De ce mă trageţi de mânecă?

N-am io chef de comentat pe alte bloguri, e bine şi că le citesc. Dar calculaţi şi voi, dacă aş comenta la fiecare om ce apare la mine în blogroll şi aş mai comenta şi la ăia de nu apar în blogroll (că nu mai e loc) eu aş mai avea timp de ce? Adică să stau toată ziua pe bloguri? Nu pot nici eu. Să mă cert cu toţi sceleraţii? Mno, am şi lucruri mai bune de făcut. Să aştept laude şi lauri? Nici de astea n-am chef. Să devin un fel de kamikaze al netului? Lăsaţi-mă fraţilor în pace. Comentez eu când am ce zice, dacă n-am cuvintele la mine şi tastele aşezate frumos, cam ce vreţi?

Şi spre final trebuie să vă explic din nou, sigur, nu tuturor, dar unora neapărat: ironie = inteligenţă. Se vede că nu o deţineţi. Pace vouă!

22 comentarii la “De ce mă trageţi de mânecă?

 1. Recunosc din nou, eu am fost! Si cu toate argumentele tale care nu tin, sunt suparat fac ca nu mi-ai comentat la ultimul post!
  PS Daca ai pofta da un carnat de casa, mancatul asta nu-a asa simplu cum crede lumea!

 2. Vania, ratingul se vede in numarul vizitatorilor 😉

  Canguru’, nereu a plouat, nimic nou.

  Turisticus, da, la tine e cel mai simplu 😀

 3. @Cella,
  Fata mea>In ritualul liturgic greco-catolic se spune: „Paces voua si spiritului sfant” In liturghia romano-catolica se spune: „Pax vobiscum & spirritus sancti” si asa cum spui tu „Pace tie cetitorule…..”Vezi ce ma stiu la religie,astea le-am invatat in tineretea mea cand ,elev fiind.mergeam pe sest la Biserica la ore de catehizare.Frumoase vrem .Eram mai tanat cu vreo 60 de ani :)”fara griji si fara bani” :)O seara frumoasa,tata Borgo.

 4. Hmmm…hmmm…cred ca pana la urma scriu si despre ritualurile alea sataniste pe care le-a sugerat Misu vinerea trecuta ! Nu de altceva, dar prea esti aroganta 😀

 5. Deci da, in intentie era „foc” si „nu-i”, da deh, asa a iesit…
  Cu ironismele astea, ziceam, e ca la matache macelaru 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s