Greu, dar mă descurc

Încă de ieri am început să simt că o să cam răcesc. După o noapte ba în frig, ba în cald, simţurile mele au devenit reale. Aşa că la 40 grade eu sunt răcită şi îmi e frig. Dar e bine atâta timp cât nu mă doare în gât, şi nu mă doare. E mai greu cu şofatul şi statul în pielea încinsă, dar e bine şi aşa. Pe lângă asta trebuie să mai ajung şi la dentist. Eu răcită, el dilău, ce o să iasă?

Şi abia ce mă hotărâsem şi eu că un autor rus mi-ar readuce pofta de lectură. Păi cu ochii ăştia de-mi pică în gură greu cu ruşii, parol.

Anul ăsta a fost plin de răceli, că tocmai ce mă lăudam astă iarnă că n-am mai răcit de patru ani, anul ăsta am păţit-o de trei ori, ca să nu mă mai plâng că toţi deţin o oarecare răceală, iar eu nu. Îmi place de Piţi că se fereşte de mine ca de ciumă. Deştept pisoi ca să nu mai zică lumea că pisicile n-au creier.

Da, o să zac vreo trei zile şi o să mă gândesc la asta:

 _MG_0724

 

Noroc că mă întorc, până atunci îmi trec toate 😀

3 comentarii la “Greu, dar mă descurc

  1. Sper sa iti treaca raceala cat mai repede , si sa revii in forta … in acest moment in care criza vine cu pasi repezi , aceste clipe minunate in care domnul Basescu ne demonstreaza cat de incult este (si in acelasi timp , ne arata nouta tuturor ca suntem la fel de inculti pentru ca noi la votat – sau ma rog ) tot ce iti pot dori este sa ai parte de multe „succesuri”

  2. Sanatate si forma maxima iti doresc. Cat despre politici, nu s-a nascut inca omul care sa conduca ceva pe-aici, altfel te asigur ca eu, una, l-as fi votat, dar am avut pe cine?? Parol! Atentie de-acum inainte. Interzis, zic eu, la „constantzenii de bine”. Analfabetism politic si rele intentii, plus furt la drumul mare-al tarii. Drag Oana, sanatate si mai treci pe la noi! Am venit din munti si plecam spre mare. Enya iti transmite ganduri alese!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s