Sunt în criză

De orice tip şi orice fel. Voi doar alegeţi şi eu am toate crizele posibile. Nu vreau să scriu, de trei zile adorm cu orice aş citi în mână şi nu vreau să respir. Cred că e un fel de autopedepsire, dar nu am idee la ce îmi foloseşte.

Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi vopsesc unghiile în verde şi să le aplic o cruce. Nici asta nu ştiu de ce am făcut-o. Aşa mi-a venit. Mă enervează timpul ăsta. Nu pot face nimic. Parcă aş fi o lebădă fără aripi, condamnată pe lacul ei murdar.

Nici de analizat numai analizez, că nu mai am ce. Nici de certat nu sunt în stare. Stau ca o varză murată. O fi bine? Păi nu prea e, dar ce să-i faci, vegetezi până ţi se face rău şi o iei de la capăt. Mai sunt 11 zile şi plec. Cred că şi asta mă ameţeşte în fel şi chip. Vreau să plec, nu mai pot cu frigul ăsta. Zece zile şi mă întind la soare, poate şi scriu. Sau, oricum, nu mai am motive să mă plâng, asta dacă nu fac rost.

Şi, ca de obicei, nu v-am spus nimic, dar îmi fac rondul de seară pe blog că aşa e frumos 😀

19 comentarii la “Sunt în criză

 1. Azi am primit cărţile. Mult mai faine Reginele în reeditare! Cu hartă, cu glosar, cu listă de personaje… Indiciile au litera cam mică, dar mă descurc.

 2. Astazi tocmai mi-am dat seama ca sunt cumplit de prost si ca in loc sa imi spun Aspoiu, asa cum imi zic de obicei, ma simt ca un cacat frustrat si tot intru pe aici. Sunt si homosexual, oricum nu o sa-mi aprobi 😀

 3. daca am citit vedere inseamna ca si eu sunt in criza.
  sa stii ca din cauza asta de cateva zile vorbesc numai aiurea fara niciun sens si dau refresh la blog din 5 in 5 minute. e criza de sfarsit de iunie.
  eu vineri ma duc sa imi faca doamna aia responsabila cu manichiura mea fiecare unghie cu cate o culoare. ma bate la cap demult sa imi dea si cu altceva decat cu lac transparent si i-am promis ca o las cand iau concediu 😀

 4. Ioana, nu tu esti de vina, eu am gresit si am corectat dupa ce m-ai atentionat tu 😀 Si eu mi le-am facut, unghiile, fiecare cu cate o culoare 😛 E misto

 5. Daaa, cred ca e foarte misto sa-ti faci unghiile fiecare cu alta culoare. Iti dai seama ce derutati vor fi anchetatorii cand vor investiga cine si-a infipt unghiile in gatul vecinului de la parter?

 6. Oanaaaaa…..o fi lumea in criza, dar nici chiar asa!!! Nu trebuie sa te afecteze in halul asta!!!!
  Ma rog, daca te afecteaza, atunci suntem aici, ascultam si te sustinem. Facem si un club, sa ne crizam impreuna, ca uneori imi vine si mie! Dar un pic de optimism, doamna!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s