Şapte ani, băi nene

mifdjkh

Sunt doisprezece la drept vorbind. Doisprezece ani de când ne cunoaştem. Nu, nu ne-am plăcut. Nici nu ne-am urât pentru că eu nu i-am remarcat existenţa. Bine, el mă ura. Zice că nu îi răspundeam la salut. Păi tocmai ce v-am spus, era un fel de om invizibil în viaţa mea, cum să-i răspund la salut? Apoi s-a întâmplat să stăm la aceeaşi masă, să vorbim şi să râdem şi de atunci nu ne-am mai despărţit.

Am fost cinci ani împreună înainte de-a ne hotărî să facem pasul, şi l-am făcut. El cu emoţii, eu adormită 😀 Hei, eram obosită. Mişto a fost că nici unul nu s-a simţit a fi încătuşat, am fost la fel şi după nuntă, aceiaşi oameni cu aceleaşi obiceiuri. Cu timpul ne-am schimbat, am crescut, am luat viaţa în piept într-un mod mai serios. Aşa se întâmplă de obicei. Am avut bune şi rele. Toane şi bâzdâci, ca oricine. Dar să ferească de sus să se ia careva de unul ori de altul că facem front comun şi distrugere scrie pe ’cela. Am fost mereu unul pentru altul, chiar dacă ni s-au pus obstacole sau ni le-am pus singuri. Şi iată, azi se fac şapte ani de când ne-am căsătorit şi ne-am reanalizat sentimentele. Încă ne iubim, băi nene. Şi cică din punct de vedere psihiatric nu e normal. Vă daţi seama ce duşi suntem? 😆

Ei, hai să mai facem încă o sută, dacă m-o mai suporta.   

28 comentarii la “Şapte ani, băi nene

 1. pfoai, bai nene, deci e posibil… stiam ca se poate oricum, si noi tot 7 o sa facem, maine poimaine am de gand sa il cunosc si peste 7 ani o sa facem 7. si cateva zile… deci o carutsa de ani fericiti, nah.

 2. Mă enervezi! Foarte enervezi! (Cred că ştiai) Şapte ani şi nici un bebe? Ia să puneţi mâna (adică pardon, puneţi ce-i de pus ) şi faceţi unul. Şi pentru a reuşi eu vă doresc să mai pereceţi de cel puţin zece ori pe atât împreună şi să fiţi fericiţi. Cât de fericiţi pot fi nişte pământeni.

 3. Hai, să trăiţi, bre! Şi să vă mai ţină bâzdâcii măcar de 7 ori câte 7 ani. Ş-apoi încă vreo 7. Dacă aveţi şi-o petrecere, apoi să fie una adevărată rău, că 7 e număr, nu glumă! Ştii şi tu, că doar scrii fentăsii! :)))

 4. Felicitari pentru cei 7 ani (de-acasa) si sa aveti parte de inca multi, la fel de fericiti. Si de bebelusi cand veti dori si cati veti dori.

 5. Bre, dacă mai trăiesc până atunci, io vin, să ştii! 😀
  Voi să fiţi sănătoşi!
  PS: Dacă mai scrii în ritmul ăsta, o să sărbătoreşti 10 ani de comuniune astrală (he-he!), în biblioteca „OSM”. 🙂

 6. Oana, ce frumos! Astia 7 sunt anii cei mai fragezi, cei 12 in total sunt perfecti, iar urmatorii 100 sa fie fericiti!
  La multi ani, iubitilor!

 7. Ca esti dusa o stiu de ceva vreme.Ca domnu e mai dus era de asteptat…. 🙂 Important e sa va iubiti, sa fiti bine si sa nu lasati sa se bage dracu intre voi. Sper sa te pot apela oarecand cu : ce mai faci baba Oana?… 🙂 Da mosu Xreader cum mai e? … 🙂 Norocos tip…

 8. Acu nu se potriveste , ca esti tinerica, faina, ai laptop si bocanci cu aerisire.. 🙂 Mai incolo, peste vreo 50 de ani… 😀

 9. 7 e… SACRU !
  Să fie cu NOROC, meritaţi !
  Să fiţi iubiţi şi binecuvântaţi ! La Mulţi, Mulţi Ani, vouă împreună şi venic tineri !
  stimă şi respect,
  Sibilla

 10. Sa aveti si in continuare o viata tot la fel de frumoasa si plina de iubire ca si pana acum! Sa fiti fericiti impreuna! :*:*

 11. Doamne, cât de tineri sunteți!
  Să vezi de ce- uite un calcul:7ori( nu am semnul înmulțit)5+5( peste câteva zile..
  p.s. la voi este , încă, valabil acel ”băi nene”? dacă da, atunci încă un La mulți ani!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s