Vă pot cere un pic de ajutor?

Sigur că o pot face. Dacă voi îmi veţi întinde sau nu o mână rămâne de văzut. De aceea o să vă cer să daţi un click aici şi să mă sfătuiţi după ce citiţi, desigur. Credeţi că puteţi? Plzzzzz.

Anunțuri

21 comentarii la “Vă pot cere un pic de ajutor?

 1. Mi-e rusine sa o spun dar nu am citit nici o carte din seria reginelor asa ca nu prea te pot ajuta.Credeam ca „dubla” din Antalya ti-a mai limpezit gandurile….

 2. Vania, in vol III e si Our 😉

  Adrian, Antalya nu are menirea de-a limpezi ganduri, ci de-a le suci si mai bine 😀

  Horia, am vazut, merci!

 3. Dom’le, io nu stiu cum e cu scrisu’ asta, da’ io daca incep o lucrare si din terte motive n-o duc la capat, cand o reiau, preiau tema si idea generala, da’ o fac cu mintea, viziunea si informatiile din momentul in care o fac. Sa fac treaba care nu mai reprezinta doar de dragul de a o face e ca si cand mi-as da singur o pereche de palme… Patrand distanta si scara discutiei, nu-ti plac domurile si catedralele din vest incepute in romanic, continuate in gotic de inceput si terminate in flamboaiant… 😀

 4. Hai, ca ai fi maritata, n-ar fi cea mai mare problema, da tocmai ce ai fost plecata. De doua ori… (Sorine, nu da, nu la cap 😉 )

 5. Eu zic sa-l bagi pe Vania in locul vrajitorului ala …Mos…. nu mai stiu cum pe care l-ai omorat pe la jumatatea primului volum.

 6. Adrian, ei, na, cine zice?

  M3, pai are la birou 😀

  Geocer, vai, ce rea am fost cu vrajitorul… Grap, da? Ioi, iti dai seama, tin minte cum il cheama 😀 Pe Vania nu-l pot baga ca atunci nu erau rusi 😆

 7. mi-e îmi plac catedralele alea:)) Și cu asta am spus tot. Bine, mi-au trebuit câteva fraze la Dinastii ca să ajung la această concluzie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s