Mult prea multe ecouri

Încerc să vi le semnalez pe toate, dar îmi e teamă că nu o să reuşesc. Renunţ azi la Gazeta de Nord Vest unde aveţi linkurile şi paginile şi trec la celelalte ziare. Îmi cer scuze bloggerilor dar dacă dau atâtea linkuri cititorii or să se spânzure.

Dar înainte de-a trece la afaceri trebuie să le mulţumesc până mor următorilor: Crinei – nu mai e nici un dubiu că e mult prea om pentru societatea asta a noastră. Şi am văzut-o pe Crina şi într-o altă postură, cea din spatele ziaristului. Atunci când ar fi putut să scoată un subiect de primă pagină ea a preferat să ajute omul din umbră fără să-l mediatizeze. V-am spus că e un om cu totul şi cu totul deosebit. Lui Darius – oh, şi câte ar fi de spus despre el. Glumă, glumă dar Darius e un tip de nota zece cu un suflet atât de încăpător că nu m-aş mira să intre toată planeta acolo.

Desigur, Chinezimea sa care s-a sacrificat pentru mine, lăsându-şi minunea de copil să dea singur examen.

Oamenilor ăstora eu nu o să le pot mulţumi niciodată suficient. Prea buni pentru lumea asta, pentru ţara asta. E mare lucru să ai aşa prieteni.

Desigur, nu o să o uit pe Ingrid, dar, mai ales pe Georgiana, pe care, vrea, nu vrea eu o împart cu Crina. Prea deosebiţi toţi aceşti oameni pentru a-i putea trece cu vederea.

 

Şi acum să trecem la afaceri că de aia ne-am adunat 😀

 

Biblioteca din Baia Mare e absolut bestială au chiar şi televiziune proprie. Aşa că puteţi urmări lansarea, dar aveţi şi posibilitatea să citiţi articolul.

Tot din Baia Mare avem Necenzuratul, care scrie foarte frumos.

Glasul care anunţă evenimentul

Gazeta de Maramureş, chiar au condei.

Portalul Sătmarean unde puteţi urmări filmarea lansării de la Satu Mare. Foarte tari.

Satu Mare online, şi aici aveţi ceva surprize.

Şi Nord-Vest TV… ăsta e tot cu Satu Mare 😀

No, bloguri mai zilele ce vor urma. Recenzii… încă le aşteptăm. Subprefectul din Baia Mare mi-a promis una 😀 O fi glumit? Că părea serios.

 

Trebuie să vă mai spun că înălţimea sa Chinezul a adus toate televiziunile posibile. Am întâlnit nişte dilăi de realizatori 😆 Am râs bine în emisiune. Şi am înregistrat alături de un domn vreo două ore. Foarte profesionist domnul Nancy. Dar, să nu îl uităm pe Victor Constantinovici de la Nord-Vest TV cu emisiunea „Ora adevărului”, de asemenea un bun profesionist. Şi cică în provincie nu sunt. Ba sunt, dar nu ştiţi pe unde căuta.

 

Hai şi trei poze şi fug la somn 😀

P6120227

P6120258

P6120128

19 comentarii la “Mult prea multe ecouri

 1. după toate cele şi toţi cei cred că te-ai putea hotărî să te muţi în zonă poate că ai reuşi tu să rezolvi problema gropilor şi mi-ar fi şi mie mai uşor să ajung să te revăd 😆 … ocolul prin ungărica mă oftică că uit mereu c.i.-ul pe pianul din baie
  bine te-ai întors, cînd pleci ? 😉

 2. George, si eu m-am vazut 😀

  Lucia, da, maine o sa pun si ce mi-ai trimis de pe Ager 🙂

  Nea Costache, multumesc mult!

 3. Oana, de obicei tac, da-i musai să te probozesc o ţârucă… (Ştii cât mi-s patriot, da? 😛 )
  Cum adică „prea buni pentru ţara asta”, ha? 🙂

 4. Doru, mereu mi-a placut la voi 😀

  Vaiii, Sukarit, adica mult prea oameni pentru o tara in care toti incearca sa se manance pe la spate 😉

 5. Sa-mi spui si tu cand mai ai lansari. Pastrez o rubrica de publicitate benevola exclusiv pentru tine. Fara obligatia de a-mi da o bere.

 6. Fara, dar eu tot vreau sa o dau George, mi-ar face placere sa mai bem o cafea. Si ca sa raspund, vineri am lansare, la Bookfest 😉

 7. Pingback: Câteva motive pentru care mie îmi place atât de mult onlineul ăsta răblăgit « Picătura chinezească

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s