Îţi doreşti ceva, dar e criză şi nu-ţi poţi cumpăra?!

 

Pentru că oricum nu mai vreau să vorbesc cu nimeni o perioadă, dar şi pentru că mi-a plăcut ideea, iată despre ce e vorba:

 

Prwave şi Dar din Dar au o campanie care ar trebui să vă ajute (să ne ajute) pe fiecare dintre voi să vă găsiţi, să zicem, un cadou. E criză şi lumea nu mai cumpără, dar dorinţele rămân. Fiecare dintre noi îşi doreşte câte ceva, material vorbind, că spiritual nu mai e cazul. Aşa încât a venit şi ideea. Ai ceva ce te încurcă? Nu îl arunca, înscrie-l aici şi cineva poate îl va dori. Ceea ce nu îţi mai trebuie ţie poate îi e de folos altcuiva. Şi, în plus, e şi o faptă bună, acum înainte de Paşti.

Iată şi comunicatul oficial.:

 „Pe timp de criza, pare ca nu mai avem timp sa ne gandim si la altii. Desi poate ca tocmai acum ar trebui s-o facem mai mult decat oricand. Nu vorbim aici de acte caritabile, gandite pentru cei saraci sau defavorizati. Ci pur si simplu catre cei de langa noi. Fara eforturi mari, fara donatii materiale, fara cheltuieli. Doar cu mult suflet. Kdo.ro a ales sa se implice.

V-ati dorit ceva vreodata foarte mult, ceva de suflet, dar pe care nu ati reusit sa il mai gasiti sau pur si simplu nu exista in magazine? Dar poate e la cineva acasa, uitat intr-un sertar. Asa cum, probabil, la voi acasa se afla atatea obiecte uitate, neglijate, de care v-ati putea lipsi si cu care nu v-ati gandit ca ati putea sa bucurati pe cineva care si le dorea de multa vreme.

Kdo.ro initiaza o campanie de cadouri facute din suflet, cu astfel de obiecte si isi pune la dispozitie o sectiune din site pentru cei care descopera ca au obiecte frumoase, speciale, care le prisosesc si ar putea fi dorite de altii, carora le-ar face ziua mai buna. Cei deschisi la o astfel de initiativa pot posta astfel de obiecte pe site, pana cand un doritor se va inscrie pentru ele. Si toti cei care si-au dorit ceva de suflet vreodata isi vor gasi, poate, cadoul dorit in acest sertar cu lucruri uitate: http://www.kdo.ro/forum/cum-procedam-citeste-inainte-de-da-sau-cere-f-39.html .

Intrati pe kdo.ro si faceti sau faceti-va un cadou din suflet! Dar din dar vom face ziua mai buna celor de langa noi. ”

 

P.S: Vă rog să îmi scuzaţi tăcerea pentru un timp.

14 comentarii la “Îţi doreşti ceva, dar e criză şi nu-ţi poţi cumpăra?!

  1. Pingback: Cele 10 principii… « Alexandrescudaniela's Blog

  2. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 21 « Ioan Usca

  3. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 22 « Ioan Usca

  4. Pingback: O leapsa culturala… « Alexandrescudaniela's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s