Mie mi frică, mă!

coti_nashu

Mi frică, zău că mi. Azi aş fi vrut să o sun şi eu pe nevasta derbedeului să-i urez una, alta. Dar io ştiu dacă nu cumva, acu’ că deveni şi securist, nu dă de urma mea prin telefonul mobil? Nu, don’le, nu mai sun pe mineni, că află securistul unde şed cu fundu (am vrut să zic curu’, dar îs o doamnă) pe canapea, şi pune şmecherii pe mine.

Băi, frateeee, şi îmi aduc eu aminte că securistul ştie unde şed. Că io cu mâna mea înălţată în aer i-am zis: „Uite, acolo, unde îs geamurile alea fumurii şade persoana mea”. Sper doar să nu mă fi luat în serios. Nu stau acolo, am glumit. Şi tot de aia nu mai poci, nici să mă bateţi, să mai beau o cafea cu ei, că mi se poate întâmpla. Ştiţi cum e cu teoria conspiraţiei, iar eu cam sufăr de ea. Dacă mă urmăreşte securistul, nu derbedeul, altul, şi îmi ia peştii? A? Vă daţi seama?

Acu’ mai aflai că făcu afaceri şi cu musulmanul. Mno, înţeleg de ce nu vrea să-mi împrumute bani, face pe neavutul. Bine, mă, că le ai tu pe toate.

Da, da, să-l arestaţi, dar înainte de asta să vă arestaţi şi pe voi că poate aţi greşit pe undeva. Io nu mă bag, că dacă fac cultură de peşti nu e ca şi cum aş creşte canabis, nu? Dar Ciutacu creşte, vă spun eu unde-l ţine 😀 Vorbeam de broasca ţestoasă a familiei în cauză, pe care, dacă-mi amintesc bine, au şi pierdut-o. Eu zic că era de la un serviciu advers 😆 Broasca, pentru ăia de dau cu ochiul pe aici, dar nu pricep nimic. No, acum sper că nu mă asociază nimeni cu securistul. Io nu-l cunosc, vere. N-am auzit de el. Clar?  

27 comentarii la “Mie mi frică, mă!

 1. Aşa e, Oana. Ar trebui să ne fie frică tuturor. Mai puţin peştilor tăi, care am înţeles că sunt în grija lui Piţi 🙂
  Dar, drept să spun, eu nici nu ştiu despre cine vorbeşti. :p

 2. Ba să suni şi să le dai bineţe, în funcţie de toane, ceea ce s-ar putea traduce şi prin nişte dulci înjurături neaoşe, după care îţi continui convorbirea cu cine vrei tu. Trebuie să fii respectuoasă cu ei, dragă 😀 Da, şi nu ne aburi că îţi e frică, nu te credem 😀

 3. Tine pestii la distanta, ca Piti are „boala” pe ei si tare ar suferi daca securitu’ i-ar lua…l-ar mai si zgaria, musca, stiu ca-i soi bun, Piti, nu securistu’..!
  Oana, nu cumva tu esti cu gandirea si …cu scriitura la o noua carte, de fapt?
  Azi am muncit ca un sclav, nu ca o sclava, asa ca nani nani…
  Si succes, ca de idei nu duci lipsa (sa stii ca nici eu, da’n alte domenii).
  Noapte buna! 😉

 4. Oana…
  Radem noi, radem… da va aduceti aminte de cealalta lsta intocmita de cotrocenius, aia cu bloggeri periculosno…hmmm ?
  Stai sa vezi arestari… milioane de *derbedei * ai patriei cu catuse… ca-s in stare de orice, la cat sunt de disperati!
  Mmmmm…. Craiasa, iti dai seama tinute misto, lanticuri, catuse, gardieni cu ochisori de peruzea… chestii, chestii… bloggeri, jurnalisti, cetateni romanide prin foste fabrici si uzine, someri,… incolonarea si zbang… de-acilea mi se taie filmul, unde drak vor inghesuii puhoi de *derbedei *…? Woooow, d-aia se iubi basescovici cu NATO de nu-i sufar io…. ne duc derect la Guantanamo…. moamaaaaaa…. cool….
  Cool pe drak, nu-s securista ca… ;)… nu-s Lala… cum pe mine ma da frunzache gratis, ma resping aia… najpa 😦 Cand sa ma fac si eu cu neste biciuri, catuse, lanticuri, nah…. grea viata, grea… offf… offf…

 5. Crina, am si io asteptarile mele, na 😀

  Adrian, nuuuu?

  Geocer, aia nici nu aveau de gand sa ma salveze. Ambii ar vrea sa ma infunde 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s