Tot pe orbită

Adică ne lansăm până la urmă. Cu mult zgomot, cu multe înjurături, cu multe amânări şi fire de păr trase din cap, am ajuns la o concluzie. Asta pentru că mă f… Geocer la cap. Na, mă, că făcui pe dracu’. Fii atent cu orbitele scoase la mine:

 

Va fi aşa povestea marilor lansări. O luăm în ordine cronologică, ok?

Pe data de 10, adică marţea de vine se întâmplă aşa: la ora 11 ale dimineţii, nu 23 ale serii, la Librăria Mea, bloggerii şi jurnaliştii vor avea o oră să-l ia la întrebări pe Louis Miguel Rocha. Dacă nu-l luaţi la întrebări, lăsaţi-mă în pace. Clar?

Pe aceeaşi dată de zece, doar că la ora 12 ne vom muta cu toţii la Biblioteca Judeţeană unde se vor lansa trei capodopere – desigur: Indicii Anatomice (pentru că e singura care merită), Somalia, mon amour (pe care nu trebuie să o cumpăraţi sub nici o formă 😆 ) şi, desigur, vedeta noastră care a publicat în 55 ţări şi 25 limbi „Papa trebuie să moară”. Ca să fim mai exacţi: LOUIS MIGUEL ROCHA. Până aici vă e clar. Moderator sper eu că va fi poeta Denisa Popescu.

Nu am momentan afiş aşa că nu mă bruiaţi la creier. Şi aşa am frecat-o azi pe Iulia de i-au ieşit creierii pe nas. O să am şi afiş. Mâine o să vă public şi câte ceva despre Rocha ca să-i puteţi pune întrebări. „Ultimul Papă” şi „Papa trebuie să moară” fac parte din trilogia Vatican, asta aşa, ca să nu vă treziţi pe acolo că nu ştiu ce.

Urmează după cum urmează: pe data de 11, Baia Mare, Biblioteca Judeţeană ora 13, eu mă joc de-a piteşte şi găseşte cu copiii. Apoi vorbim despre Indicii Anatomice şi alături de un criminalist vom încerca să elucidăm cum stă treaba cu realitatea şi ficţiunea. În aceeaşi zi la Satu Mare (habar n-am de oră), omul cu Somalia şi omul cu Papa vor avea lansare. Numai Crina ştie unde, pe mine nu mă interesează, clar 😀

Pe data de 12, cred că tot pe la 13 (de unde să le ştiu eu pe toate), editura Tritonic va da premii copiilor de la Baia Mare şi vor urma trei lansări. Ghiciţi care? Niet, vă înşelaţi, pentru că lansez Regina Elfă, aşa că v-aţi gândit aiurea. Apoi mă urc în avion şi fug acasă.

Mulţumit? Desigur, vorbeam cu Geoger. Când voi şti sigur şi ce mâncare voi băga în mine o să-ţi scriu 😀

Apoi cred că o să scriu o carte despre lansările din anul 2009. Unele au fost chiar mişto. Cred că mai aştept un an totuşi, se pot întâmpla şi mai rele 😛

 

Şi dacă tot suntem aici, puteţi citi pe club despre Oamenii Cărţii – vă jur că o să vă placă – şi o prezentarea a autoarei noastre Lucia Verona. Şi asta trebuie să vă placă, e obligatoriu. Şi gata, nu îmi mai puneţi întrebări inutile că atunci când o să am răspunsurile voi spune eu. Desigur, asta dacă Dumis şi face ce l-am rugat să facă. Dar, oricum, îl pot face de râs în mod public. Hi hi hi.

 

UPDATE: Trebuie neaparat sa vedeti asta. E superb!

21 comentarii la “Tot pe orbită

 1. nasol, nu cred ca o sa pot pleca la serviciu. in cazul in care poti totusi sa faci lansarea fara mine, desi stiu ca o sa-ti vina greu, sper sa nu ma arati apoi cu deshtul ca n-am venit 😀

 2. Ioana, cu destul te arat oricum, altfel n-as mai fi eu, dar o sa incerc sa o fac mai cu mila 😆 si, desigur, o sa incerc sa tin lansarea si fara tine, cu toate ca-mi va fi foarte, foarte greu.

 3. 11 şi 12, da?! 😀 Nu mă înţelege greşit, nu m-ar deranja deloc o zi fără liceu, da’ na…
  În altă ordine de idei, „Regina Elfă” e mai mult de cât taaaaare!!! Sunt pe la ultima parte…Nu-mi pasă de câte ori ai auzit că e genială, trebuie să o ştii şi de la mine! 😀

 4. Lucia, ba nu te flatez deloc, cum am spus o meriti pentru ca ai scris atat de minunat. Si nu stiu nimic, trebuia sa stiu ceva? Ce? Ce? Acu’ mor de curiozitate 😀 A, si ma apuca cand ma apuca…

 5. Abia aștept să am și eu timp să citesc, ca omul! Am deschis Galeria de Artă, azi grafică în tehnici combinate, cu vânzare.
  Ești invitată!

 6. Mirela, sunt superbe, eu una ti le-as cumpara pe toate, dar din pacate nu sunt tocmai in bani, iar plecarile astea prin tara ma cam doboara. Dar sun absolut fabuloase, n-am crezut ca pictezi atat de bine. Si cred ca arata mult, mult mai bine in realitate. Felicitari!
  Va invit pe toti la Mirela, e chiar superba pictura!

 7. Mulțumesc, Oana, din păcate nimeni nu prea e în bani, dar las Galeria deschisă, vin și sărbătorile și poate tot mai bine un tablou decât alte fleacuri. Dacă nu, poate dau la schimb pe cărți, că nu am chiar tot de la tine! Zi bună!
  Mulțumesc frumos pentru promovare, am avut deja o vizită, muțumesc!

 8. Adrian, si nu sunt? 😛

  Mirela, sa ai bafta multa, multa! Cat despre schimb nu se pune problema, eu n-am carti asa valoroase, uiii 😉

  Canguru’, am vazut ca asa am facut, dar mi-a fost lene sa modific, in plus nici nu-l cheama asa 😛

  Cella, da? 😆 Pai hai si tu sa te pitesti 😛

 9. Maaaama, ce-ai mai dat cu mine de pamant. Mi-a sunat apa-n cap cand am vazut ce-a putut fi la gura ta ! Dar asa-mi trebuie daca ma pun cu oamenii mari !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s