Azi chiar e vineri

Vă rog să mă credeţi că de dimineaţă îmi tot fac un scenariu în minte cu ce să pun pe curat pentru a transfera pe blog. Am avut în cap tot felul de subiecte, dar ulterior mi-am dat seama că doar unul mă ţinea prizonieră. E vorba despre „idee”. Mă rog, mulţi nu veţi înţelege la ce mă refer nici dacă aţi citit „Adolescentul” lui Dostoievski, pentru că cel mai probabil aţi uitat. Dar, oricum, nu are legătură cu acel tip de „idee”, ci cu tema de gândire pe care mi-a plasat-o drept în creier Loredana.

Tocmai de aceea, vă spun cât se poate de sincer că n-am nimic să vă comunic, decât câteva lucruri lipsite de importanţă pentru voi, dar cu substanţă pentru mine.

Tocmai de aceea vă anunţ că Indicii Anatomice au fost anunţate în Ziarul de Duminică (presupun că-i un supliment al Ziarului Financiar) ca făcând parte dintr-un top al săptămânii. Lucru care mi-a fost semnalat de Bogdan Hrib, pentru că eu, evident, sunt prea puturoasă şi pentru a da o simplă căutare pe google pentru a vedea dacă a mai zis cineva ceva despre această carte. Noroc că uneori oamenii îmi spun că se mai întâmplă una sau alta. Altfel cred că aş trăi complet retrasă în micul meu club de bloguri şi în mintea mea creaţă.

Tot pe această cale vă anunţ că voi încerca să am o colaborare cu PRwave. De ce spun că voi încerca. Pentru că nu ştiu dacă voi fi la înălţimea cerinţelor şi nici dacă mintea mea funcţionează la parametrii normali. Ţinând cont că tocmai ieri am confundat două cărţi ale unei autoare cu ale unui autor 😀 Sigur, ar putea părea hilar, dar chiar dacă nu mă durea capul, eram obosită şi desigur că nu am prea multe scuze indiferent de ce spun acum.

Mi se întâmplă la un anumit interval de timp să dau rateuri din cele mai idioate şi mai prosteşti. Dar şi cu asta o să vă explic eu în curând, că şi mie mi-a explicat Dostoievski, întrebându-se el însuşi de ce un om inteligent câteodată nu se poate exprima la adevărata valoare a gândurilor sale. Dacă el nu-mi spunea asta, sincer vă spun că aş fi început să mă scufund într-o frustrare din care nu cred că mi-aş fi revenit curând. Dar atâta timp cât li se întâmplă şi altora cu mult mai deştepţi ca mine, încerc, de bună seamă, să mă resemnez şi să-mi spun că nu sunt doar o paranteză. Doar în anumite zile. Apoi probabil că devin o virgulă sau un semn al excalmării, ca să decat din nou la condiţia de paranteză.

Problema e că nu-mi doresc să fiu mai bună. Şi vorba prietenului şi vecinului meu Mihai: „dacă nu-ţi doreşti, n-ai cum să ajungi acolo unde îţi doreai să fii odinioară”. Şi a spus chestia asta doar uitându-se la faţa mea, fără să-i spun eu ce vreau şi ce nu vreau.

Vedeţi, cu toate că nu aveam nimic de comunicat, tot am spus ceva. Desigur, irelevant, dar luându-l drept martor pe acelaşi Dostoievski vă spun că ceea ce e neimportant pentru voi, ar putea fi de o importanţă majoră pentru mine.

UPDATE: COPERTA REGINA ELFA AICI SAU AICI

Regina Elfa_site

19 comentarii la “Azi chiar e vineri

 1. Hei Oana! Stiu ca n-am mai vorbit de mult (deh, la mine lenea e de vina) dar tineam sa-ti spun ca in momentul asta devorez vol.2 din Regine. Iar noua coperta este foarte misto! Abia astept cartea 🙂

 2. Felicitari pentru „Indicii Anatomice” care au fost anunţate în Ziarul de Duminică, (virgula) ca făcând parte dintr-un top al săptămânii.
  Well done!
  Reusita si coperta, suficiente realizari ca sa iti iei o vacanta in Maui, e o vreme acolo! 😉 (joke, dar asa-i ca ti-am facut pofta de surf?). Zi frumoasa!

 3. Mirela, as vrea eu, dar Bogdan mi-a mai dat o luna jumate sa termin cu Parfumul vaduvei, asa ca numai vacanta nu va fi, dar e funny 😀

  Crina, si ce daca? 😛

  M3, nici io 😆

 4. Shauki, da 😀 Asa zic si eu. Si m-am si enervat cand am auzit ca-i verde, dar apoi am uitat de toate 😛

  Stefan, ce onoare, nu-mi vine sa cred 🙂

  Darius, cata dreptate ai si tu pentru prima oara in viata ta 😀

 5. Apar si eu mai pe final in conversatie. Stiti cum e: se spune tot ce era de zis si mai apare unul :))

  Primit azi propunerea de material de la Oana 🙂 Noua ne place si abia asteptam sa o postam. Si da… o idee duce mereu cu gandul la altele 😉 sau, in cazul de fata, o sugestie/tema la o idee 😉

 6. PS: multumesc si eu pentru sublinierea numelui corect al PRwave si apoi evident pentru corectura.

  Sa incep lunga lista si cu multumiri pentru deschidere si disponibilitatea de colaborare – sau imi sterge Oana comentariile :))

 7. Loredana, ei, nu-i problema, sunt toleranta cu toti nebunii, iar tu nu faci parte dintre ei 😀 Scuze pentru greseala numelui, noroc cu astia din Satu Mare ca stau cu ochii pe mine ca pe butelie 😛
  Multumesc eu pentru oportunitate!

  Stephen, daca eu am zis ca e o onoare, asa e, doar nu vrei sa vezi cum fac cand ma enervez, nu? 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s