Da, mi-am făcut un plan

charon

E foarte probabil să nu-l respect. Nici măcar eu nu mă cunosc aşa, ca făcându-mi un plan şi a mă ţine de el. Aşa că ce pretenţii pot avea de la alţii 😀 Dar eu mi-am făcut, totuşi, un plan. Din două motive: pentru că Bogdan mă zoreşte (eu nu-l pricep) şi altul pentru că eu mă zoresc (nici pe mine nu mă pricep). Şi am luat o hotărâre. Dacă Bogdan va spune că „Parfumul…” e mai slab decât Indiciile, nu o voi publica. Serios vorbesc. Chiar nu. Dar mai am până o termin şi Bogdan îşi poate da cu părerea. Aşa că să nu ne grăbim (adică eu). Între timp, după cum ştiţi, mai scriu şi la „Sărutul…”. De fapt nu scriu, adică nu pun povestea pe hârtie, momentan mă documentez. Guverne şi tâmpenii. Chestii care, normal, nu vor apărea în carte sub formă de documentare. Dar trebuie să pricep eu ceva ce nu pricep, logic, nu?

Cum Bogdan, acelaşi, vrea ca la sfârşitul anului viitor să termin cu Dinastiile (şi voi termina, că nu mai pot), trebuie să mă gândesc de acum să-i dau bice cu Cartea IV (ştiu, corect e a-IV-a). Dar, după cum v-am spus eu odinioară, vreau să scriu şi o minunată piesă de teatru care îmi stă pe creier. Adică s-a cocoţat acolo şi mă râcâie. Eu îi explic că acum nu mai am timp şi de ea, dar tot mă trage de neuron scoţându-mă din minţi. Ştiţi cât de tentată sunt să renunţ la toate şi să scriu piesa asta? Nu ştiţi pentru că pe creierul meu patinează. Şi mă strigă, şi urlă, uneori mă şi ameninţă. Este pur şi simplu nesuferită. Desigur, ideea piesei e atât de genială că aş vrea apoi s-o transform în roman 😀 Dar ştiţi ceva? Mai bine mă duc în vacanţă 😆

21 comentarii la “Da, mi-am făcut un plan

 1. Io as zice sa o scrii.Daca s-a cocotat asa pe creier si e asa de insistenta trebuie scrisa pentru ca va fi un mare succes.Stie ea ce stie.Oricum nu-ti va lua mult timp sa o scrii, numai sa incepi odata. Iara meri in vacanta?

 2. Pai daca pe-aia n-o mai publici, seria ai redus-o de la 9 la 4 carti, tu din ce-o sa mai traiesti si mai ales din ce-o sa-ti mai intretii enormitate de jeep?

 3. Geocer, eu am o honda accord, da? 🙂 Lasa, ca de trait traiesc, imi da Tritonicul de pomana cand or vedea ca ma duc 😛

  Darius, ma bazam pe tine.

 4. Pai daca Tritonicul da de pomana, ma inscriu si eu. As dori cam asa : o vila in Poiana soarelui, o masina (fie ea si Honda Accord) si o renta lunara de vreo 5000 Eur. Este ca sunt modest?

 5. Pingback: Orice « Sătmăreanca

 6. Si eu mi-am facut 0 groaza de planuri si toate au iesit cu au vrut ele 🙂 Asa ca plecarea ta in vacanta este cea mai buna solutie,nu de alta dar „surpriza” promisa de mine este pe drum :).Daca ti-ai fi citit horoscopul ai fi vazut ca vei primi vesti din Ardeal ! Sper sa fie pe „inima” ta.tata Borgo.

 7. Ei…Surpriza….Sa-i spunem asa 🙂 La varsta mea se mai poarta auto-alintul 🙂 Dar chiar serios,ceva tot vei primi zilele astea. Asteptarea-i cea mai mare surpriza.Cu drag,tata Borgo.

 8. Eu stii ce cred? Nu conteaza care e finalitatea ideii- roman, nuvela, piesa de tatru, poezie, eseu/ important este sa nu o lasi sa se piarda!
  Asa ca, asculta-l pe Bogdan! Parerea mea!! ::))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s