Am răcit, dar mă tratez

Ca să nu zic că am înnebunit şi mă tratez că asta se ştie deja 😀 Am dormit multtt şi am mâncat puţinnn, ceea ce e bine după atâta fast turcesc în stomacul meu. Cel puţin aşa cred.

Că tot sunt puţin mai coerentă am decis să răspund unei lepşe şi să vă fac cunoştinţă cu o mică desenatoare. Nu îmi permit să iau nici o operă şi să o postez pe blog, dar vă îndem pe voi să vă uitaţi. Desenele Enyei sunt cu adevărat fabuloase şi mai vreau şi altele. Multe, multe, multe. Mă gândesc chiar să îi cer o colaborare, după ce o să vedeţi o să mă înţelegeţi de ce şi pentru ce. Dar cum mai e până în toamna viitoare când vreau eu să apară cartea surpriză, mai aşteptăm. Cel puţin mă bucur că am găsit un candidat pentru ceea ce am eu în cap de ceva timp, bine, de ceva ani. Priviţi şi vă minunaţi!

 

Apoi, că tot am fost un om rău. Ba bolnav, ba plecat, ba plec iar şi l-am cam lăsat pe Chinezu’ cu ochii în soare, am decis să răspund la leapşa aia de mi-a dat-o în timp ce eu încercam să adun raze mai reci pentru trupul mult prea înferbântat de atâta căldură.

Şi mă întreba Chinezu’ cam unde mi-aş dori eu să ajung şi n-am ajuns.

Eh, ce întrebare…

060208043354_Hawaii-1

great-beach-hawaii-picture[1]

Traumstrand

 

Da, Hawaii-Maui e singura mea dorinţă arzătoare. Şi voi ajunge chiar de-ar fi ultimul lucru pe care-l fac în această viaţă.

19 comentarii la “Am răcit, dar mă tratez

 1. Păi, Enya abia aşteaptă o astfel de colaborare! Desen şi fantasy să fie! Mă bucur şi am emoţii, eu, nu Enya, ca de obicei! Nu ma îndoiesc de originalitatea şi unicitatea planurilor tale. Mulţumim de aprecieri, Oana!

 2. Ia du-te tu un pic pe la Paul Gabor, ca ma tot intreaba pe mine daca esti usa sau cheie de biserica si nu stiu ce sa-i raspund ca la biserica n-am fost cu tine. Doar la carciuma !

 3. Io-s mai modest. Prefer sa reiau live seria de lectii de limba franceza ,,Les chateaux de la Loire”. Am avut in liceu o profa de franceza care mi-a inoculat ideea ca oarecand in viitor trebuie sa vad aceste castele mai de aproape.Deocamdata viata nu a facut posibil asta. Dar nu disper.Toate la vremea lor, vorba lui al2lea.. 🙂

 4. nu pot decît să mă bucur că „ai găsit-o” pe Enya
  oricum ţi-aş fi semnalat eu cînd terminai cu vacanţele… 😆
  nu are cum ieşi decît un lucru minunat din colaborarea voastră
  ţin pumnii

 5. Cella, copiii sunt mereu minunati, e greu sa concurezi cu ei, dar sa colaborezi… ehe, alta poveste 😀

  Adrian SM, da, sunt frumoase si castelele. Unele sunt superbe. Dar eu am vazut destule, bine, n-as zice nu la inca cateva, totusi vreau soare 😀

 6. Cum asa, ai o singura dorinta arzatoare? Sa-si doreasca tot Haway si prietenul nostru comun, azi de ziua lui? Dar pana la Haway, ii zicem la multi ani, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s