Mă lasă rece

Şi iar îmi vine să citez din Paraziţii, adică „rămâneţi reci în…” 😀 Uhhh, nu vreau să fiu acuzată de prostirea minorilor.

Lacrimile lui Preda mă lasă rece. Când fu lângă Guţă îi plăcu. Acu’ să tacă. Când fu lângă EBA, idem. Deci neah, nu mă impresionează.

În plus mi-am dat seama că mă enervez prea rău pentru nimic aşa că: am închis tv-ul (acu’ nu promit că nu trag cu ochiul la sinteză 😀 ) Nu vreau să mai aud de ei. Nu mai pot. Trag de mine să mă reapuc de scris, iar în felul ăsta nu se poate, vă rog să mă credeţi. În plus mă enervează de mor şi Geoană, iar Crin ăla unde a dispărut? Ştiţi ceva? Să dispară dracului toţi: pdl-ii, psd-ii, pnl-ii şi să mă lase în pace. Vreau să scriu şi mă bruiază. Aaa. Ăsta era un strigăt de eliberare. Plus că am şi alte trebi, printre care se numără un botez. Mai bine mă duc să beau o cafea!

27 comentarii la “Mă lasă rece

 1. Am o problema. Blogul tau nu era rosu? Asa imi amintesc. Daca nu era rosu inseamna ca am grave probleme cu memoria. Chiar daca n-am mai intrat de mult.

 2. Eu in ultimele doua zile am cam tras tembelizorul din priza sau l-am dat doar pe filme! Cand vad moacele catorva pedelei invitati pe la talcşourile (eu scriu cum aud!) astora, m-apuca… toti aia cu coarne! E seara si nu mai pot dormi ca as bea si eu o cafea!!! O seara frumoasa!

 3. Horia, ba e violet spre mov.

  Canguru’, tie ti le spun in fata, de ce sa ma chinui pe blog? 😀

  Nea Costache, pai tot de aia si eu. Cafeaua am baut-o, chiar doua 😀

 4. Pingback: Colecţionara de coşmaruri – 17 « Ioan Usca

 5. Pingback: Colecţionara de coşmaruri – 18 « Ioan Usca

 6. Pingback: Colecţionara de coşmaruri – 19 « Ioan Usca

 7. 4 martie 1977 , poatra Raiului. O multime de noi veniti. La un moment dat, Sf. Petru in vede pe Toma Caragiu in multime, il pofteste in fata si-l intreaba : maestre ce impresie va lasat cutremurul ? La care Toma raspunde : pe mine m-a lasat rece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s