pe cineva cu moartea. Si de asemenea cred ca ai fi in stare sa duci si la bun sfarsit o astfel de amenintare. Doar te-am cunoscut personal si mi-am dat seama ca esti MORTALA !

 5. In Coran zice ca iti poti omori dusmanul, dar apoi sa tii post doua luni si patru zile. De aia nu ii omor eu, ca nu poci tine post 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s