Mă bucur, dar nu mă bucur

Adică, zic, bine că am scăpat de roşcată, dar parcă e şi rău. Acum ce mai fac? Unde mă mai duc? Acelaşi traseu, previzibil. Cu roşcata aici era mai cool. S-a dus şi asta. O mai veni? Cred că nu. Şi ei i s-a luat de mine. Prea ne-am văzut de multe ori anul ăsta. Ajunge! 😀 Să nu mai aud de ea. Ce atâta tura-vura. Şi ca să ştiţi, pozele sunt la ea. Şi când o vrea mi le-o da şi mie. Dacă o vrea. Şi mai mult eu nu vă spun, să povestească ea, că doar eu am mai fost unde a fost şi ea 😀

 

P.S: prima reacţie într-un ziar vis-a-vis de Indicii.

 

P.P.S: Laura, scuze, gata, o trimit. Roşcata e de vină, m-a trezit dimineaţa şi mi-a dat târziu drumul la culcare 😛

24 comentarii la “Mă bucur, dar nu mă bucur

  1. Adică am aşteptat degeaba? Vreau detalii palpitante despre călătoria voastră…Că aţi trecut prin Bucureşti şi nu aţi dat semn de viaţă…uf uf! Vă prind eu la cotitură!

  2. Multumesc pt. trimiterea la Jurnalul de Arges! Am mai aflat acolo cate ceva despre Radu Gyr. Succese si notorietate in continuare!

  3. Hai sa las malitiozitatea deoparte, sa renunt la a te mai tachina si sa te felicit pentru importanta functie pe care ai dobandit-o in mod meritat.
    De asemenea iti urez sa ai cat mai multe succese (nu succesuri) in activitatea pe care o s-o desfasori. Bafta si la mai mare !

  4. Oana, stiu ca esti ocupata si iti multumesc ca iti faci timp si pt mine! Felicitari pentru numire! Daca Tritonic jr scoate carti bune traduse, ma iei si pe mine in barca la tradus? 😛 Mi-e dor de un proiect bun pentru copii 😉

  5. Pai nu e toata lumea-n criza? Dar ii faci tu pe toti praf! Cu Bogdan si echipa lui langa tine, in caz de nevoie…sunt convinsa ca totul va fi bine! Ai sa vezi!

  6. Pingback: Gata cu boieria! La muncă, tovarăşi! :) « Sătmăreanca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s