Din Chişinău… pe surse

Mai întâi vă spun că azi, Lucia Verona împlineşte frumoasa vârstă de… Şi cu această ocazie eu, alături de Lala, îi urez ca tot ce îmi doresc mie să i se întâmple şi ei! La mulţi ani!

 

Pe surse, desigur, aflu ca a apărut primul personaj care se revoltă, ba chiar protestează împotriva Parfumului. Oamenii ăştia n-au aflat că justiţia e oarbă? 😀

 

Pe surse mai aflăm că azi la Chişinău au avut loc două evenimente. Primul a fost Crime Scene: Indicii anatomice şi Parfumul văduvei negre. Al doilea a fost Caşmir cu romanul Stelei Popa “100 de zile”.

 

Şi acum să vă povestesc de la: “lasă-mă să te înconjur”. Aşa mi-a zis azi un domn. Ok, zic în gândul meu, orice o fi însemând asta, dar privindu-l cu suspiciune. Mi-am dat seama că nu e ceva indecent pentru că mai era lume în jur, cu toate că nu poţi şti niciodată. Aşa că am întrebat naivă: “doare?”. El râde. Normal, la dracu’, ce să-mi imaginez. Îmi închipui că o fi o chestie din aia ca la câini, te miroase şi apoi te recunoaşte, dar nu miroseam decât a parfum (nu de văduvă neagră) aşa că ăla poate fi schimbat. Omul îmi zice iar. Eu accept. Ei bine, deschide braţele. Mă prind. Aaa, ne îmbrăţişem. Dar de ce? De ce n-am aflat, dar am făcut-o oricum 😀

 

Şi a fost lansare vă ziceam. Multă presă nene, multă. Aşa că le mulţumesc tuturor celor ce au fost prezenţi din presă. Când voi primi înregistrările o să le dau şi numele. Să-mi fie iertat boierilor, dar am memorie scurtă. Dar acum i-am reţinut pe cei de la Jurnal FM, şi postul de radio şi cel de TV 😀

Şi au participat: Bogdan, mă rog, vi s-a luat de el; Dumitru Crudu, scriitor, dramaturg şi critic (Moldova are critici, ruşine România) şi doamna Emilia Gheţu, jurnalistă la Jurnal FM.

Frumos au mai vorbit, iar cu domnul Crudu am mai avut o discuţie amplă şi după lansare. M-a impresionat foarte mult pentru că neavînd habar că personajele reale din cartea mea sunt destul de cunoscute în România, tot l-au captivat. Şi, din câte mi-am dat seama, i-a plăcut tare mult de Lala. Ba chiar l-a întrebat pe Bogdan cum a fost experienţa erotică avută cu Lala 😀

Frumoasă lansare.

Îi mulţumesc din suflet Katiei pentru implicare şi dăruire. Îi mulţumesc că două zile şi-a lăsat fiica bolnăvioară pentru a se ocupa de mine. Eşti o minune Katia!

Dar îi mulţumesc şi Stelei care a fugit de la coafor pentru a ajunge la mine. Dacă am avut ceva rezerve în ceea ce o priveşte pe Stela, acum nu mai am. E o făptură chiar minunată. E om. Vă garantez!

Apoi ne-am mutat toţi la lansarea Stelei, unde era full fraţilor. Fata asta acaparează tot, dar tot. Doar că eu mă bucur mult pentru ea, merita şi mai mult. Despre lansarea romanului “100 de zile” vă va spune Stela mai multe pe blogul ei. Dar voi dezvolta şi eu zilele ce urmează.

 

Nu uitaţi, vineri ne vedem la Bucureşti la 14:14 alături de Lucia Verona la USR, dar şi alături de Geocer, dacă nu-l omor 😀

La 17 şi 18 la Muzeul de Istorie. Acum sunt puţin confuză, nu mai ştiu când e lansarea mea şi când a Pisicii Olga, dar vom vedea mâine pe seară.

Şi, normal, poze şi să am drum bun! Vă salut din Chişinau.

 

P.S: Domnule George Arion, m-am ţinut de cuvânt, am purtat pălăria!

Îmi cer scuze pentru eventualele greşeli, dar am un laptop cu taste mici cât o gămălie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 comentarii la “Din Chişinău… pe surse

 1. Aceleasi cuvinte merg catre Oana si din partea mea. Va marturisesc ca ma simt atat de in largul meu in compania ei… E o ciudatica minunata! Hi hi. Pup, draga mea. La lansarea ta ai fost cool de cool, vorba unui vizitator de-al meu.

 2. E, daca a plecat de la coafor mai devreme inseamna ca e ceva! Tu-ti dai seama? O femeie sa plece de la coafor? Oau! Te iubeste mă fata asta! E cea mai mare dovada de prietenie! Sa plece ea de la coafor…

 3. Si-ti garantez ca al doilea personaj care se va revolta va fi Vania ! El, saracul, habar n-are ce soarta i-ai harazit. Tot mai spera ca la sfarsit fuge cu banii.
  Daca stau sa ma gandesc, cred ca prefer soarta mea decat pe-a lui Vania !

 4. Imi place tonul tau umoristic atunci cand ne povestesti cate ceva despre revolta personajelor : „aflu ca a apărut primul personaj care se revoltă, ba chiar protestează împotriva Parfumului. Oamenii ăştia n-au aflat că justiţia e oarbă? 😀 ”

  Mare atentie, sa nu urmeze o reactie in lant! 😛 😛 😛

 5. Oana, ești super-gotică, super-cool, super-celebră (îmi plac cizmele albastre, cred că le vrea și Enya, măcar că are 7 perechi)! Și pălăria. Și haina. Și fata… ”mno”, să te mai laud?
  Per te:

 6. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 1 « Ioan Usca

 7. Ultima poza e absolut fabuloasa!
  Revenind la revolta, uite, io n-o sa ma mai revolt! Gata, a trecut, si nici n-a durut!
  Da’ o strategie de razbunare tot coc.

 8. Eu glumeam, Oana. 😛
  Si ale tale erau violete? Hai ca am inebunit cu violetul asta. Si maine o sa va vad pe toti cu violet pe voi si o sa incep sa vad numai violet pana ajung acasa.

 9. Ciudăţică…. :)) Cât trăieşte omul învaţă….
  Dar ai dreptate Stela, m-am simţit şi eu în largul meu prin preajma Oanei… 🙂

 10. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Scrii o scurtă parodie a unui blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s