Ştiţi de ce avem nevoie?

Acest material, în mare parte, este un pamflet. Îl trataţi cum vreţi. Unele cuvinte sunt inventate de mine, iar greşelile sunt intenţionate. Crizaţi-vă la voi acasă!

 

Mai întâi vă întreb altceva: voi chiar credeţi că veţi mai vota peste cinci ani? Mai gândiţi-vă!

 

Ne trebuie totalitarism, iar în fruntea lui musai Elena Udrea. Dacă nu avem guvern cu Udrea chiar că mă supăr. Liberalii vor plânge iar în poala regelui, lăsându-se mângâiaţi pe cap şi primind bomboane. PSD-ul?! Ha, să fim serioşi, n-au nici o şansă. Bâzâie la TV şi nu se va întâmpla nimic. Îi spală obrazul lui Geoană şi cu asta basta. Sigur, PDL-ul râde a pagubă pentru ţară. Ne vom totalitariza şi apoi ne vom insituţionaliza. Iar în curând vom cânta odă conducătorului iubit.

Viitorul sună bine, nu? N-ai pe cine să crezi, n-ai pe cine să votezi. Poţi doar să te uiţi ca nuca-n perete şi să-ţi mai dai una în coaie, asta dacă le ai. Dacă nu, oricum eşti futut, tu ca cetăţean.

Şi cu asta am terminat cu tâmpenia asta de politică. Să trăiţi bine! Eu o să trăiesc oricum, dar să nu aud nici un pâs când nu veţi mai avea ce mânca. Eu de pomană nu dau.

 

Şi ca să treceţi peste asta, revin cu vechea mea obsesie. Stând o jumătate de oră la o barieră obsesia a revenit. La dracu’.

26 comentarii la “Ştiţi de ce avem nevoie?

 1. Cum îţi spuneam şi la telefon: în tot răul e un bine: încă cinci ani şi scăpăm definitiv :)) Sau, avem motive să emigrăm şi e oricum spre binele nostru 😀

 2. Oana,
  Sunt sigur ca peste cinci ani ,tu vei vota dar eu….voi avea o varsta de imi este rusine sa o si spun 🙂 🙂
  De regula batranii sun consecventi 🙂 si tot spera ,asa, ca mutu…;spune o vorba din popor.Pa,tata Borgo 🙂

 3. vom vota peste cinci ani? de ce credeti ca se vor mai face alegeri? timbrele alea lipite pe dosul cartilor de identitate isi vor creste asa de mult valoarea incat vei crede ca reprezinta un „cap de bou”… nu ca ar fi departe… vor deveni amintiri iar colectionarii se vor bate pe ele…

 4. revolutie. asta trebuie. stragem mana de la mana si luam pe datorie un uscigas platit pentru al ucide pe basescu, udrea, videau, blaga, etc.
  dupa preluam puterea si facem si noi ca ei. ca doar trebuie sa platim ucigasul nu?

  sa auzim de bine.

  P.S. Ultima stire. Basescu a Murit . sa impidecat de boc si a cazut inc ap in timp de se ducea la udrea. hehehehe

 5. Si totusi, gandind la rece putem spune ca in 5 ani se poate ivi si un candidat care sa renasca in noi speranta intr-o Romanie mai buna. Eu sunt in continuare optimist. Stiu ca vom pierde inca 5 ani, dealtfel i-am fi pierdut si cu Geoana, dar speranta nu ne-o pierdem. Pe termen lung, vom invinge. Chiar daca ei tot trag de timp si ne aburesc.

 6. Am scris acum două luni chestia asta. E foarte posibil să nu mai votăm peste cinci ani. Deja Boc a scăpat o vorbă despre alegeri pentru şapte ani. Cine-l va opri pe Băsescu să modifice Constituţia aşa cum vrea muşchii lui?

 7. Oana, vei ajunge la anii Cellei Delavrancea, nu si la talentul ei, shi nu-tzi vei da seama ca nu se mai poate dictatura intr-o tzara membra NATO shi UE! Shi inca ceva: rishti sa scrii mai multe cartzi decat ai citit. De unde itzi vine dispretzul fatza de tzara asta si de cetatzenii ei? Sunt curios daca postezi comentariul! Probabil ca da plus insultele aferente.

 8. Oana.
  Sigur ca sunt optimist.Am ceva de pierdut? 🙂 Daca sunt pesimist imi pierd si bruma de umor ce mi-a mai ramas 🙂 si atunci este tragic.Noapte frumoasa cu vise placute,tata Borgo 🙂

 9. Peste cinci ani visez o campanie electorala in care candidatii pentru postul de presedinte sa fie urmatorii: Elena Udrea (PDL), Lavinia Sandru (PSD), Oana Zavoranu (PRM, se impaca cu Vaccin Tudor), Gabriela Boca (PNG, blonda lui Becali), Annamari Dancs (UDMR) si Elena Basescu (Independent). Ei bine, chiar ca grea alegere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s