Blestemată primăvară

Şi am ales-o pe tanti asta pentru că are şi subtitrare. Nu e cea mai bună traducere, dar merge.

Sa se zburleasca Darius, na!!!

23 comentarii la “Blestemată primăvară

 1. Pingback: Constantin Tănase « SgReader's

 2. Tanti asta imi placea mai mult parca blonda. Oricum canta binisor. Am inteles motivatia alegerii videoclipului si sunt intru totul de acord cu ea insa corect era daca tot vroiai sa faci un act de cultura sa dai dedesupt si varianta originala. Loreta Goggi chiar canta dumnezeieste piesa asta, pe mine ma trec de fiecare data fiorii cand o aud cantand refrenul.

 3. Deci, Darius, na, sa te zburlesti 😀 Dar melodia asta initial a cantat-o un nene prin anii 70, imi amintesc eu cum il cheama. Asa ca nu Loretta e mama ei. Da?

 4. Pingback: Ajun de Praznic « Ioan Usca

 5. „Maledetta Primavera (Damn Spring) is a song performed by Italian singer Loretta Goggi in 1981, at the 31st edition of Festival di San Remo. It was written by Paolo Cassella and Gaetano Savio. The song didn’t win the Festival, making it only to the second place. However, it became a hit in Italy, and later covers became a hit in several other countries around the world.”

  Astept scuze telefonic sau pe email.

 6. Pingback: Mirozna văduvei vopsite – 24 « Ioan Usca

 7. n-am fost pe faza , ca va spuneam eu despre melodie . Doar e una dintre cele pe care o ascultam cu Ma’sa cand ii faceam gardul la curte .
  @Oana : multumim pentru aducerea aminte !!
  @Satmareanu : felicitari !!!! Da’ le ai !

 8. BASESCU A OPRIT ANCHETA SRI, CARE PUTEA DESCONSPIRA PE AGENTUL RUS VLADIMIR TISMANEANU. !

  Serialul meu intitulat ” Desconspirarea spionului rosu Volodya Tismanetsky ” se bucura de atentia asteptata, Primesc zilnic comentarii, documente
  si incurajari. Am primit astfel un numar de mesaje din partea unor ofiteri ai servicilor de informatii care sunt ingrijorati de „conspiratia tacerii” in vederea acoperiirii adevarului . Iata unul primit in cursul zilei de azi :

  Domnule Horvath
  Nimeni din cadrul serviciilor romanesti contesta faptul ca Vladimir Tismaneanu este un spion al strain infiltrat in Romania. Exista numeroase inregistrari si documente in aceasta privinta.
  Serviciile au luat cunostinta de semnalele CIA directe si indirecte ,in legatura cu activarea reteli NKVD dupa revolutie. Intalnirea secreta in 1990 intre KGB Chief Evghenii Primakov si Magureanu sef SIE a fost semnalul reactivarii retelei ruse din Romania
  Ca urmare a memoriul dumneavoastra, SIE a deschis o ancheta oficiala
  in cazul Tismaneanu. Un raport de informare preliminar a fost trimis Presedintelui Basescu. Acesta informa printe altele :
  ” Dumitru Mazilu (singurul om de incredere al americanilor la acea vreme) in 1990, cu ocazia unei vizite oficiale la Washington in calitate de prim-vicepresedinte CPUN (sau cum se numea) l-a denuntat pe T ca fiind trimis si legendat de aripa cominternista pt actiuni de intoxicare, dezinformare, atacuri coordonate impotriva adevaratilor oponenti ai comunismului-destinatia Washington. ) Dupa 89 protectia principala la Buc a luit T a fost Magureanu, In perioada 90-96 au auvut loc 16 intilniri monitorizate intre T si M. Un alt sustinator crucial al lui t la Buc si la Wash in perioada 88-93 a fost seful statiei CIA la Buc, Harold Nicholson, arestat in 96 pt spionaj in favoarea sovieticilor.
  In ancheta seful statiei CIA din Buc a dezvalui intreaga retea rusa activand in Romania „Agentul Volodea” era seful retejei de infiltrare a diasporei si a altor activitati in SUA.
  Materialul a fost respins de Basescu fara nici o explicatie.
  Va doresc succes. Deasemenea va asigur ca marea majoritate a celor care lucreaza in serviciului nostru, apreciaza efortul dumneavoastra.
  G.J.- Serviciul Roman de Informatii.
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/
  PS CITITI PE BLOGUL MEU SERIALUL DE 12 ARTICOLE- DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU TISMANEANU.

 9. m-ai innebunit cu melodia asta . de jumate de ora ascult toate variantele pe care le gasesc pe you tube . Sa fie ” a doua tinerete ” ?

 10. Pingback: Mirela Pete. Blog » Blog Archive » Muzichie cu adresă. De primăvară…

 11. I-o dedicasem Cellei acum două săptănâmi la ea pe blog, dar nu a zis grazie, așa că ți-o re-dedic , cu drag, ție. O altă vârstă a Robertei, vreo 15 și a Lorettei, vreo 19! La mine! 🙂

 12. oana draga! scuze daca traducerea piesei e slabuta, n-am fost in italia,limba it. a fost o pasiune de-a mea…am traduso fiindca, oarecum ,e povestea vietii mele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s