Pe drumuri… cu stresuri

Vorba Luciei, zău aşa…

Dar să nu vă spun cât m-am stresat eu. Bogdan Hrib a început întrebându-mă, într-un moment în care eu nu puteam vorbi: „eşti sigură că-ţi decolează avionul?”. Mi s-a pus un nod în gât şi m-am gândit că mă voi sinucide în faţa aeroportului. Nu vreţi asta, nu? Adică ăia de la Otopeni. Sigur că nu.

Aşa că eu am stresat-o pe Crina, mai, mai să mă pun pe jelit. Aşa că roşcata, fireşte, a pus mâna pe telefon şi a sunat la aeroport. Aşa ne-am liniştit amândouă fără să facem atac cerebral – vai ce v-ar mai fi plăcut unora dintre voi să crăpăm 😀 – Şi iată, aeroportul o zis că pleacă avionul, el, aeroportul, rămânând pe loc. Deci plec. Sătmăreni, nu aveţi nici o şansă de scăpare.

Sper doar ca nesuferitul ăla să nu uite de mine, că de două zile mă întreabă la ce oră ajung. Tot de două zile îi spun, iar el tot uită. Asta dovedeşte cât sunt de importantă în ochii lui. Şi când mă gândesc că putea muri otrăvit. La naiba! 😛

Oricum, sper să ajung. Sper să plece avionul… dar, ştiţi ceva, ajung oricum. Numai în ciudă 😀

Şi vă las cu o melodie care m-a obsedat azi. Să nu ziceţi voi că nu sunt de treabă. Cum mâine voi pleca dis de dimineaţă, eheee, ne mai auzim când ne vedem.

 

P.S: Sigur că la ora asta, adică unu noaptea, eu fac bagaje. Yupiii, ce viaţă 😀 Iar Stela iar mă stresează cu o surpriză. Eu vreau să ştiu dinainte de-a deveni surpriză.

41 comentarii la “Pe drumuri… cu stresuri

 1. Iar la ora asta, adiaca ora unu noaptea, dar ora lor, io desfac bagajele. Yupiii, ce viata! 😉 Drum bun!
  PS Pai asa, sigur ca da, lui nu i-a mai ramas ca ai consumat-o toata pe mine 🙂

 2. CU OCAZIA VIZITEI PRESEDINTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO

  PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
  Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Am absolvit IATC Bucuresti si am lucrat la toate studiourile din tara. Continui sa-mi exercit profesia la studioul meu de film cu sediul in New York si Tokyo. In occident sunt cunoscut mai ales ca pictor si fotograf artistic. Ultima mea expozitie ” FROM DALI TO DEVA ” sa bucurat de succes . http://www.devagallery.com/
  In I976 fiind acuzat de trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu am fost acuzat de inalta tradare. In timp ce eu mi-am pus viata in joc pentru caderea comunismului, un politruc rosu, pe nume Vladimir Tismaneanu scria ( tot in 1976)
  “Un răspuns de principiu,……îl aflăm în definirea de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, de pe poziţiile marxismului creator, (…).. Singura modalitate de a depăşi acest statu-quo este revoluţia socialistă, în care clasa muncitoare, condusă de Partidul politic revoluţionar, va avea rolul principal”.
  Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie predate dumneavoatra. Ele clarifica pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane, cerand deschiderea unei anchete prezidentiale. Dansa a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale, audienta a luat sfarsit. La intalnire au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York A.Berechet. Datele principale pot fi gasite in serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY publicat pe blogul meu personal.
  Nu ramane decat sa ma alatur celor mai mult de o suta de personalităţi marcante ale militantismului anticomunist din Europa şi din lume şi-au exprimat ingrijorarea faţă de modificarea misiunii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Mentionez printre ei pe laureata premiului Nobel Herta Muller si pe Radu Ioanid director la Muzeul Holocaustului din Washington.
  In consecinta in semn de protest privind restrîngerea investigării crimelor comunismului si a numirii lui V.Tismaneanu in fruntea IICCR, declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.
  Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
  BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

 3. Pingback: Patruzeci de mucenici « Gabriela Savitsky

 4. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 6 « Ioan Usca

 5. Mai am nitel si sper ca pot si io sa zic. Sa pun pana atunci de-o parte un wurst, ceva branza, neste ciocolata si vreo doua ceasuri? Ceasuri ciordite, fireste, cum altfel

 6. E clar, putem sa anuntam Politia : La Satu Mare, Oana a disparut ! Rapita de cei pe care i-a omorat prin cartile pe care le-a scris. Asa se-ntampla cand ucizi !

 7. @ Geocer
  Iti dau in scris ca ala pe care l-a omorat ultimul de acolo, nu e acolo. Mult mai probabil sa fie rapita de rapiti sau gazetari 🙂

 8. Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
NOTA INFORMATIVA:
  CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.
  BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

  CORESPONDENTA SPECIALA – ULTIMA ORA DE LA TOKYO !

  GREVA NOASTRA SE BUCURA DE SUCCES. NE-AM MUTAT IN PARCUL INVECINAT PALATULUI IMPERIAL. ZIARELE SI STATIILE PUN VIZITA, IN CONTEXTUL LOVIRII UNUI COPILAS IN PLEX SI A UNOR GAFE URIASE DE PROTOCAL. ACEASTA VIZITA SE DATORESTE
  NOULUI GUVERN DE STANGA CARE A VENIT LA PUTERE. ASTAZI VOM AVEA UN INTERVIU
  DESPRE UN PRESEDINTE SECURIST SI VOM RELIEFA BIOGRAFIA DE GOLAN LA NHK – PRINCIPALA STATIE DE TV JAPONEZA. VA VOI TINE LA CURENT DESPRE VIZITA PLINA DE INSUCCES AL PRESEDINTELUI PE VIATA SI PROBABIL PENTRU ETERNITATE TRAIAN BASESCU. SA-I URAM INSUCCES IN CONTINUARE !

 9. Pingback: #Blogmeet si lansare de carte la Satu Mare » SatuMare.org

 10. Pingback: Literatura blogosferică cu bloggerii protagonişti - Cel care striga in pustie

 11. Pingback: Constantin Stanoiu: “recunosc ca m-am grabit”>>dialog cu nea’ Costache (prima parte) | hobbitia land

 12. Pingback: Văduva neagră a cucerit Sătmarul « Sătmăreanca

 13. Buna. v-am descoperit de curand , si sunt tentata sa citesc dinastiile, dar as vrea sa stiu in ce ordine sa o fac. daca se poate astept un raspuns. o zi buna.

 14. Corespondeta speciala :
  BASESCU S-A INTALNIT CU IMPARATUL JAPONIEI AKIHITO SI IN CURAND SE VA INTALNI CU CEAUSESCU !
  – Vizita se bucura de insuccesul asteptat –
  PRINCIPALELE ZIARE JAPONEZE AU PRELUAT PE PRIMA PAGINA CELEBRA POZA A PRESEDINTELUI ROMAN LOVIND UN COPIL. STATIA DE TV NHK AU TRANMIS IMAGINI DESPRE GREVA FOAMEI DECLARATA DE CINEASTII ROBERT & KIYOKO HORVAH ,STIRE A FOST PRELUATA DE MAJORITATEA STATIILOR TV DIN JAPONIA. . GREVA FOAMEI SE DESFASOARA IN PARCUL DIN FATA PALATULUI IMPERIAL. CU OCAZIA CONFERINTEI DE PRESA- SOTIA MEA A PREDAT UN PLIC AMBASADORULUI ROMAN DE LA TOKYO . IATA CONTINUTUL MESAJULUI CATRE PRESEDINTE.

    DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
   VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII  ROMANE  DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
  ( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL SECURITATII NUMIT ” DARIE”  DIN TOKIO. -UN MICROFON SUB MASA ! ) DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com

 15. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 8 « Ioan Usca

 16. Pingback: Să restabilim adevărul istoric « Sătmăreanca

 17. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 9 « Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s