Cât timp mai suntem penibili?

Naşu face emisiune cu Gava (apropo Mişu, tocmai m-am convins că nu merită să-l citesc 😀 ) De când dracu’, Doamne iartă-mă, e Gava analist politic? Şi de când dracu’, Naşu ăsta are capul aşa mare? Că până acum nu i l-am văzut. Şi altceva? Câţi ani are Gava? De unde şi până unde poate el să-şi dea cu părerea? Comuniştii, puii mei, pizda mami să nu zic a mă-si, până la urmă. Ăştia de la B1 sunt nişte sceleraţi. Şi şi-au ales şi om pe măsură pentru a discuta ce se întâmplă. Vai de capul nostru, dacă până şi Gava îşi dă cu părerea, eu ce dracu’ să mai zic? Eu cred că nu mai am nici un drept pe lumea asta. Şi ce sunt alea „filme pornografice ale spiritului?”. Citat din Gava. Dumnezeule mare. Da, da, ştim, Geoană a furat. Dumnezeule, câtă nesimţire când Băsescu e la putere, când el a fost ăla de-a făcut jocurile. Mno, încă mă mir de câtă prostie există pe pământ. Mă mai mir mult? Cred că pot să dorm, e de-a dreptul stupid ce se întâmplă. Ăla nu ştie să piardă, ăştia sunt disperaţi, iar poporul român a dovedit încă o dată că reprezintă o masă de manelişti. Totuşi, sunt destui manelişti care au votat cu Guţă, că nu pot spune că au votat cu Băse. Frumoasă ţară, tot îmi e silă de ea, indiferent de cine a câştigat în seara asta.

19 comentarii la “Cât timp mai suntem penibili?

 1. Natie ce rahat suntem de cand suntem, nu de ieri. Si de cate ori n-am incercat sa ma distantez… Da’ deh, pana ieri cat am fost plecat, in aerul lor lipsea ceva. Era savoarea parfumului astuia de rahat…

 2. Canguru’, nu o pot lasa balta cand se fraudeaza pe fata. Asta ma enerveaza, sa ma ia un politician de proasta. Maine o las.

  M3, da, tu esti cu parfumul. Io plec daca iese iar ala, nu vreau sa mi se interzica dreptul la opinie. E al meu. Da?

 3. Adica daca fraudeaza pe spate e mai de bine? 🙂 Daca o iesi, de plecat nu plec, nici macar nu pot sa fac urat. Doar dezgustul o sa ma tina o buna bucata de vreme…

 4. Oana Tolkien, Gava este cetatean de onoare al Piteshtiului, este mai destept shi mai talentat decat tine. Cum se fura? Intreaba pe unul Gelu… Gelu shi mai cum?

 5. Io nu mi-s manelist Oana… Nu mă băga în aceeaşi oală cu Vali Vijelie, Adi de Vito,Guţă şi alte asemenea superstaruri… Să moară dujmanii că nu e de valoarea mea…. :))

 6. Oana, azi e maine. Sper ca te-ai lepadat de politica si te concentrezi la ce trebuie! Nu-ti mai irosi energia cu niste prosti care oricum nu ne baga in seama si nu ne respecta decat in campaniile electorale

 7. auzi ca cetatean de onoare in Pitesti =)) frate il venerati pe virginu ala care il linge in cur pe Nasu’ sa ii plateasca facultatea el isi da sufletu acolo in studio sa impresioneze cu ‘vasta’ lui cultura politica in timp ce Elena Basescu si celelalte capre castiga 1 Mil de euro pe an :)) ba prietene ca sa fi analist politic tre sa si ai si mina de om serios tu areti scapat din leagan.

 8. Auzi, Gava e ceaurelu ala caruia i-au fost bagate pe gat tot felul de carti de la o varsta la care 99% dintre copii se joaca cu masinute si papusi? 😀

 9. gava a dat in penibil. cand era mic era poate un geniu junior acolo, acum e geniu pustiu si in pustiu. cat despre radu moraru, mi-e sila cat cuprinde. il credeam ziarist, nu pedelizd

 10. Dragii mei, să nu ne prefacem…

  Au existat două tabere de „ziarişti”. Cei care l-au susţinut pe Băsescu (Radu Moraru, Andreea Pora…) şi cei care l-au susţinut pe Geoană (toţi Anteniştii, adică Ciutacu, Badea, Stan, Firea…).

  Face parte din democraţie ca ziariştii să aleagă tabăra în care vor să joace şi televiziunile unde vor să se exprime. Problema este că unii au vrut ca ceilalţi să nu existe. Well, dacă ar fi fost o singură tabără, n-am mai fi vorbit despre democraţie şi despre libertatea cuvântului. Ne-am fi întors în tenebre.

  În altă ordine de idei, nu sunt de acord cu ieşirea PSD, potrivit căreia Băsescu e preşedintele a jumătate (50%) dintre români, adică strict al celor care l-au votat. În primul rând, pentru că o unanimitate de 90-100% mai este posibilă exclusiv în Coreea de Nord, la Kim-Jong-Il (marja de cei 10% care nu-l votează sunt, probabil, scoşi din circuit, ca să fiu elegant). În al doilea rând, fiindcă dacă Geoană câştiga cu acelaşi scor, nimeni din PSD n-ar mai fi spus că este preşedintele unei jumătăţi din România. Reciproca n-ar fi fost, deci, valabilă.

  Nu trebuie judecat prin prisma silei. Toţi ziariştii au fost vânduţi unei tabere sau celeilalte. Echidistanţă jurnalistică nu mai există demult (poate n-a existat niciodată), dar există libertatea de a alege unde „latri”.

  Geoană a pierdut alegerile şi trebuie să accepte demn. Şi apoi, vedeţi voi, PD-L a propus o colaborare PNL, iar liberalii, în noile date ale problemei, probabil din dorinţa de a ajunge în Guvern, ar putea accepta. Asta după ce au acceptat, cu aceeaşi lejeritate, colaborarea cu PSD.

  Asta e politica – şi asta e presa peste tot în lume. Şi asta e democraţia.

  Gava este un tânăr căruia cred că i-a fost umbrită copilăria, iar acum îi este umbrită tinereţea. Un copil nu trebuie să stea numai cu nasul între terfeloage, iar un tânăr de 20 de ani, după umila mea părere, nu trebuie să stea atât de mult între politicieni. Poate greşesc.

  Am vrut să scriu un comment şi am scris un mic eseu. Sorry. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s