Deci şi să mori e scump

Păi da, că fast-food nu, dulciuri nu, tutun nu. Că e scump să te şi sinucizi în ziua de azi. Dacă io vreau să mănânc dulciuri până la diabet, de ce n-am voie? Ba am voie, pardon, dar plătesc. Cu sucurile, gata şi cu alea, că dăunează. Şi mă întreb io aşa, ca prostul, salamul nu dăunează? Nu ăla de cântă manele, ăla de se mâncă şi are e-uriiiiii. Nu, cred că ăla nu.

Ştiu acu’ că n-ar trebui să le mai dau şi eu idei, dar trebe să o spun pe asta. Io zic aşa: taxa pe stres, frate. Atunci să vedeţi ce popor de adormiţi vom fi. Că deh, de frică să nu scoţi banu’ preferi să stai nestresat. Aşa mi se pare mie logic. Şi n-ar fi chiar rău. Adică ar fi şi un SF de scris despre asta. Gândiţi-vă la o lume postapocaliptică în care marele suveran, desigur, sub un sistem totalitarist, le implementează oamenilor cipuri de stres. Şi cum cipul simte că ăla se stresează, cum îi ia bani de pe card. E? Nu e mişto. S-ar putea ca ăştia să se fi inspirat din SiFi, vorba lui Băse(?) sau nu el a zis SiFi? Nu mai reţin, dar parcă el la OTV. Adică noua Europă Liberă 😆

Da, taxe, taxe, taxe, taxe. Asta ne dorim. Cât mai multe taxe. Pentru că oricum nu vom ieşi în stradă, nu vom urla, nu vom ţipa. Vom înghiţi ca proştii. E mai bine aşa. De fapt nu, nu vom înghiţi, că va fi prea scump să o mai facem. 😉

24 comentarii la “Deci şi să mori e scump

 1. Nu esti departe de realitate,Marele Suveran chiar se ocupa de noi,de mintile noastre si nu e vorba de postapocalipsa.Poate ca unii chiar au un chip Total Control,ca numai pt stres e prea nesemnificativ.Serios:material documentar despre MKUltra,mind control ,etc se gasesc pe internet in mai multe limbi.Pina la nustiuce an.Dupa aia,tacere.E mai distractiva lumea elfilor.

 2. Vasile, mai distractiva ori ba, din pacate orice lume isi are tiranul ei, dar atat de departe nu m-am gandit nici eu. Dar iata ca politica romaneasca imi da subiecte dintre cele mai SIFI.

  Darius, treaba ta.

 3. pai asa e, nici sa mori nu-ti permiti. Ca o inmormantare costa in jur de 100 de mil la mine, nici atata lux nu mi permit sa mor,,,ar mai fi primaria sa ma ingroape, dar n am pile pe acolo asa ca….:)))))))))))))))))))

 4. pe mine nu taxa pe shaorma m-a enervat azi, ci corolarul ei, adica decizia boilor din parlament de-a creste valoarea punctului de pensie. adica, in pastele ma-sii, nu-i de-ajuns ca salariile alora activi, din ale caror taxe se platesc si pensiile babalicimii, nu numai ca nu cresc, ci si scad pe alocuri, ca doar e criza, da’ se mai creste si pensia, ca doar pensionaru’ voteaza constiincios, ca sa poata creste taxele de pe capu’ alora de le platesc… ‘tu-i mama ei de treaba, adica iar noi, aia care platim impozite, o luam in basca? si-au votat pentru cresterea asta toti (penelei, pesedei, udemerei) in par, mai putin pedeleii, care s-au abtinut, dreacu’ sa-i ia, ca n-au curaj nici cit o gaina sub satir! si-tunci sa nu-mi creasca tensiunea? ce shaorme, ce cole, ce dast-food? mi-s de-ajuns stirile ca sa ma bage in boale! bleah!

 5. stai linistita oana, cat de multe taxe, poporu si natiunea, cuvintele magice a dictaturilor, nu vor iesi in strada pentru ca sunt manipulati PSI. scurt si la obiect, abia astept sa i zic asta la careva din conducere si sa-si trimita brigada SRI PSI in spinarea mea. macar ma scapa de suferinta.

 6. Asirensong, mai exista si incinerarea, e mai ieftina 😛

  Ursu, nu se va mari nici o pensie, asa ca nu te plange. Asa ar trebui, sa-i lasam pe batrani sa moara de foame, au trait cam mult, nu?

 7. Paul, crezi tu ca te scapa? M-as indoi.

  Geocer, dar vinul intra la viciu, ce ne facem? 😀

  Nea Costache, ca suntem se stie, si vom fi si mai mult, asa ne trebe.

 8. ce facem noi cu batrinii – fiecare cu-ai lui – e treaba noastra. parlamentul insa zice ca nu-i treaba noastra, ci a lui, si jap!, mareste punctul de pensie cu 100 de lei. si daca boii aia din parlament voteaza, guverbocul o sa scrisneasca din dinti, o sa mai trinteasca o taxa la astia care platesc taxe si o sa creasca si pensiile, ca, nu-i asa, pensionaru’ ala e votant… prin urmare, sper din suflet sa le creasca brusc testicule pedelistilor si sa le vina mintea la cap udemeristilor si sa trinteasca amendamentul asta cind s-o vota. protectie sociala sa faca aia care au cu ce sa o faca. guvernu’ de-acum n-are.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s