Câştigători şi crima perfectă

Dap, nu e 14, dar e 15. Am avut treabă, aşa că nu vă isterizaţi, da? Bine 😀

 

Mai întâi vă spun cum e cu acea crimă perfectă. Din punctul meu de vedere. Adică mi s-a părut logică şi foarte ingenioasă, iar dacă autorul nu s-ar fi lăudat nici dracu’ nu-l prindea. Înainte ca cei de la Coca-Cola să descopere filmul cu mesaj subliminal a fost un tip din America. Domnul respectiv avea o mătuşă bogată, dar zgârcioabă. În plus, femeia se uita în fiecare zi la acelaşi film. Aşa că omului i-a venit ideea şi a introdus un mesaj subliminal care suna cam aşa „E cutremur şi trebuie să sari de pe balcon/fereastră”. După vreo lună omul intră brusc în cameră şi strigă: „Cutremur!”. Aşa că femeia sare iar el rămâne cu banii şi cu o crimă perfectă comisă.

După zece ani omul n-a mai putut ţine în el secretul, aşa că s-a predat doar de dragul de-a spune cât a fost el de ingenios. Nu e perfect? Vă spun eu că nici în ziua de azi, cel puţin în România nu s-ar prinde nici dracu’. O altă crimă perfectă vă este povestită în „Esenţa răului” şi se bazează puţin pe ceea ce spunea Paul BM.

Da, da, câştigătorii. Chiar dacă ideea lui Geocer e cea mai cerebrală din tot ceea ce am citit aici, nu îi voi da premiul. Şi asta nu pentru că ar fi copiat ideea. Mă interesează prea puţin. Dar dacă vrea neapărat cele două cărţi i le pot împrumuta. Aşa că am oscilat între Mădălin şi Paul BM. Am decis că Paul are dreptul să-şi aleagă o carte, în timp ce lui Mădălin îi va rămâne ce îi va rămâne. Iar Sonia, pentru că sunt subiectivă, normal, va primi o carte surpriză. Şi vedeţi cum din doi se fac trei? 😀 Aşa că îi rog pe cei trei să-mi trimită adresele lor fizice pe mail: oanastoicamujea@yahoo.com. Iar eu voi încerca să le trimit până în Crăciun.

Aşadar, Paul BM spune ce carte doreşti.

16 comentarii la “Câştigători şi crima perfectă

  1. Acum, adevarul este ca daca-mi mai dadeai inca un premiu intra lumea la idei. Ca sa nu mai spun ca de la o vreme castig numai carti. Uneori imi doresc sa mai castig si o sticla de vin, cum mi s-a intamplat asta-vara pe blogul lui Razvan Pascu.

  2. Intrebam din curiozitate… Se sacrifica virgine, se fac coloane sexuale, se blesteama dusmanii? Daca da, poate-mi lasi si mie mai multe amanunte pe e-mail, ca ma intereseaza si pe mine sa intru intr-o organizatie dintr-asta oculta

  3. oana, oana, de ce nu ne-ai zis si noua, ca de mult nam mai facut asa ceva, si in baia mare ar fi o premiera. „satanisti din toata tara unitiva” si a doua zi ar scrie pe toate ziarele, cel mai mare sacrificiu de gaini a avut loc in baia mare la data de 13.13.6666. in fine, cine zice de altu ca-i satanist sa se apuce de treaba si sa isi ceara scuze, nu de alta da vorbeste prostii. plus ca nui treaba nimaniu ce faci cu viata ta. sau poate se crede dumnezeu judecatorul

  4. a da si…oana, cand mai ai intruniri de astea chema-i si pe astia doi din baia mare, nu de alta, da…unde-s multi berea dispare repede.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s