Marţi 13

Sau cum îşi omoară editura autorii.

Regina Elfa_rgb

Ca să fie şi marţi şi 13 şi să-ţi mai duci şi autorii la lansări, eu zic că e sadism. Sigur, putem muri pe drum, ni se pot pune piedici să nu ajungem la timp. Cineva poate da bomba atomică. Important e că am aflat şi eu ce voi lansa. Asta datorită blogului 😀 De asta îmi place mie virtualul. Vă las mai jos comunicatul să ştiţi şi voi de ce veniţi la Buzău şi la Brăila. Dar o să vă arăt pe furiş şi Indicii Anatomice 😉 

Tritonic la Buzau

Editura Tritonic va invita o expozitie cu vanzare de carte la Biblioteca Judeteana “Vasile Voiculescu” din Buzau, in perioada 8 – 13 octombrie 2009.

Marti, 13 octombrie, orele 11:30, in “Aula Basil Iorgulescu”, in cadrul evenimentului “Salonul Editurilor” va avea loc prima lansare a cartii “Regina elfa” de Oana Stoica Mujea.
In continuare vor urma prezentari de carte ale autorilor: Marian Coman, Adrian Suciu si Bogdan Hrib.

Atat pe a durata expozitiei, cat si la evenimentul Tritonic de marti, cartile noastre vor beneficia de reduceri dupa cum urmeaza: 50% reducere pentru titlurile mai vechi de un an, 20%-30% reducere pentru titlurile noi, carti la 3, 5, 10 Ron.

 

Tritonic la Braila

Editura Tritonic va avea o expozitie cu vanzare de carte la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” din Braila, in perioada 8 – 14 octombrie 2009.

Marti, 13 octombrie, orele 17:00, va avea loc prima lansare a cartii “Regina elfa” de Oana Stoica Mujea.
In continuare vor urma prezentari de carte ale autorilor: Marian Coman, Adrian Suciu si Bogdan Hrib.

Atat pe durata expozitiei, cat si la evenimentul Tritonic de marti, cartile noastre vor beneficia de reduceri dupa cum urmeaza: 50% reducere pentru titlurile mai vechi de un an, 20%-30% reducere pentru titlurile noi, carti la 3, 5, 10 Ron.

Pe blogul Dinastiile găsiţi harta doi, care e o continuare a primei şi cred că merge şi pentru a treia, dar nu mai ţin minte precis.

ERATA: Indiciile sunt lansate

Indiciianatomice_site

 

8 comentarii la “Marţi 13

  1. Alea sunt numai niste superstitii. In care credeau doar cei din Aaria si din Landra. La noi la Pitesti nu mai crede nimeni ca 13 e zi cu ghinion sau ca martea sunt 3 ceasuri rele.

  2. La Buzau nu stiu, ca doar tangential am trecut pe-acolo. Dar apropo, la Buzau traiesc arkuzi, elpizi si sperieni? Daca da, in mod sigur cred in chestiile astea.

  3. Pai, eu, Enya si Serafina, &restul, oricum iti dorim un succes de zile mari, „marti sau miercure”-ce-or-fi-ele!! Important e ca se lanseaza si ca se va gasi, ca au aparut Indiciile si …uite ca poti vedea jumatatea plina. Succes! 🙂
    P.S. Cu ce te parfumezi? Am unul care poarta noroc, jur…e Premier Jour! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s