Nu, nu e flacăra violet

Şi nu, nu are nici o legătură cu flacăra violet. Movul a fost ales pentru că nu reprezintă nici un partid politic. Şi nu, nu e un îndemn la violenţă, nici la manifestări stradale, e o atitudine. O atitudine împotriva celor care ne conduc, o atitudine civică. A fost nevoie să treacă douăzeci de ani ca să începem să avem atitudine. Va fi nevoie şi de mai mulţi pentru a schimba ceva în ţara asta.

Spune Nu lui Traian Băsescu, populismului şi demagogiei este o atitudine ce a unit mulţi oameni şi o va mai face. Italienii i-au spus Nu lui Berlusconi, francezii îi vor spune Nu lui Sarkozy, iar noi populismului şi demagogiei, respectiv celor ce ne conduc. Şi o vom face pe 2 aprilie. Cei ce vor să spună NU: sistemului, proiectelor de lege proaste, taxelor şi impozitelor (că doar atât avem, cu locurile de muncă e mai greu) şi, în special celor care ne fură zi de zi, ştiţi ce aveţi de făcut. Pe 2 aprilie purtaţi mov, iar astăzi scrieţi un articol despre asta şi daţi link aici.

Să susţinem împreună proiectul şi s-o susţinem împreună pe Lilick. Dar, în special, să ne susţinem pe noi.

31 comentarii la “Nu, nu e flacăra violet

 1. Avand in vedere ultimele evenimente intamplate la mine pe blog, sunt convins ca afurisenia tot m-a ajuns. Deocamdata am fost silit sa ma intorc pe blogspot !

 2. Pingback: Colecţionara de coşmaruri – 37 « Ioan Usca

 3. flacara violeta:
  L-a zapacit flama violeta,
  Bine ca nu era una bruneta,
  Altfel din admiratoare ce era
  Cu posheta, Mon amour,il redresa.
  Sa nu ma pirasti la mogul!.Este o epigrama „incorecta politic”,ultima descoperire a celor din stafful lui.

 4. EXPOZITIA PATAPIEVICI DESCHISA DUPA DOI ANI DE ZILE !
  ULUITOR, INCREDIBIL,SENZATIONAL, DEMENT !
  Scandalul ICR creiat prin chemarea de catre mine a politiei americane la expozitia din NEW YORK ramane actual. Expozitia este deschis si azi dupa aproape doi ani. Articolul scris acum doi ani ramane valabil ,cu singura deosebire fiind faptul ca bugetul ICR sa marit cu 4 milioane $ peste bugetul din anul trecut.
  Probabil Presedintele de onoare al ICR ,Traian Basescu consindera ca in mijloc de
  criza, cand se taie pensiIle, oamenii sunt dati afara si copii nu au ce manca ,trebue furat mai mult !

  MANDAT PENTRU ARESTAREA LUI BASESCU LA NEW YORK
  Astazi 12 Noiembrie publicatia New York Magazin a spart cenzura. Redactorul Culian , jurnalist al curajului si adevarului a publicat articolul „Morminte la Bucuresti, Menore la la New York”. El desvalue fapte noi, incendiare ,despre scandalul ICR ,New York: Expozitia antisemita nu a fost una romanaeasca, ci una araba. Mana care a desecrat menore manjind, cu sange cuvantul Fuck, este al arabului OMAR MARWAN AMBAKI.( romanii au fost doar decorul si diversiunea).. . Acesta expozitie de si oficial a fost inchisa la 15 August, este deschisa si azi dupa trei luni de zile….probabil pana la intoarcerea presedintelui din Siria …. Rezultatul anchetei americane incepe sa-si faca loc in media americana….. Profanarea mormintelor este legata de desecrarea menorelor…Se profileaza un scandal international….. Culmea ironiei, face ca.Anti Defamation League cea mai puternica asociatie evreiasca , se se afle cu sediul, la doua minute de galeria ICR. Articolul descrie in amanunt, descinderea in noaptea de 29 octombrie a unei unitati speciale in Hate Crime, pentru a lua probe. Faptul ca presedintele Basescu deschide,sponsorizeaza si refuza sa inchida ,un eveniment extremist care promoveaza teroarea si si ura de rasa in mijlocul celui mai mare oras american, la doi pasi de sediul ONU,creiaza o situatue fara precedent. Aceasta provocare cere un raspuns pe masura . Baza penala o reprezinta „plangerea”adresata politiei, in care subsemnatul cer deschidera unei anchete si dezamorsarea unei bombe a terorismului ideologic islamic. Aceast document oficial impreuna cu probele adunate, pun bazele Mandatului de Arestare in U.S., a cetateanului roman Traian Basescu. Copia acestui document ,cu antetul politiei americane si numar de inregistrare sta la dispozitia celor interesati . Robert Horvath New York 14 noiembrie 2008 ( cititi nymagazin nr 593 )
  http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/

 5. Pingback: Colecţionara de coşmaruri – 38 « Ioan Usca

 6. Pingback: Catalog violet « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s