Ultimul comunicat, apoi vă asumaţi

Toată lumea are impresia că eu trebuie să fac frumos pe blog. Să povestesc despre rochiţe (nu mă pricep la mărci), să vin cu dicţionarul de expresii, metafore şi comparaţii şi cartea de bune maniere; să zâmbesc tuturor idioţilor şi să-mi plec fruntea în faţa cititorului suveran.

Vă rog să mă scutiţi cu graţie de părerile voastre. Alea despre cum ar trebui să fac, despre cum n-ar trebui să fac. Despre faptul că arăt ca o „graţie” şi scriu obscen şi câte şi mai câte.

Vă rog să mă credeţi că dacă am nevoie de părerile voastre vi le voi cere. Dar, din păcate, nu am.

Ştiu, trebuie să tac, să-mi convină tot, să îmi placă toată lumea şi să-mi respect cititorul de orice fel ar fi el. Când cititorul o să îmi respecte mie părerile, atunci o să i le respect şi eu pe ale lui. Când cititorul nu o să mă mai fută la icre cu: „vaiiiiii, ai greţuri. De ce ai greţuri? De ce nu îţi convine aia, dar aia”, atunci o să mă detaşez şi eu de situaţie.

ÎMI CER SCUZE CĂ AM PĂRERI! Acum vă rog să plecaţi de aici şi să vă duceţi unde aveţi chef. Am mai spus că nu e democraţie, e comunism. Aici, pe blog. Dar nu e securism. Şi vă spun încă o dată, pentru că îmi dau seama că nu a priceput toată lumea. Nu am nevoie să fiţi de acord cu mine, că îmi făceam partid cu linie spre securitate pentru asta. Dar dacă tot vă enervez, plecaţi dracului pe alte bloguri şi nu faceţi din blogul meu răzbunările voastre personale.

Încă mai fiind întreagă la cap – că nu voi mai fi mult – vă spun cu subiect şi predicat că orice comment care nu-mi convine nu va mai fi şters, va fi reeditat. Şi nu voi admite nici o excepţie de la regulă. Cu toate că, dacă vreţi neapărat să vă daţi în stambă, să-mi spuneţi cât de mult mă urâţi şi toate cele, mai aveţi spaţiu pe net. Valea de aici!

Reclame

11 comentarii la “Ultimul comunicat, apoi vă asumaţi

  1. Chiar as fi curios sa vad cum arata un comentariu naspa, care te-a enervat asa de tare! Da-mi pe mail, asa necenzurate, licentiate, injurioase, pornografice…

  2. Ii poti trimite si la mine, hei bey care aveti treba cu Oana si va expozitionati aia sapte ani de acasa, incolonarea si dupa mine. mai lasati fata in pace sa respire. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s